Şimdi Ara

kendinden küçük kıza aşık olmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • üniversite 1 bitti 2 oldum hatta birde hazırlık okudum ama bir kıza aşık oldum sanırım.. arkadaş olmaz diyorum içimden ama engelleyemiyorum kız daha yeni lise 4 e geçti hiç bunun gibi bişe yaşayan oldumu aramızda 4 yada 5 yıl var ne yapmam lazım (yazlık arkadaşım her yıl yazları 3 ay beraber oluyoruz) bu sene boyle bişe hissetmeye başladım

• Oo subyancimiz da gelmis
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuattroFR

Oo subyancimiz da gelmis

trolun olduğu yerde subyancı olmazsa olmaz
  • benim 3 yıl oldu.
  • quote:

Oo subyancimiz da gelmis

Niye böyle ön yargılı yaklaşıyorsunuz? Annelerimizin, babalarımızın aralarındaki yaş farkı 3,4,5 değil mi? Niye sübyancı olsun? Olabilir böyle bir şey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cloves10

quote:

Oo subyancimiz da gelmis

trolun olduğu yerde subyancı olmazsa olmaz

Alıntıları Göster
     kendinden küçük kıza aşık olmak

• quote:

üniversite 1 bitti 2 oldum hatta birde hazırlık okudum ama bir kıza aşık oldum sanırım.. arkadaş olmaz diyorum içimden ama engelleyemiyorum kız daha yeni lise 4 e geçti hiç bunun gibi bişe yaşayan oldumu aramızda 4 yada 5 yıl var ne yapmam lazım (yazlık arkadaşım her yıl yazları 3 ay beraber oluyoruz) bu sene boyle bişe hissetmeye başladım

Onur ? veya Eray ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kendini 30 onu 26 yaşında düşün bak arada fark yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ComandanteBilic

Kendini 30 onu 26 yaşında düşün bak arada fark yok.

işte onu oyle düşününce yok ama gençken ne bileyim içimden küçük daha o diyor kendimle savaşıyorum bide kıza soylesem kızın tepkisi ne olur onuda bilmiyorum
  • Hala sübyancının ne demek oldugunu bilmeyenler var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hozeis.

quote:

üniversite 1 bitti 2 oldum hatta birde hazırlık okudum ama bir kıza aşık oldum sanırım.. arkadaş olmaz diyorum içimden ama engelleyemiyorum kız daha yeni lise 4 e geçti hiç bunun gibi bişe yaşayan oldumu aramızda 4 yada 5 yıl var ne yapmam lazım (yazlık arkadaşım her yıl yazları 3 ay beraber oluyoruz) bu sene boyle bişe hissetmeye başladım

Onur ? veya Eray ?

tuttu mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hozeis.

quote:

Onur ? veya Eray ?

no :)
  • 18 ve 22 ile, 30 ve 26 arasında fark var.
  • Allah kurtarsin kardeş kara sevda bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkArm

Allah kurtarsin kardeş kara sevda bu
    kız üniye bi geçsin sömür (benimki olmadığına emin oldum yoksa tavsiye vermezdim :D)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkArm

Allah kurtarsin kardeş kara sevda bu
    Kız kaça gidiyor o önemli 18'i geçip üniye geçtiyse sorun yok. Geçmediyse arkadaşlar gereken cevabı vermiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanHollandali -- 5 Ağustos 2014; 3:00:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haszo

quote:

Oo subyancimiz da gelmis

Niye böyle ön yargılı yaklaşıyorsunuz? Annelerimizin, babalarımızın aralarındaki yaş farkı 3,4,5 değil mi? Niye sübyancı olsun? Olabilir böyle bir şey.

Şu bahaneye de hastayım. Arkadaşım daha kız reşit bile değil senin verdiğin örneğe bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UcanHollandali

Kız kaça gidiyor o önemli 18'i geçip üniye geçtiyse sorun yok. Geçmediyse arkadaşlar gereken cevabı vermiş.

geçmedi son senesi bu
  • kiza yürü ama 18 olsun . Kiz istemezse zaten bir sey olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: go_can

kiza yürü ama 18 olsun . Kiz istemezse zaten bir sey olmaz

öyle bir amacım yok
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.