Şimdi Ara

###Kelimeleri Kifayetsiz Bırakan Hata###

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen yaz bıraktığım SilkRoad'ı finallerin de bitmesiyle büyük bir heyecanla yükledim.Updateleri yaptıktan sonra oyuna girip deliler gibi kasıp bütün senenin hıncını alacaktım ama tam tersi oldu.Oyuna tıkladığım anda game guard dolduktan ve kaybolduktan sonra tam görev çubuğunda silk road uygulaması görünmeye başlarken pc donup kalıyor hiç bir komut ve kombinasyon çalışmıyor.Pc belki tozdan ısınıyodur dedim temizledim yan kapağını açtım hava alması için, diski birleştirdim, virüs taraması yaptım vs. ama çözüm bulamadım.Üst konulardaki sro hatalarında da böyle bir konu olmayınca ne yapacağımı şaşırdım.Yardım edebilecek birisi var mı?Başka neler denemeliyim?

Not:(pcde daha önce oyun rahat bir şekilde oynanıyodu yazdan yaza oynanmadı ve pc temiz şekilde kaldı)

• windows 7 64 bit e gecis yap tavsiye ederrim
  • 2.8 işlemci 128 mb ekran kartı 768 ram ile windows 7 aşar bu pcyi anca silkroad oynanır bu pcde
    ben şey düşünüyorum acaba pardus kursam silkroadı uyuşturup çalıştırabilir miyim?

• quote:

Orjinalden alıntı: newton90

2.8 işlemci 128 mb ekran kartı 768 ram ile windows 7 aşar bu pcyi anca silkroad oynanır bu pcde
    ben şey düşünüyorum acaba pardus kursam silkroadı uyuşturup çalıştırabilir miyim?

Ne gerek var yaw xp home edition kur misler gibi oynarsın. Sanırım uzun zamandır pc de kullanmadın veya ilgilenmedin pc nle . Temiz bi xp formatı / Güncel driver lardan sonra sorun düzelicektir..

• quote:

Orjinalden alıntı: WarriorAngel

quote:

Orjinalden alıntı: newton90

2.8 işlemci 128 mb ekran kartı 768 ram ile windows 7 aşar bu pcyi anca silkroad oynanır bu pcde

Ne gerek var yaw xp home edition kur misler gibi oynarsın. Sanırım uzun zamandır pc de kullanmadın veya ilgilenmedin pc nle . Temiz bi xp formatı / Güncel driver lardan sonra sorun düzelicektir..

• Format her sorunu çözer
  • Bencede en iyisi Xp başka işletim sistemi kurma
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.