Şimdi Ara

Kenan Sofuoğlu cahilliği ve eğitimsizliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
1
Favori
22.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
319 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AKP Milletvekili Kenan Sofuoğlu, Instagram hesabında ayaklarinin Gazi Meclis TBMM'de masanin uzerinde oldugu bir fotograf paylasti.

Daha once de gorgusuzlugu ve bilgisizligi sonucu yaptirdigi su meclis kartinda yine elestirilmisti.

Bence Kenan Sofuoglu siyasetin Arda Turan'idir. Senelerce 3. lig bazinda yarismis ve 18 yasindaki cocuklar arasinda aldigi oduller ile kendini sisirtmistir. Kendisi vasifsiz, egitimsiz ve meclis koltugu icin yetersiz biridir. Mecliste bu ve bunun gibi insanlar tarafindan temsil ediliyoruz...

Bir yana da su fotografi koyayim.

• Asrin liderinin kitlesine hitap ediyor. Adam genc yasta işi çözdü.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Asrin liderinin kitlesine hitap ediyor. Adam genc yasta işi çözdü.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yıllardır seçimleri gözlemliyorum, daha kendi vekilini seçeni görmedim desem yeridir. Nasıl bir partizanlıksa herkes benimsemiş, sözüm ona sahiplendiği 'kendi' partisine rey atıyor. Nitekim bunlar meselenin görünen kısmı, bir de görünmeyenler var. Kim bilir kimler, nerelere geldi...
  • bu tipleri milletvekili yapan sistemi bende doğru bulmuyorum ama sadece akp de varmış gibi komik olmayın.....meclisin 3-1 i gereksiz yönetimden siyasetten ekonomiden anlamayan tiplerden oluşmakta...
  • Bir fotoğraf pek çok şeyi anlatabilir. Seçilenlerin o paralarla gününü gün ettiği, sözde "millete hizmet" kelimesini kullanarak kendilerine mini derebeylik kurdukları, keyif çattığı bir ortam oluşturmuş. Yiyin ağalar
  • yazık bunlar bizimi mi temsil ediyo mecliste

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umit d -- 28 Aralık 2018; 17:7:50 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir milletvekili nasıl böyle bir fotoğraf yayınlar... bir de emirlerim ibaresi koyar... gerçekten şoktayım. Cehalet olabilir, ama bu kadar da olmaz, gerçekten inanamıyorum... bugün gördüm, inanın fake zanettim, şimdi heryerde fotoyu görünce inandım.
  • Ben oy vermediğim için beni temsil etmiyor. Kim hangi milletin vekili ise hesap onlar sorsun. İkinci fotoğraf çok iyi yanlız. Yine duygulandım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yav bende kelimeyi emirlerim diye okuyorum meğer emir erlerim yazmış...ama birleşik yazmış.daha kelimeyi doğru yazamıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 28 Aralık 2018; 20:3:28 >
  • sonradan görme
  • Ölümüne iktidarı savunacaklardır. Çünkü simitçilik yapamayacak vizyondaki insanlar önünden geçemeyecek makamların sahibi oldular. Canlarını verirler ama makamlarını bırakmazlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah islah etsin.Emir erim diyerek çalışanlarını küçük düşürüp kendini yükselteceğini zannetmek,ne kadar övünülecek bir durum anlamakta zorlanıyorum.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.