Şimdi Ara

kendimi npc gibi hissediyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • her gün sabah 10 11 gibi derse başlayıp arada balkonda arkadaşlarla muhabbet et yemek ye tekrar akşam 10a kadar ders çalış eve gel 1 el cs veya lol at uyu şeklinde hayatım geçiyor bu yazıyı b.ktan şehrimin karanlık sokaklarında eve dönerken yazıyorum,npc miyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• geçen sene hütf kazanan biriyle tanışmıştım laf arası nasıl yaptın la falan demistim. sabah 8 aksam 12 dersle ilgileniyom demişti. o kadar çalışmasa bile kafada hep ders varmıs.

kısaca el mahkum 1 seneyi oyle ya da böyle güzelce geçirmeye bak sonrası gelir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • achilles102030 kullanıcısına yanıt
    haklısın hocam 1 sene bile kalmadı el mahkum demişken 2 haftadıt aklıma malum iş bile gelmiyor monk mode a mı geçtim yoksa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TornadoOfSouls0 -- 9 Ekim 2023; 23:15:55 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ne guzel bi duzenin var. Bazen yeri gelecek bu zamanlarini ozluceksin keske simd de o zamanlarki gibi duzenim olsa diceksin. Hayatinin her senesi ayri bi lezzetlidir. Tadini cikar.
    Seni seviyorum❤️

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutio_sanchez -- 9 Ekim 2023; 23:15:5 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • umutio_sanchez U kullanıcısına yanıt

Birileri papatya çayı içmiş

• umutio_sanchez U kullanıcısına yanıt

İlk defa birine kızmadın

• Geçen sene aynısı oluyordu. Herkes yaşamıştır bunu sıkıntı etme hocam üniversiteyi düşün o zaman boş vaktin olmayacak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.