Şimdi Ara

Kenan Sofuoğlu cahilliği ve eğitimsizliği (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
1
Favori
22.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
319 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aman size AKP'li lazım alın oraniza buraniza tıkayin fazla hava kaçırmasın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acıyorum bu ülkenin kaderine...

• Bir araştırmaya göre müslüman insanların yüzde olarak en az kısmı orta doğuda imiş, yani islamdan müslümanlıktan soğuyan insanlar orta doğudaki insanlara bakarak bu karara varmamalı, ben her ne kadar tüm dinlerin uydurma olduğunu düşünsemde, islamda Türkiye deki müslümanların davranışlarının %99 u yok ve islama aykırı

• Meclis’e Lamborghini ile gelmemiş miydi zaten bu davar ? Oradan pay biçin, ötesine lüzum yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir insan hızlı motor sürüyor diye para kazanabilir ama değer kazanmamalı. değer kazanırsa sonuç bu olur. bunun gibilerin vekili olduğu millete yazık
  • Kendisi tez zamanda istifa etmesi gerekir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Milletvekilini ne yazık ki halk seçmiyor. Herkesi halk belirlese ne güzel olacak? Atamayla sürekli kendilerini kalkındırıp duruyorlar..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: x2yk

Ne gibi ana avrat sovmemi bekliyorsunuz, yaksitiramadigim bir durum ve eleştirdim. Ne yazmamı bekliyordun?

Alıntıları Göster
    Adam sen ve senin gibilerin oyuyla gelmiş, sözde milleti temsil ediyor ama bir karede bütün görgüsüzlüğü kusmuş. Senin derdin de “tüh yhaa cehapeye malzeme verdik!”

Gerçi sizde bunu sorgulayabilecek kapasite olsa böyle bir fotoğraf da olmazdı.

• bu cahil adamın milletin meclisine girmesine aklım almıyor kapının önünden bile geçirilmemesi gerekiyor cahil cühela

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmtayd

Hocam merak ettim samimiyetle soruyorum Türk müsün ? veya kendini Türk olarak tanımlıyor musun

Alıntıları Göster
    Türklükle ilgisi nedir? Biraz tarih okursaniz Osmanli nin Türkleri nasil ezdigini öğrenebilirsiniz. Son Osmanlilarin resmi burada:
    Kenan Sofuoğlu cahilliği ve eğitimsizliği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali222 -- 29 Aralık 2018; 21:48:37 >

• Masanın üstündeki saatlik kabı 3700 tl imiş. Bu bilgide kenarda dursun.

• quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

Adam sen ve senin gibilerin oyuyla gelmiş, sözde milleti temsil ediyor ama bir karede bütün görgüsüzlüğü kusmuş. Senin derdin de “tüh yhaa cehapeye malzeme verdik!”

Gerçi sizde bunu sorgulayabilecek kapasite olsa böyle bir fotoğraf da olmazdı.

Alıntıları Göster
    Üyeeee işine geleni yorumlama ben orada o milletvekilini de eleştiriyorum işine geldiği gibi bakma olaylara komik olursun gözümde, bidi bidi bana yapma.

Sen bir partiye oy vermiyorsan akp ye yardımcı olmuş olursun, akp harici CHP mhp iyi parti ye ve HDP ye oy vermişsen senin oy verdiğini partilerdeki milletvekillerine bak biri ezan Türkçe okunsun der, diğeri hapise girmek için pkk yi över mecliste ve içeri girer Demirtaş, iyi parti de mhp den iyi partiye geçip sonra tekrar MHP ye geçen olur yanlış bilmiyorsam böyle bir milletvekili var, iyi parti de istediklerini alamayanlar istifa eder, mhp de biri görevden alınır söyledikleri yüzünden, chp daha CHP de olanları yazsam başta Kılıçdaroğlu nun 14 seçim olduğu halde hala chp fen ayrılmayan üstüne ona karşılık varsa meclisten saf dışı bırakanmi dersin, yetmiyor telefon faturası yüzünden gündemden düşmeyen milletvekili mi dersin bitmez. Ha bunlar akp de de bitmez diğerlerinde de bitmez bana laf atarken kendi oy artıkların tertemiz gibi imiş gibi yazma. Yemeyiz biz bunları.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hendrik Johannes Cruijff

Malum kesime tabi yıllar noyu motogpdeymiş gibi gündem yaratıp 19-20 yaşındaki çaylak veledlerin yer aldığı süper bikeda şampiyon olan şahıs yıllar boyu

Bu muhterem hiçbir zaman Super Bike’da yarışmadı. Super Bike’ın bir alt seviyesidir bunun katıldığı şampiyonalar. Yani dediğin gibi aslında Spor Toto 2.Lig şampiyonundan bir farkı yoktur. Ama spor konusunda sekizinci sınıf bir ülke olduğumuzdan gözümüze Şampiyonlar Ligi şampiyonu gibi görünmüştür.

Edit: Super Bike dışında bir de MotoGP serisi var,o zaten motor dünyasının F1’i. Yani öyle bizim abarttığımız çapta bir adam değil aslında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kankkunen -- 29 Aralık 2018; 22:22:29 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akepenin huyudur. Nerede kara cahil, yobaz, geri kafalı, çomar, koyun var himayesinde.

• Yakışır koskoca millet vekili ricamı edecekti tabiki bir sürü emir eri olacak,
  • Bence kendince şaka yapmıştır ama nereye gideceğini düşünemeyecek kadar cahil olduğunu ortaya çıkarmış oldu. Milletvekili olamayacak bir insan olduğunu göstermiş oldu.

• Bu parti hakan Şükür'ü de millet vekili yaptı. Sonrada darbeci ilan etti. Bununda ileride bir kılıfla yurtdışına kaçırırlar...

Sırf MTV vermemek için arabasını karısının üstüne alan şahıs ne bekliyorsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: Last Peony

Bu mesaj silindi.
    bu yazdığın kelimelerin arkasındamısın ona göre senin kişisel bilgilerini sosyel media dan yayınlıcamda
    artık seni kahramanmı yaparlar linç mi ederler bilemicem ?
  • Acunu kıskanma whatsapp grubundan atılanlar yeni hedefmi bulmuş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.