Şimdi Ara

Kendi rekorumu kırmak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Kulüp 1000 isimli 490 sayfalık romanı 1 gecede okumaya karar verdim sizce uyumadan bitirmek için neler yapmalıyım ?

Olumsuz etkenler : Klima ve yataktan başka okuyacak yer olmaması

Olumlu etkenler : Evde bolca kahve,Dijitürk deniz kanalı (konsantrasyonu arttırıyor) ve uyarıcı olarak tütün kolanyası ve parfüm var.

• Ilginc deneyim. Ama yazarin Klon kitabi cok sIkiciydi. Kitaptan sIkilmazsan okursun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir geceden kasıt kaç saat ama?
  • gözün ağrır.

kaldı ki gerek yok öyle bir şeye. birkaç güne yay, hazmetmiş olursun kitabı. bi oturuşta bitirirsen 3 saat sonra unutursun büyük bölümünü. birkaç güne yayarsan daha oturur, kitabı okuduğunu hikayeyi kavradığını farkedersin. ben 100-150 sayfalık kitapları bile aynı gün bitirmiyorum, yarısını ertesi güne bırakıyorum bu yüzden.

ha çok okumak istiyorum dersen, araya kısa kitaplardan birini kat, ya da hikayelerden oluşan bi kitap da olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

Bir geceden kasıt kaç saat ama?

Kitap nezaman biterse ozaman işte :D
  • Bir gecede diyince ben de 24-05 arası falan sandım.Boşver kitaptan ne anlayacaksın ne zevk alacaksın anca işkence 300 sayfa üstünde 2 gün ideal 300 ve altı bir oturuşta zevk alarak bitirilebilir ama 460 sayfa işkenceye döner uykusuzluktan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Klavyelist

Ilginc deneyim. Ama yazarin Klon kitabi cok sIkiciydi. Kitaptan sIkilmazsan okursun.

Aslında bende tereddütlüyüm kitaba karşı ama yorumlar hiçte fena değildi ve forumda merak eden birkaç kişi var hem onlara yararım olsun istiyorum hayırlısı :D
  • quote:

Bir gecede diyince ben de 24-05 arası falan sandım.Boşver kitaptan ne anlayacaksın ne zevk alacaksın anca işkence 300 sayfa üstünde 2 gün ideal 300 ve altı bir oturuşta zevk alarak bitirilebilir ama 460 sayfa işkenceye döner uykusuzluktan.

Haklısın dostum aslında biraz kendimi terbiye etmek istiyorum yani sabahtan akşama kadar oturup oyun oynuyorum arkadaşlarımla konuşuyorum ama hiç bukadar zamanımı kitaplara veremedim rastgele zamanlarda okuyorum hep ve 6 civarı kitapta yeniler kutusunda birikti en azından ceza olarak bunu yapmalıyım düzene girmek için
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA006

gözün ağrır.

kaldı ki gerek yok öyle bir şeye. birkaç güne yay, hazmetmiş olursun kitabı. bi oturuşta bitirirsen 3 saat sonra unutursun büyük bölümünü. birkaç güne yayarsan daha oturur, kitabı okuduğunu hikayeyi kavradığını farkedersin. ben 100-150 sayfalık kitapları bile aynı gün bitirmiyorum, yarısını ertesi güne bırakıyorum bu yüzden.

ha çok okumak istiyorum dersen, araya kısa kitaplardan birini kat, ya da hikayelerden oluşan bi kitap da olur.

Sunay Akının kitapları var aslında ara verince kafa rahatlatmak için onları okuyabilirim güzel öneri teşekkürler

• Gerçi 2 günde H.P Zümrüdüanka Yoldaşlığını okumuştum 1100 sayfa falandı sanırım 490 sayfa da kitap akıcıysa okunur.
  • quote:

Gerçi 2 günde H.P Zümrüdüanka Yoldaşlığını okumuştum 1100 sayfa falandı sanırım 490 sayfa da kitap akıcıysa okunur.

HP kadar akıcı değildir eminim :D bakalım bitsin yeni bi konu altında eleştircem kitabı
  • kitap sararsa rahat okursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kitap okuyarak kendini cezalandıracağını düşünen bir insan.İlginç.Kitap sadece okunmak için okunmaz."Bugün kitap okumadım, kitap okumalıyım" mantığı da bana göre uygunsuzdur.Kitabı kitap yapan şeyleri yok saymaktır bana göre.Özellikle okunacak kitap bir bilgi kitabı değilse bu düşünce bana göre tamamen saçmalık.
  • Kitabı sindire sindire yavaşça okumalısın. öyle hızlıca okursan aklında kitaptan fazla birşey kalmayabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.