Şimdi Ara

Kendime Uzun Zaman Önce Söz Verdim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ne zaman bu yönetim, bu zihniyet değişir, elimdeki Roma formasını satıp, gidip seneler sonra Fenerbahçe forması alacağım diye. Hep Fenerium'un önünden geçerim, formalara bi göz atarım ama kendimi tutarım. Eve Digiturk bile alacağım o kadar diyorum. Varsın başarı yine gelmesin. Yeter ki şu zihniyet değişsin. Paf takımı çıkarsınlar onu bile izleyeceğim. Hadi bakalım.

• Formayı aldıktan sonra atacağım buraya. Mayıs'ı bekliyoruz
  • Fenerbahçeyi seviyorum diyen her insanın futbolcu hoca eleştirmeyi bırakıp derhal bu basiretsiz beceriksiz dar görüşlü yönetimi göndermek için tek yumruk olması gerekir .

Fenerbahçelinin tek bir gündemi olmalı bu yönetimi düşürmek .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris01

Fenerbahçeyi seviyorum diyen her insanın futbolcu hoca eleştirmeyi bırakıp derhal bu basiretsiz beceriksiz dar görüşlü yönetimi göndermek için tek yumruk olması gerekir .

yönetimden sonra bu vasat herif de gidecek kimsenin şüphesi olmasın, koskoca f,bahçe vizyonsuz aykut'a kalmadı,
  • quote:

Orijinalden alıntı: PERENAL.

quote:

Orijinalden alıntı: baris01

Fenerbahçeyi seviyorum diyen her insanın futbolcu hoca eleştirmeyi bırakıp derhal bu basiretsiz beceriksiz dar görüşlü yönetimi göndermek için tek yumruk olması gerekir .

yönetimden sonra bu vasat herif de gidecek kimsenin şüphesi olmasın, koskoca f,bahçe vizyonsuz aykut'a kalmadı,

Yönetim gidip ortalama zekada insanlardan kurulu bir yönetim gelince ne gerekiyorsa yapacaktır. Kulup kan emici Aziz Aykut Rvp gibi sülüklerden kurtulacak inş.
  • Az kaldı beyler. Güzel günler göreceğiz. Ali Koç geldiğinde bi de Alex'e geç kalmış bi jübile yapılırsa efsane olacak daha geldiği gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

Az kaldı beyler. Güzel günler göreceğiz. Ali Koç geldiğinde bi de Alex'e geç kalmış bi jübile yapılırsa efsane olacak daha geldiği gibi

Ali Koç başkan olursa uzun soluklu bir proje hazırlamalı. Gerçekten sorumluluk sahibi futbol bilgisini kimsenin sorgulamayacağı bir hoca bulmalı min 3 sene anlaşma yapmalı. Yardımcısı olarak Alexi getirebilir ligi tanıyan zeki biri.
    Adam gibi bir scout sistemi kurmalı.
    Biz taraftarlar olarak bu açılan beyaz sayfaya destek olmalıyız. Gerekirse 2 yıl sabretmiliyiz ama adam akıllı işler yapılsın artık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • duygulandirdin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jersey Devil

duygulandirdin

Seni biraz daha duygulandırayım hocam. Yaş 5 veya 6 heralde burada. Üstümdeki formanın numarası da 5'tir. İsmimin Oğuz Çetin'den gelmesinden mütevellit

Kendime Uzun Zaman Önce Söz Verdim

• baris01 kullanıcısına yanıt
    Adam konuşturmuyor ki Vardar Maçında yönetim istifa diye bağıran insanları başka bölüme aldırmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: Furkanİpek

Adam konuşturmuyor ki Vardar Maçında yönetim istifa diye bağıran insanları başka bölüme aldırmış.

Taraftarı stada almıyor. Bu adam Fenerbahçe tarihinin yüz karası yaptığı iyi ne kadar iş varsa yok etti her geçen sene dahada kötüye gidiyor. Taraftarlar bir şekilde tepkisini göstermeli.
  • baris01 kullanıcısına yanıt
    Daha demin Instagramdaydım adam ben oradayım hep destek tam destek diye paylaşmış. Kiminle bir olup yumruk vuruyoruz hocam ?¿ Aziz Yalayıcılarla mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Furkanİpek

Daha demin Instagramdaydım adam ben oradayım hep destek tam destek diye paylaşmış. Kiminle bir olup yumruk vuruyoruz hocam ?¿ Aziz Yalayıcılarla mı ?

Azize destek olan bir anadolu GFB kalmıştır. Fenerin maçı oldugu bir gün bütün taraftarlar organize olup stad dışında yönetim istifa diye bağırabilir. Birşeyler yapmak şart.
  • Peki neden Roma anlatsana biraz

• Bende elimi ayağımı çektim. Forma almaya gittim vazgeçtim falan çünkü AY ve saz ekibine destek sağlayacak birşey yapmak istemiyorum. Premier Lig izliyorum kafam rahat hemde futbola doyuyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.