Şimdi Ara

kendi TRKO SERVERINI KURMAK İÇİN BURAYA GİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
3.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence şuana kadar anlatılmış server kurulumlarının en detaylısı ve en açık olanı diyebilirim dökümanda server kurmanın yanında genel server ayarlarıda gösterilmiştir char editleme ,monsterları ayarlama ,drop ayarlama vs
    Eminimki bu dökümanla bilgisi olmayan bi kişi bile rahatlıkla server kurabilir

öncelikle bir client indirelim

Rar şifresi:bahacanko dur

bize gerekli programımız SQLEVAL

şimdide SQLEVAL Resimli anlatımı

KOserver_v1098 dosyasını indirin

şimdide DB mizi indirelim

server kurulumu anlatımı

OBDC ayarları

Char editleme,drop ayarları,monster ayarları vs

Son olarak Aıserver,versiyon manager,ebenezer,aujard ayarları

Bunların hepsini yaptıktan sonra versionu 1098 olan herhangi bir private serverin clientiyle girebilirsin(server.ini sine kendi ipni yazıp)

Umarım server kurmak isteyipte kuramayanlar için yararlı bi döküman olmuştur.

SORUN YAŞAYANLAR BAKSIN

AI Server Klasöründeki server.ini
    ebenezer klasöründeki aujard ve server.ini
    logınsvr klasöründeki version.ini

DOSYALARI ACIYORUZ VE KN_online YAZAN HERSEYI KNonline OLARAK DEGISTIRIYORUZ VE KAYDEDIYORUZ

hamachi anlatımı sabit server ipsi olmayanlar için

NOT:BAŞKA SİTEDEN ALINTIDIR İLK KOYDUĞUM BAHACANKONUN CLİENTİ OLDUĞU İÇİN RAR ŞİFRESİ BAHACAN KODUR DİĞERLERİNİN ŞİFRESİ SAGOPA67 DİR

yardımcı olabildiysem ne mutlu bana başka siteden alıntı dedi isem bile zor oldu

**** yerler rapidshare dir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sgt. Roach -- 5 Eylül 2006; 22:45:31 >

• Rarlı dosya he indiren varsa el kaldırsın
  • edit:alıntı yazdını görmemişim

virus mirus yoq server kuran arkadaşlarım var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiNin -- 5 Eylül 2006; 19:44:36 >
  • iyide rar şifresi farklı dierleri farklı dosyalar değişmiş olabilir nese ben güvenmiyorum kusura bakmayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnotheRDie

iyide rar şifresi farklı dierleri farklı dosyalar değişmiş olabilir nese ben güvenmiyorum kusura bakmayın

bak bu foruma gir yorumları oku kaç kişi server kurmuş bak
    http://www.frmtr.com/showthread.php?t=520669
  • quote:

Orjinalden alıntı: BlackEyed

quote:

iyide rar şifresi farklı dierleri farklı dosyalar değişmiş olabilir nese ben güvenmiyorum kusura bakmayın

anlamadın galiba oradaki hepsi sagopa67 şifre burada değişmiş nese polemiğe giremicem kolay gele

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: BlackEyed

quote:

anlamadın galiba oradaki hepsi sagopa67 şifre burada değişmiş nese polemiğe giremicem kolay gele

kardeşim bende ordan aldım zaten

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hepsinde sayfa hatalı nereye ne yzamlıyım ???????????????????????????????
  • ya bu rapidshare ların suresı gecmıs bahacankonun clienti ve KOserver_v1098 bunlar dısında hepsını ındırdım bunları tekrar upload edersenız sevinirm !!
  • SUNU RAPİD DEN DEİLDE BASKA Bİ YERDEN YAP BEN İNDİREMİORUM RAPİ DDEN
  • ewt baska bi yerden
  • bence üst konu olmalı aharika bi topic
  • quote:

Orjinalden alıntı: WarrioR06

ewt baska bi yerden
    ben denedim rapidlerin süresi geçmemiş sadece db nin linki arızalı onuda yenisini koyucam buraya en yakın zamanda
  • beyler aranızda bu işi yapan varmı ya ben yapamadım da
  • konuyu aldığın yerde adam demişdi bu döküman *****tr adına hazırlanmışdır başka sitelerde kullanılamaz
    sen şimdi bunu buraya paylaşarak adamın emeğine haksızlık etmiş olmuyomusun?
  • quote:

Orjinalden alıntı: danger_rogue

Bence şuana kadar anlatılmış server kurulumlarının en detaylısı ve en açık olanı diyebilirim dökümanda server kurmanın yanında genel server ayarlarıda gösterilmiştir char editleme ,monsterları ayarlama ,drop ayarlama vs
    Eminimki bu dökümanla bilgisi olmayan bi kişi bile rahatlıkla server kurabilir

öncelikle bir client ****

Rar şifresi:bahacanko dur

bize gerekli programımız SQLEVAL

şimdide SQLEVAL Resimli anlatımı

KOserver_v1098 dosyasını indirin

şimdide DB mizi ****

server kurulumu anlatımı

OBDC ayarları

Char editleme,drop ayarları,monster ayarları vs

Son olarak Aıserver,versiyon manager,ebenezer,aujard ayarları

Bunların hepsini yaptıktan sonra versionu 1098 olan herhangi bir private serverin clientiyle girebilirsin(server.ini sine kendi ipni yazıp)

Umarım server kurmak isteyipte kuramayanlar için yararlı bi döküman olmuştur.

SORUN YAŞAYANLAR BAKSIN

AI Server Klasöründeki server.ini
    ebenezer klasöründeki aujard ve server.ini
    logınsvr klasöründeki version.ini

DOSYALARI ACIYORUZ VE KN_online YAZAN HERSEYI KNonline OLARAK DEGISTIRIYORUZ VE KAYDEDIYORUZ

hamachi anlatımı sabit server ipsi olmayanlar için

NOT:BAŞKA SİTEDEN ALINTIDIR İLK KOYDUĞUM BAHACANKONUN CLİENTİ OLDUĞU İÇİN RAR ŞİFRESİ BAHACAN KODUR DİĞERLERİNİN ŞİFRESİ SAGOPA67 DİR

yardımcı olabildiysem ne mutlu bana başka siteden alıntı dedi isem bile zor oldu

**** yerler rapidshare dir

Kardeşim sen burda database i vermısın ben ındırdım ama bır turlu kuramadım onu kurmak ıcın hangı program lazım bıze sana zahmet yardım edersen?????????

• bakın ben demedim mi kn_online ler knonline olcak diyedhko yu kurmayı deneyen e

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BFF06D4E4 -- 9 Eylül 2006; 13:22:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kingk@@n

bakın ben demedim mi kn_online ler knonline olcak diyedhko yu kurmayı deneyen e

tamam kardesim onlarıda yaptık sımdı bızım sadece o db yı kurmamız lazım ama onun setup ı kurmak ıcın hangı program lazım bende acılmıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Darkness_

quote:

Orjinalden alıntı: kingk@@n

bakın ben demedim mi kn_online ler knonline olcak diyedhko yu kurmayı deneyen e

tamam kardesim onlarıda yaptık sımdı bızım sadece o db yı kurmamız lazım ama onun setup ı kurmak ıcın hangı program lazım bende acılmıyor

bilnmem ki bitek onu biliyodumbunu daha önce gördüm dekonuyu inceleyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BFF06D4E4 -- 9 Eylül 2006; 13:46:37 >

• bahacan ko olmasada trk clienti olsa olmuyomu cevap plss :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.