Şimdi Ara

Kendisi küçük performansı büyük: iPhone SE (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
872
Cevap
6
Favori
17.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Toyota'dan da 2016 model "efsane kasa" hamlesi bekliyoruz o zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JabbaWockeeZ -- 21 Mart 2016; 21:14:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5s tasarımı ve 1136x640 çözünürlükle üstüne 2000 TL başlangıç fiyatı maşallah maşallahhhhh.

Hakkını yememek lazım stabildir bu şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetgox

%60 ekran/gövde oranı 1 gb ram artırılabilir hafıza yok ama 16 gb dahili hafıza dalga geçer gibi konulan 4k video özelliği 1.2 mp ön kamera 1600 mah batarya ve 2000 bin lira fiyat bence satın alanlara iq testi yapılmalı ya çok zekiler veya gerizekalı

4K çekmek isteyen gider 64'lik alır.

Çekmek istemeyen 16'lık alır.

Sizin IQ Kaç ?
  • Cihaza gelince; kurlar ve vergiler yüzünden uzun suredir ayrı kaldığım iPhone'a geri donecegim için çok mutluyum. Benim için telefona verilecek maksimum para 2.000 TL idi o yüzden son iPhone'dan beri sırasıyla Huawei Mate 7, Turkcell T60 ve Vodafone smart 6 kullanıyordu. Neyseki bu işkence yakında son bulacak.

• MyWorldLife kullanıcısına yanıt
    16 gb telefon çıkarıp 4k özelliğini neden koyar bir firma dalga geçmek haricinde? Ayrıca bunu ciddi ciddi savunanları gördükçe beni bir gülme tutuyor 😊

• quote:

Orijinalden alıntı: endmov3

quote:

Orijinalden alıntı: javaprof

çöp amerikada 1100 lira türkiyede 2000 lira bu apple türkleri iyice keriz yerine koymaya başladı.

2000 lira'nin 600 lirasini vergi alan devlet'e şikayetini bildir. Bu durumda apple degil hükümetin seni keriz yerine koymus oluyor ;)

amerika hiç vergi almıyor di mi üstelik samsung galaxyler burda amerika fiyatıyla parelel satılırken bunlar kazığı çakıyor.699 euro olan s6 burda 2700 lira arada sadece 600 lira fark var 399 dolar olan telefon burda 2000 lira arada 900 lira fark var.biraz düşün arkadaşım insanların sizin devletinizi ezmelerine böyle izin vermeyin birde bunlar geçen sene 5s leri 2500 liraya satıyordu şimdi 1400 lira kazığı geçerebildikleri kadar geçiriyor adamlar.

• Ramin 1gb olduğu aciklandi mi?

• bu özellikteki 16 gb modele 2000 tl bayılan net ker...dir

• quote:

Orijinalden alıntı: TypeR_Mbt

quote:

Orijinalden alıntı: mehmedaltair

quote:

Orijinalden alıntı: Xtrud

Adamlar 4 sene önceki tasarımla yeni telefon çıkarıyorlar helal olsun.

Senin o çok övdüğün sony z3+'ya kadar tuğla tasarımlı birbirinin aynısı telefon çıkardı hiç laf ettiğini görmedim

Kendisi küçük performansı büyük: iPhone SE

Konuya gelirsek hayatta o kadar küçük telefon kullanmam ama küçük sevenler için bayağı iyi olmuş (eğer ram 2 cigolayt ise) Fiyatıyla da şu ana kadar ki en ucuz iphone oldu sanırım 400 dolarla

Şimdi siz öyle diyorsunuz da o gördükleriniz arasında en azından daha ince ekran çerçevesi,geliştirilmiş kasa,daha iyi ekran paneli gibi gibi farklılıklar var.Ama SE, 5S'in direk aynısı sadece arkada SE yazısı var

5S kasası bence 6 kasasından daha güzel geri gelmeside iyi ancak sizin karşılaştırma şekliniz doğru değil.

Biliyorum hocam haklısınız tekniğim iyi ama geliştirmem lazım şaka bir yana se'ye de daha fazla traşlanmış çerçeve yapmışlar onun dışında bir fark göremedim tabi fark olmaması kötü olduğu anlamına gelmiyor

• 399$ türkiyeye gelince 2000TL :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyWorldLife

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetgox

%60 ekran/gövde oranı 1 gb ram artırılabilir hafıza yok ama 16 gb dahili hafıza dalga geçer gibi konulan 4k video özelliği 1.2 mp ön kamera 1600 mah batarya ve 2000 bin lira fiyat bence satın alanlara iq testi yapılmalı ya çok zekiler veya gerizekalı

4K çekmek isteyen gider 64'lik alır.

