Şimdi Ara

Kenan Sofuoğlu cahilliği ve eğitimsizliği (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
1
Favori
22.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
319 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Çingeneye beylik vermişler önce babasını asmış misali..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çok dizi izlemiş..
  • Vekilliği ve bu durumu rahatlıkla eleştirebiliriz ama, kusura bakmayın da hayatta bir başarısı olmayan üç beş cahil de adamın kazandığı yarışları eleştiriyor. Öyle veya böyle beş kere Supersport şampiyonluğu var, hakkı olmayan şeyi eleştirebildiğiniz gibi alın teriyle kazandığı dünya şampiyonluklarını da eleştirmeyin. Yoksa diğerlerinden bir farkınız kalmaz.
  • Vasıfsız insanlara makam, mevki verilirse ne olacağının en iyi örneğidir Kenan Sofuoğlu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knights of Cydonia

Vasıfsız insanlara makam, mevki verilirse ne olacağının en iyi örneğidir Kenan Sofuoğlu.
    Vasıflısıda evli bayan milletvekili ile aynı yatağa girmişti.
  • Bende çok iyi bisiklet sürüyorum. Acaba vekil olabilir miyim ?
  • BlackLogic B kullanıcısına yanıt
    bak şimdi osmanlı demişsin sana bir örnek vereceğim şimdi.

bozüyük girişinde türk büyükleri anıtı var. en başındaki büstün sahibi timur' dur. timur' u biraz araştırırsan osmanlı daha kurulmadan evvel haçlılarla mücadele ede dursun bu timur denen zat, namaz da kılan biri ama bırak batılılarla mücadele etmeyi tam tersine kendi safındakilerle savaşmayı marifet bilmiş biri. buna çok güzel methiyeler dizebilirsin. ama genelleme yapamazsın. mehmet şevki eygi mi ne geçen zaman içerisinde bir yazısı vardı. bir müslümanın en büyük düşmanı yine kendisidir yani başka bir müslümandır demiştir. yani bölnümüşlükden bahsediyordu, bir araya gelememekten bir lider seçememekten, doğrudur. ama yeri gelmişken bir yazısı daha vardı ingilizlerin sistemini övüyordu adeta. gel de çık işin içinden. neyse bu timur' a namaz kıldığı bilindiği halde melun diyen de var, kafir diyen de var, cehennemlik diyen de var, ateşi bol olsun diyen de var. bence sen osmanlıyı karıştırıyorsun. neyse osmanlı adaletle hükmetmiştir. şu an güç sahibi olan ülkelere bak bakalım adaleti mi kullanıyorlar? bu kadar acımasız ve batı taraftarı olmayın. adaletin olmadığı yerde bir imparatorluk olmaz. neyse ne diyorduk timur demiştik. al sana timur:http://dergiler.ankara.edu.tr/dergiler/18/1900/19965.pdf

Latince kaynaklarda Timur ile ilgili ilk kayıtlar, kendisine dair olumsuz
    bir bakış açısı içerisinde kaleme alınmıştır. Bu, Kefe, Gürcistan ve
    Ortadoğu’daki faaliyetlerinde Hıristiyanların da zarar görmesiyle yakından
    alakalıydı4
    . Ancak, Timur’un Haçlı ordularını 1396’da ağır bir yenilgiye
    uğratan ve bundan ötürü Avrupa’da umumi bir nefretin hedefi olan Yıldırım
    Bayezid’ı Ankara’da yenmesi ve esir etmesiyle bu görüş birden bire değişti.
    Zafer, Avrupa’nın değişik ülkelerinde ortak bir heyecan ve memnuniyetle
    karşılanmış5
    , birkaç yıl öncesine kadar kendisinden öfke ve korkuyla
    bahsedilen Timur, Hıristiyanlığın öcünü alan bir kimse olarak tasvir
    edilmeye başlanmıştır6
    . O

şimdi timur fransa kralına mektup gönderiyor. senin düşmanını ankarada yendim diye. bakıyorsun adam namazında niyazında nasoıl oluyor bu iş. fransa da yatıp kalkıp dua edecek timura. galiba heykeli de var fransada bilşemiyorum. neyse tarihe baktın mı birçok şey var. bugün tarihi çarpıtan da var. doğrular yanlışlar. şimdi internet de var. bilgi kirliliği de var. bilindik bir gerçek var. batı osmanlıyı bugün emin ol arıyordur. tabi bu cümleyi bu zamanda avrupa kendi insanına bakıp söylüyordur da. başı dert içinde. bizdeki batı sevicilieri de avrupayı mükemmel görüyor. bu da hayret verici. bunun adına hipnoz derler. kimse de ben de hipnoz yok demesin.

• konuyu pas geçmiş gibi görünoyrum. kesinlikle sorun var katılıyorum. çözümü nedir ben bilmem. reis çözer bu işi. yıkmak kolay yapmak zordur. hangi düşünceyle böyle bir fotograf ben de anlamadım. oradaki iki genci de düşünürsek, herkese ayıp yani.

bu arada timur da çin' i feth etmeye giderken, yol uzun gelmiş ve.. şimdi merak eden de olmuştur, yazasım geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The souls migration -- 30 Aralık 2018; 14:16:38 >
  • İstifa etmesini beklerdim ama mlsf koltuk rahat gelıyor galıba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şımarıklık diz boyu.. tam bir rezalet

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Terörist cenazesine katılan vekilleri de gördü meclisimiz, bunlara pek ses etmediniz, neden?

Demek ki utanmasanız sizden olmayanları ayranı az tuzlu içiyor diye bile suçlayacaksınız..
  • Buraya cok sey yazılırdı ama terbiyem müsade etmiyor.
  • pelstina kullanıcısına yanıt
    o teroristler toprak altına silah depoluyordı haberimiz vardı valilere operasyon yapmayın emrini verdim diyen birinide biliyoruz o silahların askerlimizi nasıl şehit ettiğinide peki sen ne yaptın o zamanlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi encuni -- 30 Aralık 2018; 17:2:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: A29ZB63_47

Bu mesaj silindi.
    işte, bizim oğlanda kendini abd başkanı zannetmiş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlackLogic B kullanıcısına yanıt
    Kendi tarihini yanlış biliyorsan veya yanlış görmek istiyorsan ki bu cok daha vahim bir durum, gidip tarihi kültürel yapıtlarla dolu, dünyaya barış dağıtmış !!! medeniyetin beşiği !!! bizansın torunları olan yunan vatandaşlığına geçebilirsin. Bak bu sefer tarihinle gurur duyabilirsin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.