Şimdi Ara

Kenan Sofuoğlu cahilliği ve eğitimsizliği (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
1
Favori
22.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
319 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayatı boyunca ezilmiş bir insana bu kadar güç tanırsan olacağı bu, üstüne bir de eğitimsiz
  • Bu gormemislik , guc sarhosluhu ve cahilligin bir karisimi olan tipik bir Akp li tablosudur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLogic

Hahahahaha

Hadi akşam namazı gelmiştir. Git kıl.

Osmanlı tuğrasını da duvara as.
    Benim yazdıklarım ortada senin yazdıkların ortada, namazını kaçırmayana ne mutlu bir gün bizede nasip olurmu bilmem, bugüne dek tuğramda olmadı bir yerlerede asmadım.

Ancak görüyorum ki yazdıklarım sana 3-4 kat fazla gelmiş, bu sebepten hormonları normal seyrine oturmamış ergenlerle bu tip konuları tartışmanın bir anlamı bulunmuyor.

O yüzden hormonların ve fantazilerin ile sana güzel rüyalı günler dileyerek büyüyeceğin güne kadar 1 porsiyon ban gönderiyorum.

Yazdığın çocukca saçmalıkları silmez isen konunun gelişi itibari ile arkamdan yazacağın muhtemel saçmalıklarında fark edilmesi daha kolay olacaktır.

Hadi büyüde gel çocuk.

• Tek özelliği motor sürmek olan bir milletvekilinden ne beklenebilir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müstehak.

Hakan’ı seçenlere Hakan müstehaktı. Kenan’ı seçenlere de Kenan müstehak.

• bir sürü hdpli vekili meclise sokanlar bu adamı eleştriyor ya basit sanatçıları sırf muhalif oldukları için yere göğe sığdıramayanlar bile bu adamı eleştriyor ne diyeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: T-E-K-

bir sürü hdpli vekili meclise sokanlar bu adamı eleştriyor ya basit sanatçıları sırf muhalif oldukları için yere göğe sığdıramayanlar bile bu adamı eleştriyor ne diyeyim
    Hdpli vekillerle bu adam arasında bir fark yok.

• Adamlar çalışıyor. Hdp 'liler kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Nefer- -- 29 Aralık 2018; 17:19:15 >
  • Çok özel bir görevi layığıyla yerine getiriyor, milletine nasıl saygılı bir poz vermiş baksanıza. İcraat olmayınca, zaman bol olunca ben hizmeti böyle veririm diyor. İşte bu dönemin milletvekilerini özetleyen çok güzel bir fotoğraf.
  • Milletvekili olarak seçildiği zaman bunun iyi bir seçim olduğunu savunanlar nerede????????

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Danışmanı savunmayın derken sıvamış. Açıklamosnda "danışmanının maaşından pay alan vekiller" ifşası var.

Asıl kepazelik burada.

• Bu görgüsüz AKP'nin iyi seviyede olanlarından bir de, öyle düşünün. Daha neler var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihstorm

Bu mesaj silindi.
    sakarya dedin de aklıma geldi. bir dönem sakarya da bulunmuştum üniv bokuna...tavsiye etmem orda okumayı düşünen varsa
  • tüm türkiyenin taktir ettiği bir milli sporcu olarak kalmayı değil. sadece %50 nin taktir ettiği bir millet vekili olmayı tercih etti sadece..
  • Su adam bugun milletvekili.

Kenan Sofuoğlu cahilliği ve eğitimsizliği

Edit: Sakarya'da olay yasanmadi bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pablosky -- 29 Aralık 2018; 18:27:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Knock0uT_

Tek özelliği motor sürmek olan bir milletvekilinden ne beklenebilir ?

720 beygir Lamborghinisi var!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

Sen kim oluyorsun hükümet sözcüsü mü?
    Ne gibi ana avrat sovmemi bekliyorsunuz, yaksitiramadigim bir durum ve eleştirdim. Ne yazmamı bekliyordun?

• Yıllarca 18 yaşındaki çocuklarla yarışıp şampiyon oldum derken utanmayan adam, utanmayı ne bilsin.
  • Danışman demek tecrübeli , bilgili, görgülü, görmüş geçirmiş olgun insan demektir. Böyle bir insan da öyle şakacıktan el pençe divan durup fotoğraf çektirmez. Her işin bir haysiyeti şerefi vardır. İnsanların da haysiyeti şerefi vardır. Doğrusu Atatürk olsaydı karşımda o şekilde ben de dururdum bundan da gocunmazdım ama çapının adamı olmayan bir şımarık beni emirerlerim diye afişe edecek ben de duracağım.
    Bu milletvekili arkadaşta kazalarda abilerini kaybetmiş, ölümlerden dönmüş bebeğini kaybetmiş. Biraz olgun oturaklı olur diye düşünüyordum ama yanılmışım.
    Neyse ki böyle olaylar insanların gerçek yüzlerini görmemizi sağlıyor. Tek kazanımımız da bu olsa gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sozuak -- 29 Aralık 2018; 19:9:47 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.