Şimdi Ara

KENDİ YAZDIĞIM DVD'Yİ GÖREMİYORUM.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta yazdığı gibi, nero ile yazdığım DVD içeriğini göremiyorum. Bilgisayarımdan bakınca DVD adı, boyutu gözüküyor ama içi boş. Verilere nasıl erişebilirim? Şimdiden sağolun

• yukarı
  • istemeden de olsa

hoca kir onu, yeniden yaz..
  • Bu problem özellikle kalitesiz medya kullanıldığında yaşanır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: YellowBase

Bu problem özellikle kalitesiz medya kullanıldığında yaşanır.

hocam dvd başka pc'lerde çalışıyor. Açılırken teklemiyor bile ve dvd yeterince kaliteli Yani dvd sağlam. Sorun pc'de yani...
  • bende de aynı sorun var. cevap veren olusa sevinirim. bende ki sorun da dvd-r leri yazıyor ama okumuyor boş görüyor. bazeen de multisession yazdığım dvdler(çğu zaman) aynı sorunu yaşıyorum.
    dvdwriter nec 2500A
    dvd medyası tdk
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkaf

bende de aynı sorun var. cevap veren olusa sevinirim. bende ki sorun da dvd-r leri yazıyor ama okumuyor boş görüyor. bazeen de multisession yazdığım dvdler(çğu zaman) aynı sorunu yaşıyorum.
    dvdwriter nec 2500A
    dvd medyası tdk

Windostaki default driverları silip yerine netten romlarınızın en yeni driverlarını yüklemeyi deneyin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu multisession yazdırmakla ilgili bir sorun sanırım ama henüz ben de çözemedim. Neroyla dvd'deki boş yerlere ekleme yaptırırım diye bu şekilde yazdırmıştım. şimdi dosyalar lazım oldu ama içeriğini göremiyorum. Dolu görünüyor ancak bilgisayar göremiyor. Çözen olursa yazması faydalı olur. sağlıcakla...
  • Bir program vardı bunla ilgili onu arıyorum ama bulamıyorum.
  • Sorun kullanılan medya ile ilgili olmamakla birlikte kesin olarak dvd sürücüden kaynaklı, 3 yıl düzenli olarak boş dvd yazdırdım samsung sata cihaz ile son günlerde aynı sorunu ben yaşıyorum 20 dvd den bazen 5 i yazılmış gibi görünüyor ama içi boş sata data ve güç kablosunu değiştirdim olmadı, farklı program ile olmadı, scsi pcix1 kart üzerinden denedim olmadı. Bilgisayarımda 3 dvd rw var diğerlerinde de deniyorum onun yazılı gösterdiğini okuyamıyorlar ama diğer 2 samsung aynı medya ya hiç sorunsuz firesiz yazıyor gelçi 2 ay önce buda yazıyordu, firware güncelledim yine değişen olmadı ee artık ömrünü tamamladı yeni bir samsung aldım bende, toshiba & samsung ortak üretiliyor bu yüzden samsung sürücüleri kullanmanızı önerebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Optech -- 28 Temmuz 2011; 15:20:29 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.