Şimdi Ara

Kendisi küçük performansı büyük: iPhone SE (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
872
Cevap
6
Favori
17.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: javaprof

quote:

Orijinalden alıntı: endmov3 Türkiyedeki vergi sistemini dogru buluyorsan sana birsey diyemem. Adamlar asgari ücretinin 3/1 ile su cihazi alirken biz 1.5-2 maaş ile alabiliyoruz. Ama gel gör ki apple türkleri sevmiyor kazikliyor kafalar piril piril.
    tabi ki vergi vereceksin amerikalılarda vergi veriyor ek vergi falan gelecekti o da gelmedi yani her zamanki vergiler bunlar şimdi bir tek devlet apple dan mı vergi alıyor hayır samsungdan da alıyor ama samsung ve lg türkleri kazıklamaıyor çünkü batılılar gibi türk düşmanı değiller avrupadaki fiyatı ne ise buradaki fiyatı da o.699 euroluk cihaz nasıl burad 2700 liraya satılıyor da 399 dolrlık cihaz 2000 liraya satılıyor hiç sayısal analiz istatistik ve olasılık gibi dersler almadın mı akıl var fikir var.

İphone'u amerika fiyatıyla kıyaslarken, samsungu avrupa fiyatıyla nasıl kıyaslamayı başardın? Bak seni çok seven samsun abd fiytı 690 dolar. Yani senin deyişinle 2000 tlye gelmesi gerekirdi. