Şimdi Ara

Kendimi geliştirebileceğim tarzda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yatılı bir okula gidiyorum okuldayken çok bol ve boş vaktim oluyor bu vakti değerlendirmek adına kitap önerileri bekliyorum lütfen anlaşılablir ve olabildiğince(ki zor) tarafsız kitaplar istiyorum

Anahtar başlıklar ise ;
    yakın siyasi tarihimizi ögrenmek çok istiyorum yani 1923ten sonrası, çok partili siyasi hayata geçiş
    bunun haricinde yakın tarihimiz 1. dünya savaşından 2.sine ordan soguk savaşa kore savaşı kıbrıs harekatı felan gbi konuları içerecek kitaplar istiyorum ve inanın söyleyeceğiniz kaynakları gerçekten alıp okuyacağım lütfen okudugunuz ve gerçek anlamda faydalandıgınız kaynakları onerınız

• Fahir Armaoğlu. 20. Yüzyıl Siyasi Tarihi.

Alkım ve Timaştan çıkmıştı. İkisi de aynıdır, sadece farklı basım şekilleri. Timaştan çıkan baskı olarak daha kaliteli ama daha pahalı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tarîhçî

Fahir Armaoğlu. 20. Yüzyıl Siyasi Tarihi.

Alkım ve Timaştan çıkmıştı. İkisi de aynıdır, sadece farklı basım şekilleri. Timaştan çıkan baskı olarak daha kaliteli ama daha pahalı.

teşekkür ederim hocam hemen sipariş veriyorum
    bunun haricinde başka öneriniz var kitap degilde takip etmem gereken blog? dergi? veya muhakkak izle dediğiniz belgesel felan?
  • quote:

birde hocam fiyatında degilimde
    timaş olan Sayfa Sayısı 896
    alkım olan Sayfa Sayısı 1200

baya bi sayfa farkı var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: R o m a

quote:

baya bi sayfa farkı var?

Timaş'ın kitabının boyutu daha büyük. Alkım daha ufak boyutlarda o yüzden. İkisini de okudum, aynı kitaplar.

Takip etmen gereken blog bilmiyorum, o konuda bir şey diyemem. Ama #tarih veya Atlas Tarih dergilerini okuyabilirsin.

İzlemeni önerdiğim şeyler:

Taha Akyol'un 1914-1915
    Büyük Dünya Tarihi belgeselleri.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: R o m a

quote:

baya bi sayfa farkı var?

Timaş'ın kitabının boyutu daha büyük. Alkım daha ufak boyutlarda o yüzden. İkisini de okudum, aynı kitaplar.

Takip etmen gereken blog bilmiyorum, o konuda bir şey diyemem. Ama #tarih veya Atlas Tarih dergilerini okuyabilirsin.

İzlemeni önerdiğim şeyler:

Taha Akyol'un 1914-1915
    Büyük Dünya Tarihi belgeselleri.

anladım hocam teşekkür ederm

• Bülent Tanör- Osmanlı-Türk anayasal gelişmeleri.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.