Şimdi Ara

Kendimi Sevmiyorum Ne Yapabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kendimden hoşlanmıyorum ne davranışlarım ne kişiliğim, karakterim 5 para etmez tipim zaten sıradan memur gibi tipim var boyum 179 saçım siyah gözüm siyah ne giysem yakışmıyor içim fesat herkesten nefret ediyorum üniversitede hiç arkadaşım yok daha doğrusu çocukluktan beri 1 tane bile arkadaşım olmadı ne kız nede erkek ailem de benden nefret ediyor bunu seziyorum hani yine geldi tipini .iktimin gibi davranıyolar o yüzden hayattan pek bi beklentim de yok bu saatten sonra ne yapabilirim ? yaşamış olmak için yaşıyorum müzikle falan uğraşıyorum oyalanıyorum öylede sanki ben başka biri olmalıymışım gibi kendime karşı yabancı hissediyorum yani kendimi yumruklayasım gelıyo bazen gıcık oluyorum kendime etrafımdakilere de kafam çok karışık yani insan kendini sevmeden nasıl yaşayabilirki kısacası bok gibi hissediyorum böyle ezik silik kindar soğuk ve samimiyetsiz biriyim keşke hiç doğmasaydım kızlar da benden nefret ediyor yanlarına oturmamı bile istemiyolar yüzlerini ekşitiyolar falan kimse arkadaş grubuna almıyor öyle sap sap takılıyorum bende olsam bende kendımı dışlardım çok gıcık biriyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jellyrollmorton -- 14 Ekim 2014; 19:22:29 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.