Geçen sene Kenan Kara'nın eski video serisini izleyip de bu sene yeni seriyi izleyenler oldu mu? Veya iki seriye de hakim birisi var mı? Hangisinin izlenmesini tavsiye edersiniz hangisi daha iyi? Geçen seneki videoları izlemiştim çok güzeldi püf noktalarıyla soru tarzlarıyla. Ama şimdi daha düzenli kitapçık sistemine geçmiş acaba kendi mi hazırlıyor kitapçıkları? Kendi hazırlamıyorsa geçen seneki gibi soru tipleri kaçmış olabilir mi? Hangisiyle çalışılmasını önerirsiniz? |
Kenan Kara Eski Videolar vs Yeni Videolar?
-
-
Yeni sezonda kendi notlarini acilin dizgi ekibine vermis ama bilmiyorum gecen sene siyah beyaz cok dogal guzeldi. Bu sezon hocanin goruntusu de var videolarda. Ama gecen sezonkiler daha guzel geldi bana niyeyse. Birkac video izleyip karsilastirabilirsiniz hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bakıcam hocam teşekkür ederim ama genel anlamda bir fikri olan varsa onları da duymak istedim. Geçen seneki bana da daha samimi geldiğinden midir nedir daha iyiymiş gibi geliyor yeniyi hiç izlemediğim halde. Anlatış tarzı da "Ben size demediğim müddetçe 15 75'e girmenizi yasaklıyorum" vs. gibi samimiydi kafaya oturuyordu. Acaba yeni seri de mi öyle onu merak ediyorum. Tek videodan anlaması zor onu.
Merak ettiğim diğer bi noktada sorular nasıl olmuştur acaba yeni videoda. Mesela karekökün geometri soru bankası bozdu eskisi daha iyi diyorlar. Kenan hoca da yenilemeye çalışırken soru kalitesi de değişmiş midir onu merak ediyorum.
-
Ornek sayisi biraz azaldi gibi geliyor bana bir de bu sene temel konulari fasikul uzerinden gidiyor. Kendi hazirladigi notlarini daha cok begeniyordum ben
Siz serinin çoğunu izlediniz mi hocam eğer genele yayılmış bi şekilde böyle vasatlaştıysa eski videolardan başlayayım ben de. Acilin fasiküllerinden gidiyorsa hiç bakasım yok zaten acilin kitabını çözmeyi planlıyorum.
-
Gecmis sezonun tamamini izledim bu sezondan hatirlamak icin asagi yukari 15-20 video izlemisimdir. Trigonometri ve Analitikte fasikul uzerinden gidiyor hoca bu sene
Tamam o zaman eski usül devam. Teşekkür ederim.
-
Eski videolar kesinlikle
Hocam bir onerim daha var size kenan hocanin Karekok Lys cozumleri var. Mesela konu dinlediniz hemen arkasindan o videolardan cok seri pratik yapabilirsiniz hocayla beraber karekokun de sorulari kaliteli bir donem kullandigim bir yontemdi guzeldi acikcasi tavsiye ederim
Kesinlikle eski videoları izle
Herkese yardımları için teşekkür ediyorum. Eski videolardan devam edicem.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X