Şimdi Ara

Kendinizi diagne yerine koyun ne hissederdiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Düşünün bir iş yerindesiniz. Kişisel olarak sizden öncekilere göre rekor başarı göstermişsiniz.

Sonra bir anda yerinize biri düşünülüyor ve size ciddi anlamda mobbing uygulanmaya başlanıyor.

Sosyal medyadan küfürler yiyorsunuz. Tvde hakkınızda ileri geri konuşuluyor hatta dalga geçiliyor. Patronlar bile artık sizi istemediklerini söylüyor.

Üstüne bu şirketle hala sözleşmenin ve alabileceğiniz garanti para var. Sözleşme de neredeyse emekliliğe kadar.

Siz olsanız eski performansınızı gösterebilir miydiniz? Veya tepkiniz ne olurdu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Umrumda olmaz, yattığım yerde paramı alırdım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

Umrumda olmaz, yattığım yerde paramı alırdım
    Bunu yazmaya gelmiştim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Patavatlı

Bunu yazmaya gelmiştim.

Alıntıları Göster
    aynen öyle. bunu bile bile neden bu adama bahane veriyoruz ki.

adam zaten 29 yaşında ve bizimle 4 senelik mi ne sözleşmesi var. oynasa da oynamasa da o parayı alacak. kalkıp buna rağmen bu adama ne diye böyle şeyler yapılıyor anlamak güç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: urugakhina

aynen öyle. bunu bile bile neden bu adama bahane veriyoruz ki.

adam zaten 29 yaşında ve bizimle 4 senelik mi ne sözleşmesi var. oynasa da oynamasa da o parayı alacak. kalkıp buna rağmen bu adama ne diye böyle şeyler yapılıyor anlamak güç.

Alıntıları Göster
    Laubali hareketleri, kendini işine tam verememesi ve hırsı olmayışı birer etken. Gol atar saçma sapan triplere girer, gol kaçırır saçma sapan triplere girer. Oyun olarak beklenen veremiyor olabilir ama karakter olarak da Galatasaray'a yakışmıyor. O yüzden taraftar da tepki gösteriyor.

• Patavatlı kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum karakteri de kötü.Sahada çabaladığını görse millet bir şey demezler bu kadar

• Beyni yokki düşünsün.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Egea'da ne buluyorsunuz ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Karakter meselesi.Yaşımız aynı, ancak bana göre insan her zaman başarıyla aç olmalı.

Bu arkadaş yeteneksiz değil.Yeteneksiz olsa Juve ile alakası olmazdı.Bence sorun bencil oynaması.

Çalışkan değil, ki bu afrika asıllı oyuncularda az görülen bir davranış.
  • Başiarıyı başka şirkette göstermişsin, ondan etkilenen yan şirket bu adamı alalım diyerek gereğinden fazla para vermiş ama sen yaptığın işin hakkını verememişsin. Dolayısıyla yeni şirketin beklentiyi karşılamadığı için seni göndermek istiyor. Burda beni alakadar etmez ben maaşımı alırm kenarda otururm da diyebilirsin, bekleneni vermek için çabalayabilirsin de ya da tamam o zaman ben gidiyorum da diyebilirsin.
  • Gomis e de aynı oyunu yaptınız bakalım bunda işleyecek mi <.
  • 2 metre top sürememesi, rakip ile en ufak bir temas halinde kendini yere bırakması, laubali hareketleri (bu arkadaşdaki ego ibrahimoviç te yok) asisti olmayan 1 golü yoktur, topu önüne koyacaksın kaleye yuvarla diyeceksin, o kadarını sen de yaparsın ben de yaparım.

• Ben diagneyi başarılı buluyorum. Tam bir alfa erkek. Keşke yerinde olsam bende harem kursam <3
  • Birazcık profesyonelce yaşamam, davranmam ve aidiyetimi hissettirmem gerektiğini hissederdim.
  • Neden mi?

Şampiyonluk kutlamalarına katılmayışı, sanki takımın parçası değilmiş gibi hareket etmesi....vs.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.