Şimdi Ara

Kenan Sofuoğlu cahilliği ve eğitimsizliği (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
1
Favori
22.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
319 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: guntoldu

Bir fotoğraf pek çok şeyi anlatabilir. Seçilenlerin o paralarla gününü gün ettiği, sözde "millete hizmet" kelimesini kullanarak kendilerine mini derebeylik kurdukları, keyif çattığı bir ortam oluşturmuş. Yiyin ağalar
    vekil maaşı almayacağını söylemişti. meclise de vekillikten önce aldığı (vergi kaçırarak) lambo'su ile gelmişti. adam öyle ya da böyle zengin, seçilme ile para akıtmıyor, yani vaadi o yönde.
    görgüsüz mü? evet. ama yiyin kısmı yanlış.
  • Lütfen rica ediyorum saygılı olalım
  • scorn kullanıcısına yanıt
    Fotoğraf ve o zihniyette ki milletin seçtiği kişilerin anlayışları, davranışları, yaşam tarzı ortada aynı şekilde ülkemizin durumu, ekonomik ve sosyal problemleri gibi pek çok sorun ortada bu çarpık anlayışa yiyin ağalar demek hafif bile kalır, bence siz yanlış olanı tekrar bir irdeleyin.
  • BlackLogic B kullanıcısına yanıt
    Açta bi tarih kitaplarını oku. Bu yaşa kadar cahil kalmışsın bari bundan sonra birşeyler öğren.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fotoğrafa takılmadım,bir anlık arkadaş ortamında gibi eğlenmek istemişler odadaki herkes,bu neyse de 80 milyonluk koca ülkede eğitimli bilgin liyakatli olgun fikirleriyle herkese birşey katacak insan mı kalmadı da lamborgini'li genç bir motosiklet yarışçısı milletvekili yapılıyor,anlamak.güç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smartboy38 -- 30 Aralık 2018; 1:44:41 >
  • Nerede siyasi vasfı olmayan adam var toplayıp getiriyorlar. Sırf toplum tarafından tanınıyor diye. Şükür, ışılak, Sofuoğlu....

Bu arada Tolga Çandar da CHP den olmuştu, o da yanlış tabii ki.

• x2yk X kullanıcısına yanıt
    Yanlışı başka bir yanlışla savunmaya çalışmak politikacıların yaptığı bir şey. Seçmene ne oluyor bunu anlamıyorum. Malzeme verdik diye bırak da onlar düşünsün. Gerçi onlar düşünmüyordur bile.

• Kenan Sofuoglu'nun danismani Semih Bostanoglu istifa etti.

Kullanmis oldugu Turkce ve yapmis oldugu imla hatalarini gordukce bu makama uygun olmadigini bir kez daha gorduk.

Yaptigi aciklamalar:

Kenan Sofuoğlu cahilliği ve eğitimsizliği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pablosky -- 30 Aralık 2018; 2:38:53 >

• Kenan Sofuoğlu cahilliği ve eğitimsizliği

• 207m kullanıcısına yanıt

Cahilin cahillikle suçladığı bir ülke. Kime neyi anlatıyorsam işte. Osmanlı hüloo falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLogic -- 30 Aralık 2018; 2:55:40 >
  • Bu adam eskiden iyi biriydi. Çocuğu ölünce birkaç tahtası eksildi herhalde.

• quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

Yanlışı başka bir yanlışla savunmaya çalışmak politikacıların yaptığı bir şey. Seçmene ne oluyor bunu anlamıyorum. Malzeme verdik diye bırak da onlar düşünsün. Gerçi onlar düşünmüyordur bile.
    Tam beklediğim bir cevap, hadi sana iyi yıllar.

Dünya da biri hata yapsa da bir tekme de ben vursam diye bekleyenler olduktan sonra.

• Ulan sanki basarılarla dolu bir spor tarihimiz varda adamı alasagı ediyoruz. Ne gunlere kaldık. Adamın basarısını bile cekemiyoruz. Adamları iyiye yonlendirmek icin calısmak yerine karala at cope yapıyoruz. Hata yapar her insan. Adam olmadan once herkes hata yapar.
  • Bu halk ne zaman uyanacak merak ediyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Olan değil olduranlar suçludur. Kim vekil yapmak istediyse bunu gidip ondan hesap sormak lazım diğer noktada seçmenler. Zaten AKP'ye oy verenlerin olayı bu, CEHALET.
  • Yazık çok yazık hem de bu millet vekili.. Danışmanları istifa etmiş diyorlar.

• bu cahil milleti temsil etmek için ne yapacaktı da milletvekili olun ,bunların seçmeni hiç mi sorgulamaz arkadaş ...

• Çocukları yenip kazandığı her yarışta sayın cumhurbaşkanımızı destekliyorum diye diye vekil oldu. Hatır gönül işine ülkenin anası ağladı.
  • Sen dalga gecersın ben dalga gecerım ama vekıl gecemez bu sekılde espri yapamaz

Ben yarın bır yere gelırsem birilerini temsıl edecek noktay gelırsem ben de dalga gecemem

Doğru olan budur

Ama anlayana tabı..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: guntoldu

Fotoğraf ve o zihniyette ki milletin seçtiği kişilerin anlayışları, davranışları, yaşam tarzı ortada aynı şekilde ülkemizin durumu, ekonomik ve sosyal problemleri gibi pek çok sorun ortada bu çarpık anlayışa yiyin ağalar demek hafif bile kalır, bence siz yanlış olanı tekrar bir irdeleyin.
    buradaki konu lambo'lu motosikletçi. genele vurursak kimler neler götürüyor maalesef herkes biliyor.
    sadece bu adam üzerinden akp profili çizilebilir mi? yine maalesef bu adam aralarında temiz bile kalır.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.