Çekmek istemeyen 16'lık alır.

Sizin IQ Kaç ?

bence 4k için 64 gb alanın da ıq su çok fazla olmayabilir 2700 liraya 1.7 diyaframlı dünyanın en iyi kamerası ve dünyanın en iyi ekranına sahip galaxy s7 var onu alan adam 300 lira daha koyup s7 alsın sonrada 128gb hafıza kartı bu saçma sapan kameralı telefonda 4k olsa ne olur olmasa ne olur 2012 teknolojisi kamera.

• quote:

Orijinalden alıntı: Erasmus78

quote:

Orijinalden alıntı: Fenomenon

quote:

Orijinalden alıntı: 36

Ram 2 mi acaba

Ram 2GB olsaydı, Apple üstüne bastıra bastıra 2GB ram koyduk derdi. O yüzden 2Gb olması çok zor, bir ihtimal 1.5GB olabilir.

Bu iPhone Apple'in lansmanini yaptığı 10. Cihaz oldu. Hangi lansmanda RAM miktarında bahsetti Apple söyler misin?

Neyse! Ben cevaplayayim; "0"! Yazı ile :" Sıfır"!

RAM miktarını 2 katına çıkardığı(iPhone 4s - 5s - 6s) cihazlarda bile bunu hic dile getirmedi.

Kusura bakma hocam bir an tanıtımı yapan firmanın Apple olduğunu unutmuşum.
    Adamlar zaten ram'den bahsetse bile kullanıcı kitlesi pek anlamayacağı için "daha iyi işlemci, daha iyi tasarım, daha iyi ekran, daha iyi kamera" deyip geçiştiriyorlar :D

• MyWorldLife kullanıcısına yanıt
    Ben 64gb SD kartı 55 liraya aldım. 2005 yılında değiliz 2016 yılındayız. 16gb dahili hafızanın izah edilecek bir tarafı yok. Sen eğer benim cihazım premium diyorsan 32gb bile yetmez min 64gb olmalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: BoxFun

2.399,00 TL Kazık.

4000'e satarlar artık diyordun daha önceki haberde. Tutmadı bu sefer.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avrupa fiyatları açıklandı;

€489 16 GB - 1.573,46 tl
    €589 32 GB - 1.895,23 tl

Avrupalı'dan, yaklaşık olarak 400 küsür lira fazla vergi ödüyoruz. İyi uykular Türkiye'm.

• O on kamera nedir arkadas?

• quote:

Cihaza gelince; kurlar ve vergiler yüzünden uzun suredir ayrı kaldığım iPhonea geri donecegim için çok mutluyum. Benim için telefona verilecek maksimum para 2.000 TL idi o yüzden son iPhonedan beri sırasıyla Huawei Mate 7, Turkcell T60 ve Vodafone smart 6 kullanıyordu. Neyseki bu işkence yakında son bulacak.

2000 liraya telefon bulamayıp (note 5, s6, z5, g4, m9 vs) Turkcell T60 ve vodfone smart 6 aldığınız için sizi tebrik ediyorum. Size iphone yakışır hiç durmayın hemen alın bu telefonu, 4k video çekmeyi de unutmayın...

• Fiyatları Euro bölgesiyle, Avrupa ile kıyaslayın arkadaşlar.
    Tabi ki yine de bizim fiyatlara ulaşamıyoruz, İtalya fiyatı 1640 TL mesela.
    Ama en azından bir 1200TL değil. Popüler mesajların arasında görünce yazayım dedim.
  • Ekranı en basitinden HD bile olmayan bir alet. 2000 değil 1200 tl bile fazla buna. Gerçekten alacak olan biriyle karşılaşsam da şöyle bir yüzüne baksam. Apple mağazaları Türkiye ye geldi ama gelen gideni aratır misali daha da düdüklüyorlar milleti. Kazığın önde gideni bir fiyat. Almayın, aldırmayın arkadaşlar.

• quote:

Cihaza gelince; kurlar ve vergiler yüzünden uzun suredir ayrı kaldığım iPhone'a geri donecegim için çok mutluyum. Benim için telefona verilecek maksimum para 2.000 TL idi o yüzden son iPhone'dan beri sırasıyla Huawei Mate 7, Turkcell T60 ve Vodafone smart 6 kullanıyordu. Neyseki bu işkence yakında son bulacak.

O yüzden demek Apple forumlarında pek görünmüyordun. O değil de bir gün iPhone kullanacağımı hiç düşünmezdim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.