Şimdi Ara

Kenan Sofuoğlu cahilliği ve eğitimsizliği (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
1
Favori
22.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
319 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yav motorcu adamın mecliste ne işi var biri bana bunu açıklasın
  • Bu yaptığı çok kabul edilir bir şey değil, hani kendi fanları arasında eğlenceli bir şey yapmış olabilir ama ülkemizde zaten milletvekilleri çalışmıyor diye bir algı var ve aldıkları maaşlar sürekli bir kesim tarafından gündem yapılıyor bir de üstüne bu mizah yapayım derken belli bir kesime malzeme vermek çok büyük bir hata olmuş , kendisine yakıştıramadım.

Orası ciddi bir müessese ve orada ciddi olunmalı ama anlıyorum ki çok yattıkları zamanlarda oluyormuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eşek olursan sirtina semer vuran çok olurmuş. Millet buysa vekili de boyle olur...

• neden ??? şimdi anlıyormusnuz neden ak partiye oy vermek gerektiğini...... bakarmısnız şekil yapan baba özetlemiş, duruşuyla MANİDARlığın heykeli bu basbaya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sakarya Üniversitesinde lamborginisiyle zilyon kez yavaş yavaş tur attığını bilirim gözleri hep üstlerinde olsun isterler

• Sakarya'da satilacak olan tank palet fabrikasina sakaryalilar isyan ederken agzini bicak acmayan Sakarya milletvekili...
  • Tipik AKP li işte halbuki CHP'li olsa öyle mi olur çok bilgili olur bikere hesap uzmanı olur ne bileyim pyd için terör örgütü değil falan der.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut3535 -- 29 Aralık 2018; 9:3:38 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gençlik hevesleri işte. Millet vekili seçilirken kim dürüst diye bakılmıyorki. Kim daha çok oy alır diye bakılıyor. (sistem sıkıntılı)

Adam motorcu, 2002 yılından beri Almanyada yaşıyormuş. Biraz uzak kalmış kültürden halktan ama adı var diye vekil seçilmiş.

Çoğumuzun böyle masanın üstüne ayak uzatmış resmi vardır (ben askerde karakol komutanın odasında çekildiydim ) Tabi sosyal medyaya tepki olur filan diye koymuyoruz. Hakkatten oluyormuş

Yeni sistemde meclisin pek bi önemi kalmadı zaten boşuna masraf, Seçilenler bölgenin tanınmış zenginleri,çoğu bu kafadalar ego patlaması kendini üstün görme.

• Adamın suçu yok. Halk yine de seviyor. Çünkü birileri bu makarna yiyen halka bu adamı seveceksiniz dedi. Seviyorlar onlarda. Adam bu kadar aklı ile parayı da kazanıyor, mevkiyi de. O nedenle asla çok görmüyorum bu olanları. Neyse verin mehteri gitsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes kendi işini yapsın kardeşim mecliste işin ne senin? Bin motorunun üstüne aylarca yıllarca kendi hız rekorunu geçmeye çalış

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sakarya'lıyım ve bunun gibi yobaz, görmemiş ve cahil insanlar yüzünden Sakarya'dan nefret ediyorum.
  • Bir AKP milletvekilinden daha azı beklenemezdi zaten.

• sporcuykende kendisini beğenmezdim. saygı duyuyordum o ayrı.
    siyasete girdi yine beğenmiyorum.

neredeyse 1 yıl oldu milletvekili. motor sporları için ne yapmış? ne katmiş? bana boş hayal projelerinden kimse bahsetmesin.
    aktif motorcuyken daha çok katkı sagliyordu. şimdi tam milletvekili oldu.
  • Katil bariyer meselesine öncülük etmesi gerekiyorken anca destek veriyor. Sen bu işin içiden gelen biri olarak çalışmalara hemen başlamalıydın. Trafikte motorcuların farkındalığını ortaya çıkaracak çalışmalarda bulunmalıydın ayağını masaya uzatmak değil.
  • Ah liyakat ah, söylenecek o kadar söz var da...

Kenan Sofuoğlu cahilliği ve eğitimsizliği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deeboo -- 29 Aralık 2018; 13:5:24 >
  • üye olduğu partiden belli.
  • Kendisini moto gp de göremedik..yiyorsa rossi stoner dovisova pedrosa ile yarissaydi..yer mi yemez..cocuklarin arasinda yaristi medyada şişirdi sisirdi adam etti bunu..yaziklar olsun

• Yazılacak o kadar çok şey var ki nereden başlayacağımı bilemediğimden dolayı noktayı koymak zorundayım

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.