Şimdi Ara

Kel Biri Olarak Traş Makinesı Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben traş olurken hem çıkan az miktarda saçı hem de sakallarımı kesmek istiyorum. Bunun için bir traş makinasına ihtiyacım var. Philips kullandım 1 yıl ama memnun kalmadım. Panasonic hakkında iyi şeyler duydum ama pek de emin değilim. En önemli kısım kafamı kazımam.

Yardıma ihtiyacım var; herkese şimdiden çok teşekkür ederim.

• Ben ES-7036 kullanıyorum 2 yıla yaklaştı. Son 2 aydır da başımı da tıraş ediyorum her sabah sakalla beraber.
    Herkes çok şaşırıyor hergün saç tıraşı olmama. Toplam 15dk sürüyor ve yorumlara göre makine sakaldan daha başarılı saç konusunda:)
    Elek ve bıçak değişim zamanı geldi ama ikisi için 60+60=120 gibi bir fiyat vermişti Sirkeci'deki servis. Makinanın kendisi 200TL'ye bulunabiliyordu en son gördüğümde. Seninde işini görür zannediyorum ama tekrar alıyor olsam daha yüksek devirlisini alırdım. Ben ilk tıraş makinem olduğu için riske girmek istememiştim.
  • Çok teşekkür ederim. 10 yıldır devam ediyorum tıraş olmaya, artık sıkıldım. En kısa sürede bakıp ben de edineceğim bir tane. Phillips'ten hiç memnun kalmamıştım; tavsiyen için tekrar çok ediyorum. Sağol. =))
  • Konu hort olacak ama güncel olarak tavsiyeler neler acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla benimde pek saç yok enseleri doğal yapma için sinbo aldım 2 kere kullanmadım bozuldu şarj almıyor telide açmıyorlar gitti 4o tl şok marketten almıştım. keşke 100 verip adam gibi bir şey alsaydım .. enseleri alayım dedim babayı aldım

• kafayı kazımak, sinekkaydı ya da ona yakın olabilecek makine öneriniz nedir? tercihen köpükle beraber kullanabileceğim?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.