Şimdi Ara

Kendi kendine kapanma problemi hakkında.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim sorunum biraz garip...

Notebook kullanıcısıyım. Bilgisayarım pil ile çalışırken herhangi bir sorun yok sorunsuz bir şekilde çalışıyor ancak prize taktıgımda kendi kendine kapanıyor. Buraya kadar sorun guc kablosunda die dusunuyordum ancak sorunumun devamında soyle bişey var Knight Online oyununu oynuyorum ve oyuna girdikten sonra oyunu 8-10 saatte oynasam priz takılıyken herhangi bir sorun yok oyundan cıktıgım zaman 5 dk sonra gene kendi kendine kapanıyor.

Priz kaynaklı olsa oyundayken 10 saat oyun altta acık oldugunda sıkıntı yok ancak 10 saat sonra cıktıktan sonra 5 dk içinde kapanıyor. yada oyuna girmezsem 5 dk içinde gene kapanıyor.

Sorun neyden kaynaklanıyor olabilir.

Notebook ozelliklerim

Toshiba a300 247
    İntel core 2 duo t6400 işlemci
    4 GB DDR2 Ram
    ATI Mobility Radeon™ HD 3650 512 paylaşımsız
    giriş voltajı : dünya genelinde kullanım için otomatik algılamalı AC adaptör (100/240 V)
    çıkış voltajı : 19 V
    çıkış akımı : 6.32 A

• Güç seçeneklerinde uyku modu,belirli bir süre sonra ekranı kapatma gibi seçenekler olabilir.
  • Denedim ama faydası olmadı. Kendi kendine kapanma problemi devam ediyor.
  • bende de sıkıntı vardı

teknık servıs anakart ve psu arızalı dedi suan hala serviste :(
  • Arkadaşlar notebook tamiri ile ilgileniyorum toshibalardaki bu sorun kuzey chipsetten kaynaklı bir problem işlmeciye aşırı yük bindiğinden dolayı ürün ne yazık ki kapanıyor . Bilgilerinize . .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.