< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
kendini disipline etmek

-
-
hayatını kurtarmaktan başka bir çaren olmayınca mecburen geçiyorsun masa başına canın hiç istemese bile. ya maddi durumun iyi ya da durumunun farkında değilsin. şunu düşünebilirsin böyle zamanlarda, ileride işe gideceksin, orada da sevmediğin iş olunca yapmayacak mısın? görev bilinciyle yaklaş olaya
-
bu geçmeyecek duzelmeyeceksin oneri falan yok 18 yaşında adamsın kendin düşünüp edemiyorsun tanımadığın adamlardan tavsiye almak nedir aldığın tavsiyede spesifik bir şey olsa bir halt olmayacak senden
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yaşıyorum, tavsiyem yok kendim de hala çözmeye çalışıyorum.
valla bu ders çalışmak öyle normal bir şeyi yapmak gibi değil aga.
kendini terbiye edip o masaya oturmak başka bir mental challenge.
ben bunun üstesinden gelmek için alışkanlık oluşturmaya çalışıyorum. yaptıklarım:
-her gün aynı saatte kalk aynı saatte yat.
-aynı saatler arasında belirli dersleri çalış.
-aynı saatte spora git aynı saatte yemek ye.
-hatta tuvaletimi bile artık gün içinde aynı saatlerde yapıyorum.
alışmış kudurmuştan beter derler. o hesap bünyeyi alıştırıyorum. cidden bir vakit sonra bünye istiyor. sabah aynı saat masama oturunca bünye "e hadi çalışalım bakalım" moduna giriyor.
-
bir de başlamak bitirmenin yarısıdır derler ya.
sabah mırın kırın edip kaçınsam da kendimi zorlayıp derse oturunca yarım saate alışıyorum derse devam ediyorum.
başlmak zor ama devam ettirmek daha kolay diyebilirim kendim için
-
harbiden böyle şeyler sormak bana çok zavallıca geliyor. okumak istiyosan otur çalış bi zahmet
-
Bu adam doğruları tükürüyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
disiplin tamamen sabah erken kalkmak günün çok olursa çalıscak vaktin de cok olur 4 5 saat calıssa bile yeter yav illa 10 saate cıkmaya gerek yok sabah 2 oglen 2 aksam 2 calıs cok sıkılıyosan erken kalk mesela okuldan once vs
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İnsanız be abi
Makine olmayalım.
Bazen çalışma isteği ile dolu olursun bazen canın hiç istemez...
18 yaşında yabancılardan tavsiye almak gayet doğal. Düzelmeyecek şey yok, ki daha yolun başı yaşlardayız.
ebobekok doğru söylemiş. "Sabah erken kalkmak" direkt en temiz tavsiye.
Bu adamı izleyin, izletin.
youtube
Created by Joey Schweitzer Inaction is a Slow Death. Better Ideas, betterideashttps://www.youtube.com/@betterideas?si=Be9f9OMk9XfRA8kQ
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Altı üstü ders çalışıyonuz dramatize etmeden otur çalış işte bitti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

bu geçmeyecek duzelmeyeceksin oneri falan yok 18 yaşında adamsın kendin düşünüp edemiyorsun tanımadığın adamlardan tavsiye almak nedir aldığın tavsiyede spesifik bir şey olsa bir halt olmayacak senden
|
harbiden böyle şeyler sormak bana çok zavallıca geliyor. okumak istiyosan otur çalış bi zahmet |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X