Şimdi Ara

Kendisi küçük performansı büyük: iPhone SE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
872
Cevap
6
Favori
17.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende iphone 5 var 1 gün şarj gidiyor SE de 1 gün şarj gidiyorsa ne yapayım onu çöp 3 gün dayanacak kadar batarya koydu mu? yok sanmıyorum. bunda da nete rahat giriyorum işlerimi halledebiliyorum. ne gerek var yahuuu

• 1999tl resmi sitede

• çöp amerikada 1100 lira türkiyede 2000 lira bu apple türkleri iyice keriz yerine koymaya başladı.

• 5 ve 5s in kasası çok tutuldu donanım anlamında güzel bir cihaz olmuş

• Iphone slx

• Çöp Apple insanı güldürüyor ya nedir bu telefon bir bunu alacaklar var yazık
  • quote:

Orijinalden alıntı: beşkazalı48

5 ve 5s in kasası çok tutuldu donanım anlamında güzel bir cihaz olmuş

neresi güzel la 640*1136 ekran mı güzel galaxy a3 şu cihaza 1000 çeker en azından arttırılabilir hafıza daha iyi ekran daha iyi batarya ile geliyor tasarımı da daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkayjan

Bu telefona 2000 TL veren ağır aptaldır. 720p bile değil. Muhahahaha :)

+1
    ama bunu kızlar alıcak onlar anlamaz 720 p falan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmedaltair

quote:

Orijinalden alıntı: Xtrud

Adamlar 4 sene önceki tasarımla yeni telefon çıkarıyorlar helal olsun.

Senin o çok övdüğün sony z3+'ya kadar tuğla tasarımlı birbirinin aynısı telefon çıkardı hiç laf ettiğini görmedim

Kendisi küçük performansı büyük: iPhone SE

Konuya gelirsek hayatta o kadar küçük telefon kullanmam ama küçük sevenler için bayağı iyi olmuş (eğer ram 2 cigolayt ise) Fiyatıyla da şu ana kadar ki en ucuz iphone oldu sanırım 400 dolarla

Şimdi siz öyle diyorsunuz da o gördükleriniz arasında en azından daha ince ekran çerçevesi,geliştirilmiş kasa,daha iyi ekran paneli gibi gibi farklılıklar var.Ama SE, 5S'in direk aynısı sadece arkada SE yazısı var

5S kasası bence 6 kasasından daha güzel geri gelmeside iyi ancak sizin karşılaştırma şekliniz doğru değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rezn0v.dll

S7nin fiyatını kırmasını dileğiyle...

s7 ie bu cihazı nasıl karşılaştırıyorsun o üst seviye bu orta alt seviye.
  • Htc'ye çerçeve yüzünden sövenlerin bu telefon hakkındaki yorumlarını merak ediyorum.

1136x640 çözünürlük? 16 gb depolama? 400 dolar?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kefelon

Gerçekten küçük ekrana ihtiyacı olan insan için fiyatıda, özellikleri de mükemmel. iPhone 6S ile tüm özellikleri neredeyse aynı. Ama benim gibi büyük ekran seviyor veya bana her ekran uyar sorun yok diyorsanız millet 2000 TL ye Note 5 alıyor ki her yönüyle SEden kat kat üstün.

Eğer küçük ekran alacaksan iphone'dan şaşma ama büyük ekran istiyorum diyorsan note seririsinden şaşma derim. S7 edge'miş diğerleriymiş hepsi hikaye. SE hakikaten çok güzel telefon olmuş. Ram olayını da artırsaymış, oyun ve mobilite anlamında bu seneki tepe modellerinden daha güçlü cihaz yapmış derdim. Ramdaki tek sıkıntım safaride 4-5 sayfadan sonra yenilenme sorunu. Oyun vs. Anlamında ramin yetersiz olduğunu en azından ben daha görmedim.

• Ram 2 mi acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: Kefelon

Gerçekten küçük ekrana ihtiyacı olan insan için fiyatıda, özellikleri de mükemmel. iPhone 6S ile tüm özellikleri neredeyse aynı.

Ama benim gibi büyük ekran seviyor veya bana her ekran uyar sorun yok diyorsanız millet 2000 TL ye Note 5 alıyor ki her yönüyle SE'den kat kat üstün.

Edit: Bir de 3 TL den hesaplanan dolar kuruyla bile 1200 TL yapan cihaz 2000 TL ile ülkemize nasıl geliyor anlamış değilim. Tamam bizdeki vergiler fazla kabul ama bu kadar da değil. Telefonun fiyatı ülkeye girerken iki kat artmış resmen...

iphone 6s de çöp zaten.gpu olarak snpdragonun yüzde 60 seviyesinde bir cihaz kamera 4 yıl öncenin 2.3 diyaframlı teknolojisi ekran çöp arttırılamayan 16 gb hafıza tümden çöp.

• Elde kalan iPhone 5 bataryaları ile önce şarjlı kılıf yaptılar... Şimdi tekrar telefon yapıyorlar... Şaka gibi...

• ''4 inçlik olması nedeniyle, iPhone SE'nin, iPhone 5S tasarım çizgilerini devam ettirmesine karar verilmiş. Aynı zamanda iPhone 6S tasarımından da esintilere yer verilmiş. Böylece iPhone 5S ve 6S karışımı bir tasarım ortaya çıkmış.''

Editör kardeşim gözlerde sorun mu var? 2012 model iPhone 5'in birebir aynısı.

Ayrıca iPhone 5 sahibi olarak telefonumun 4 sene sonra tekrar piyasaya sürülmesine çok sevindim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***Respect*** -- 21 Mart 2016; 21:02:14 >
  • İşte bu be efsane kasa ya efsane donanım ı birde ROSE helal olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Xtrud

Adamlar 4 sene önceki tasarımla yeni telefon çıkarıyorlar helal olsun.

O tasarım apple için nirvanaydı.

• Bildiğin 5s.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.