Şimdi Ara

Kendini ihbar edene para ödülü verilecek (yaklaşık 8 bin 700 TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kendini ihbar edene para ödülü verilecek (yaklaşık 8 bin 700 TL)

Koronavirüs salgınını kontrol altına almak için mücadele eden Çin, hastalığa yakalandığını söyleyerek kendini ihbar eden ve hastaneye başvurarak bunu kanıtlayan kişilere 10 bin yuan (yaklaşık 8 bin 700 TL) para ödülü verecek.

Çin'de salgının ilk görüldüğü Hubey eyaletine bağlı olan Qianjiang kentinde, semptomlarını rapor etmek konusunda halkı teşvik etmek isteyen sağlık otoriteleri, farklı bir ödül mekanizmasına başvurdu.

Buna göre koronavirüs taşıdığını söyleyen ve bu iddiası doğrulanan kişiler 10 bin yuan (yaklaşık 8 bin 700 TL) para ödülü alacak. Virüs taşıdığı iddiasıyla başvuran ancak henüz tam anlamıyla hastalık ihtimali dışlanamayan kişilere bin yuan (yaklaşık 870 TL), ‘şüpheli’ vakalara ise 2 bin yuan (yaklaşık bin 750 TL) verilecek.

Uygulama, 2 Mart’tan itibaren geçerli olacak.

Yaklaşık bir milyon kişinin yaşadığı Qianjiang, salgının merkezi konumundaki Vuhan kentine 150 kilometre mesafede bulunuyor. Qianjiang'da şimdiye kadar 197 koronavirüs vakasına rastlandı.

Çin’de şimdiye kadar 2 bin 800’den fazla kişi koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdi, doğrulanmış vaka sayısı da 82 bini aştı. Ancak bu süreçte 32 bin 755 kişinin iyileştiği belirtildi.

kaynak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem300 -- 27 Şubat 2020; 17:0:0 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Aslında iyi fikir ama niye hemen başlamıyor ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir an fetocu ler için söyleniyor sandım lol

• Herkesin aklından tek şey geçiyordur.
    Türkiye'de olsa kendine Coronavirüs bulaştırmak için sıraya girerler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kill or Be Killed

Herkesin aklından tek şey geçiyordur.
    Türkiye'de olsa kendine Coronavirüs bulaştırmak için sıraya girerler
    Merak etme onun da KDV'si, ÖTV'si, bilmem nereye katılım payı kesilir... Sen borçlu çıkarsın Devlete

• Corona hoax üzerine binlerce fake haber üretildi ve fake haberler kendi aralarında saçmalık yarışı yapmaya başladı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yamyamlar sirf o parayi almak icin gider viruslu hasgerya yer sonra gider kendini ihbar eder

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oha bu da mı fake?

Haklısın dünyada virüs diye bir şey yok.
  • Bu yukardaki captain rumuzluya bi kere birşey yazdım huysuz virjin gibi debellendi bana yazma dedi. Yazmıyorum. Ama gelip kendisi bana yazıyor. Tabi ki saçma salak şeyler yazıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.