Sro ya baslıycaktım bir bakıyım dedim web sitesine girdim ordanda foruma giris yaptım ve oyuncuların elestirilerini okudum anladığım kadarıyla SRO yapımcıları tum insiyatiflerini kaybetmisler elestirilerin onerilerin ve sikayetlerin dozu kalmamıs milleti o kadar cıldırtmıslarki tum elestiriler küfür doluydu ve Bir tane bile yetkili ağzını acıp bisey diyememis. Peki bu raddeye gelene kadar ve o kufurleri edene kadar kendine olan saygını hatırlar ve oyunu bırakırsın. Yazık o kadar adamı cıldırtmalarına cok üzüldüm AMA bunu sadece benim yurdum insanı yapar bağrır cağrır cıldırmaya sinirlerini bozmaya devam eder ama elini eteğini cekmeyi bilmez.8 yıl once olsa hadi neyse bir yada iki tane MMORPG oyun vardı alternatif bulması zordu simdi ise en az 2000 tane onlne oyun var neden hala bu SRO yapımcılarını sanki dunyanın en iyi oyununu yapmıslar ve bu kadar insan kendilerine muhtacmıs moduna sokarsınız hic anlamam
Yanlızca paylasmak istedim cunku oyunu oynamasam bile o kadar cok sikayet okudum ki sizin adınıza uzuldum
Oyunda bir yere gelememiş, aga 10k plz'cıların eleştileri onlar. Şuan yüksek leveller oyundan maksimum zevk alıyorlar
Biz üzülmüyoruz, aksine çok zevk alıyoruz. Mesela 2 hafta sonra battle arena sistemi gelecek Legend 5 Plus gelecek, oyun dahada güzelleşiyor verdiğimiz emeklerin karşılığını alıyoruz, almıyoruz değil. Şahsen ben çok memnunum
quote:
Orijinalden alıntı: Lurtz Uruk Hai
Biz üzülmüyoruz, aksine çok zevk alıyoruz. Mesela 2 hafta sonra battle arena sistemi gelecek Legend 5 Plus gelecek, oyun dahada güzelleşiyor verdiğimiz emeklerin karşılığını alıyoruz, almıyoruz değil. Şahsen ben çok memnunum
Hocam sizin server lv ne acaba
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme