Şimdi Ara

Kendi Cam Suyumuzu Yapalım (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
4
Favori
5.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: DarK PaSSenGeR

ben de şu ürünün 5 lt olanı sipariş vermiştim,
    http://www.hizlial.com/space-konsantre-3-lt-35-derece-cam-suyu-842295/31.001.0001.6192
    gecikmeli de olsa elime ulaştı yalnız, bidon üzerinde etiket yok rengi de kırmızı, kırmızı renkli antifirizli cam suyuna pek şahit olmamıştım, yanlış ürün göndermemişlerdir değilmi?

Kırmızı yazlık oluyor genelde. Üzerinde ki donma derecesine baktınız mı ?

sizin verdiğiniz linkteki -35 e kadar dayanaıyor bu yüzden kışlık.

• quote:

Orijinalden alıntı: HondatugraL

Panpa bence çok kurcalama butun su tesısatını elıne alabılırsın. Suya 2 kapak deterjan karıştırsan yeterlı bence. Ama bunlarda zamanla silecek lastiğinin kuruyup işlevini yitirmesine neden olabilir. 1 adet yedek lastık al at bagaja yazın dandıklerı tak kışın sağlamları tak derim.

Araba yok şuan yoksa dediğin gibi fazla kurcalamaktan elime alacaktım

1-2 ay içinde yeni bir araba alacağım inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: arifomer

quote:

Orijinalden alıntı: HondatugraL

Panpa bence çok kurcalama butun su tesısatını elıne alabılırsın. Suya 2 kapak deterjan karıştırsan yeterlı bence. Ama bunlarda zamanla silecek lastiğinin kuruyup işlevini yitirmesine neden olabilir. 1 adet yedek lastık al at bagaja yazın dandıklerı tak kışın sağlamları tak derim.

Araba yok şuan yoksa dediğin gibi fazla kurcalamaktan elime alacaktım

1-2 ay içinde yeni bir araba alacağım inşallah

Arabayı alana kadar kurcala ozaman kanka sıkıntı çıkartmaz, çıkartırsada unut gitsin düzelir

• quote:

Orijinalden alıntı: tuncay altuntoprak

quote:

Orijinalden alıntı: Remedy1014

beyler bu cam suyunun köpürmeyeni var mı sıkınca far suyu çalışıyo bütün kaput tavan leş gibi köpürüyor kuruyuncada iz kalıyor artık korkuyorum sileceğe basmaya

(far suyunu nasıl çalıştırmadan basarım onu bilen varsa çok mutlu olurum.. az basıyorum, basılı tutuyorum, başka yerdende aktif olmuyor çözemedim lanet şeyi..)

Farlar açıksa çalışır far yıkama. Far yıkama nın çalışmasını istemiyorsan farları açmadan önce cam yıkamayı çalıştır.

Bak bunu hiç denememiştim teşekkürler ama öyleyse çok saçma olmuş yolda giderken farları söndürüp temizleme baya garipmiş

• Remedy1014 kullanıcısına yanıt
    Bende geç farkettim. Civic de böyle. Bir ara far yıkama bozuk sanmıştım. Sonra baktım ki far kapalı ondan çalışmamış.

Ama honda da far açıksa cam suyunu çalıştırırsanız sadece 1 kere far yıkama çalışıyor. Sonra yolda bir daha cam suyu açılınca far yıkama yine çalışmıyor, artık ayrı bir düğme ile far yıkama yapılıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bende geç farkettim. Civic de böyle. Bir ara far yıkama bozuk sanmıştım. Sonra baktım ki far kapalı ondan çalışmamış.

Ama honda da far açıksa cam suyunu çalıştırırsanız sadece 1 kere far yıkama çalışıyor. Sonra yolda bir daha cam suyu açılınca far yıkama yine çalışmıyor, artık ayrı bir düğme ile far yıkama yapılıyor.

keşke başka bir yerden çalıştırma filan olsa saçmaymış.. benim araba siyah yıkatınca silecek calıştırmaya korkuyorum 1kere far yıkama çalıştımı bütün araba leş gibi oluyor sırf ondan normal su koyuyorum daha az lekelenmesi için :/
  • Ben işimi pek sileceklere bırakmam yağmurlu havalar dışında camı sileceklerle temizlemedim hiç. Aracımda hep bulundurduğum cam sil'i cam'a sıkıp gazete(süper temizliyor) ile silerim. Pırıl pırıl olur. arabam kirlenmiştir fakat daha hiç camım kirli şekilde araca binmedim
  • 1/4 cam suyuna 3/4 su, üzerine de çok az oto şampuanı koyuyordum. Su püskürtme fıskıyesini bir kez tıkadı, değiştirdim, şuan ikinci de tıkadı. ya şampuan kalın geliyor, ya da su kireçli olduğundan tıkıyor bilemiyorum.
  • arac disini ancak icini temizletme zamani gelince yikatirim. kiri takmam ama yolu kirli camla gormek sinir bozucu, duzenli her bindigimde fiskirtirim cama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arifomer kullanıcısına yanıt
    hocam üzerinde sadece ufak barkod tarzında etiket var onda kışlık cam suyu yazıyor, hızlıal a mesaj attım döönüş olmadı henüz
  • quote:

quote:

keşke başka bir yerden çalıştırma filan olsa saçmaymış.. benim araba siyah yıkatınca silecek calıştırmaya korkuyorum 1kere far yıkama çalıştımı bütün araba leş gibi oluyor sırf ondan normal su koyuyorum daha az lekelenmesi için :/

Yani aracınızda ayrı far yıkama düğmesi yok mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• çok az sıvı sabun ve musluk suyu.kışında sabunlu suya çok az antifreez koyuyorum.

• Ben bugün öğlen dyno-tab sipariş ettim 6 tane.. Bi süre idare eder.

Kendi Cam Suyumuzu Yapalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

Ben bugün öğlen dyno-tab sipariş ettim 6 tane.. Bi süre idare eder.

Kendi Cam Suyumuzu Yapalım

Bana da hepsiburada dan hediye 3 adet gelmişti. Aracı sattığım için deneme fırsatım olmadı. İzlenimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
  • quote:

quote:

quote:

Yani aracınızda ayrı far yıkama düğmesi yok mu?

adamlar saklamadıysa yok dümdüz kolu çekince aktif oluyor..

• teşekkür ederim bilgilendirdiğin içinnn deneyeceğim
  • öyle kolay kolay sıkmam ben suyu.. yılda 3-4 kez doldururum sadece...

baktın akşamdan pis bir tane şişeye sol doldur cama vur çalıştır sileceği

pederin aracı leş gibi olurdu ondan alışkanlık çok temiz cam olursa kullanamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozak07

öyle kolay kolay sıkmam ben suyu.. yılda 3-4 kez doldururum sadece...

pederin aracı leş gibi olurdu ondan alışkanlık çok temiz cam olursa kullanamıyorum

Hocam bende aracın dışı tozlu olmuş fazla takılmam ama camlar, özelliklede ön cam illa ki temiz olacak. Yağmur yağınca bile çoğu tanıdığım ön cam full dolana kadar silecekleri çalıştırmaz ama ben birkaç yağmur damlası olsa bile silecekleri çalıştırıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: arifomer

quote:

Orijinalden alıntı: bozak07

öyle kolay kolay sıkmam ben suyu.. yılda 3-4 kez doldururum sadece...

Hocam bende aracın dışı tozlu olmuş fazla takılmam ama camlar, özelliklede ön cam illa ki temiz olacak. Yağmur yağınca bile çoğu tanıdığım ön cam full dolana kadar silecekleri çalıştırmaz ama ben birkaç yağmur damlası olsa bile silecekleri çalıştırıyorum.

Hah işte bende onlardanım :) Tasarruflu bir alışkanlık benım kı o zaman :)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.