Asi bir türkü yankılandı dağlarda İçim içime sığmaz oldu Küçük bir pınardım o zamanlar Yüreğim heyecanla doldu Önceleri duymuştum bir buluttan denizi Balıkları deniz kızlarını gemileri Uçsuz bucaksız mavilikleri
Ve bıraktım kendimi sarp dağlardan ovaya Duramazdı karşımda ne bir ağaç ne bir kaya Hiçbir engel karşı duramazdı hırçınlığıma Yalnız denize, denize varınca dinerdi hırçınlığım Türküler mi şiirlermi yazılmadı hakkımda Yolcular mı serinlemedi çocuklar mı oynamadı Çiftçiler mi sulamadı topraklarını sularımla Nerden bilirdim o zaman betonu demiri Yolumu kesecek o dev seti
Anlamam neden düşman kesildi Yıllarca dost sandığım insanlar Asi bir nehir iken durgun bir göle döndüm O zamandan beri dünyaya küskünüm
Mutsuz olduğuma bakıp aldanmayın sakın Beni hepten ümitsiz sanmayın Gün olur görür derdimi bir çoban Haykırır benim yerime kavalıyla Dostum deniz kulak verir bu çağrıya Buharlaşır suları yağmur olur katılır bana Coşarım yıkarım bu engeli de Yeniden dökülürüm denize
Daha önce de yazmıştım ama saat geçti heralde o yüzden pek ilgi olmadı Lütfen eğendiyseniz ya da beğenmediyseniz yorumlarınızı bekliyorum
Emeğine sağlık. Şiir kendini ifade etme yoludur.Gayet güzel olmuş.Devamını bekleriz
quote:
Orjinalden alıntı: Mé®t
Emeğine sağlık. Şiir kendini ifade etme yoludur.Gayet güzel olmuş.Devamını bekleriz
saol beğendiğine sevindim
süper devamını beklerim
güzelmiş
Eğer şiiri seviyorsan.. Annem'in yönetici olduğu siteye davet ediyorum emeğine sağlık www.siirgezginleri.net