Şimdi Ara

Kendi Cam Suyumuzu Yapalım (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
4
Favori
5.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cam suyunu sık kullanırım. 15 günde bir değiştiririm neredeyse. geçenlerde arabanın içinde lağım kokusuna benzer bir koku oldu.Klimadan olabilir diye düşündüm. Koku arada bir oluyordu.Sonra dün farkettimki silecek suyunu kullanınca gelen bir koku. Arabayı aldığım kişi nereden su koymuş bilemiyorum ancak ilk başlarda kokmuyordu.Şimdi bunu düzeltmek için uğraş artık....
  • Yukarıdaki bir yorumu okuyunca aklıma geldi. Arabada önemli bir misafirimiz var önde oturuyor,cam kirli camı sildirsene diyor.Sildirsek içeride kokudan durulmayacak başka birşey zannedecek.Silmesek adamın lafını dinlememiş olacağız. Ben zaten sileceği pek kullanmam gözüm onlara takılmıyor deyip geçiyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akyolmur

Yukarıdaki bir yorumu okuyunca aklıma geldi. Arabada önemli bir misafirimiz var önde oturuyor,cam kirli camı sildirsene diyor.Sildirsek içeride kokudan durulmayacak başka birşey zannedecek.Silmesek adamın lafını dinlememiş olacağız. Ben zaten sileceği pek kullanmam gözüm onlara takılmıyor deyip geçiyoruz.

Kötü olmuş cam suyunu komple boşaltıp kokusu yoğun bir cam suyu ekleyin ve mümkünse birkaç kez kullanın ki hortumlarda kalan eski su ve kokusu kaybolsun.

• Lastikleri kontrol ederken. Hava/su daki sudan koyuyorum 2 yıldır. Bana mısın demedi daha? Çok kireçli midir o su?
  • Bildiğin musluk suyuyla cam suyu deposunu doldurup üzerine de bol miktarda fairy koyuyorum. :) Gayet de güzel temizliyor. Kışınsa bu karışıma birazcık antifiriz ekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu hortlatıyorum.. Var mı yeni öneriler.. Yoksa dyno-tab yada purgurator tabletlerden alıcam. Her ay su depom bitiyor.. Minnacık depo yapmışlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

Konuyu hortlatıyorum.. Var mı yeni öneriler.. Yoksa dyno-tab yada purgurator tabletlerden alıcam. Her ay su depom bitiyor.. Minnacık depo yapmışlar..

kış geliyor en güzel 5 lt lik antifrizli su al.1/1 oranında suyla karıştırıp kullan.yaza kadar rahat rahat yeter adese marketten 5 lt olanını 7 tl ye aldım 2 gün önce.
  • Cok sukur hic boyle takintilarim yok ve cok kullanmadigim icinde 5 6 ay gidiyo ortalama su ile antifriz :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler bu cam suyunun köpürmeyeni var mı sıkınca far suyu çalışıyo bütün kaput tavan leş gibi köpürüyor kuruyuncada iz kalıyor artık korkuyorum sileceğe basmaya

(far suyunu nasıl çalıştırmadan basarım onu bilen varsa çok mutlu olurum.. az basıyorum, basılı tutuyorum, başka yerdende aktif olmuyor çözemedim lanet şeyi..)
  • Panpa bence çok kurcalama butun su tesısatını elıne alabılırsın. Suya 2 kapak deterjan karıştırsan yeterlı bence. Ama bunlarda zamanla silecek lastiğinin kuruyup işlevini yitirmesine neden olabilir. 1 adet yedek lastık al at bagaja yazın dandıklerı tak kışın sağlamları tak derim.
  • Valla benden başka olan var mı diye düşündüm :)
  • Camsil dolduruyorum hem güzel kokuyor hemde iyi temizliyor. Bu kadar karışım yapıp kimya mühendisliğine hiç gerek yok
  • arifomer kullanıcısına yanıt
    Elma sirkeside ekle bak süper olur.
  • Ben de cam suyunu sıklıkla kullanıyorum, ama macera aramaya gerek yok derim :) Sonax'ın konstantre cam suları var.

Tek kullanımlık: 2.95 TL
     Kendi Cam Suyumuzu Yapalım

http://goo.gl/56Mk2V

10 kullanımlık: 22.76 TL
     Kendi Cam Suyumuzu Yapalım

http://goo.gl/Ts9i8M

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ben de şu ürünün 5 lt olanı sipariş vermiştim,
    http://www.hizlial.com/space-konsantre-3-lt-35-derece-cam-suyu-842295/31.001.0001.6192
    gecikmeli de olsa elime ulaştı yalnız, bidon üzerinde etiket yok rengi de kırmızı, kırmızı renkli antifirizli cam suyuna pek şahit olmamıştım, yanlış ürün göndermemişlerdir değilmi?
  • Piyasadaki cam sularının %85'i alkollü ve boyalı sudur. İlk mesajdaki karışım ise fazla kimyasal olur. Camsille veya temiz suyla güzelce silinen camlar, donmasın diye kaba konan alkollü su ile bir güzel temizlenebilir. Cam kirli ise cam suyu pek fayda etmez, ufak kirler içindir cam suyu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desx -- 6 Kasım 2013; 9:50:39 >
  • leke yapıyor o camsil suları. boyalı olması yüzünden herhalde. ben yarım camsil yarım su olarak koyuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Remedy1014

beyler bu cam suyunun köpürmeyeni var mı sıkınca far suyu çalışıyo bütün kaput tavan leş gibi köpürüyor kuruyuncada iz kalıyor artık korkuyorum sileceğe basmaya

(far suyunu nasıl çalıştırmadan basarım onu bilen varsa çok mutlu olurum.. az basıyorum, basılı tutuyorum, başka yerdende aktif olmuyor çözemedim lanet şeyi..)

Farlar açıksa çalışır far yıkama. Far yıkama nın çalışmasını istemiyorsan farları açmadan önce cam yıkamayı çalıştır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bulaşık makinesi tabletleri nasıl olur acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyundai Motor Company

leke yapıyor o camsil suları. boyalı olması yüzünden herhalde. ben yarım camsil yarım su olarak koyuyorum.

Aynısını yapıyorum camsil hem ucuz hemde çok güzel temizliyor
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.