Şimdi Ara

KENDİMDEN NEFRET EDİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aslında iyi bir insan olduğumu düşünüyorum ve bu bana hiç bir şey kazandırmıyor. Kiloluyum kızlar beni sevmiyor entelim insanlar "entel dantel" diye dalga geçiyor her türlü konuda konuşabiliyorum, insanlara karşı utangacım özgüvenim yok keşke ölsemde bitse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Her zaman kötü insanlar kazanıyor kızlar hep onları istiyor, yalanda olsa hep onların arkadaşı oluyor

• Aynı durumdayım. Bende utangaç ve özgüvensiz birisiyim. Buraya çok konu açtım. Ama bir boka yaramadı. Kebdi basina mücadele etmelisin. Ben anti depresan kullanıyorum ilk başlarda iyiydi ama zamanla etkisini yitirdi. Doktora bir daha ki gidisimde bunu söylicem. Ya başka bir ilaca geceriz yada dozu artırız. Birde benim yüzümde aşırı sivilceler mevcut. Ayrıca heyecanlandığım zaman ellerim terliyor kimseyle tokalaşamıyorum , topluluk icinde yazı yazamıyorum , toplu tasima araclarinda ayakta cok sıkıntı cekiyorum bu yüzden. Ama hepsinin bir çaresi var tedavisini oluyorum. Biraz zaman vermem gerek kendime. Bu arada lise 3 gidiyorum okulda herkes benimle dalga geciyor kimse adam yerine koymuyor saf ezik cocuk olarak görüyorlar beni.. Ailem desen beni hiç anlamıyor beni anlayan kimse yok. 1 tek dahi doğru düzgün arkadaşım yok. Hayatımda hicbir mutlu anım yok. 16 yaşındayım ve şu zamana kadar tek bir kızla konuşmuşluğm yok.. YOK DA YOK!!

Şimdi söyle ben mi intihar edeyim yoksa sen mi?

• Yalansa yalan diyin

• Ben asla intihar etmem

• You england are zo bed bre

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Azıcık ciddi olun geyik yapmak için açmadım bu konuyu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Okuldan nefret ediyorum
    4 ay önce açıldı
    Babamdan nefret ediyorum yardım
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şere.siz olmak lazım

• I_WANT_LEAVE_TURKEY kullanıcısına yanıt
    İntihar edenlerde zamanında senin gibi diyordu ..hayat öyle bir çıkmaza sokar ki insanı tek çareyi intiharda bulabilirsin..onun için büyük konuşmamak gerekir.

• Doğru diyorsun ama benim için en en en son çare intihar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.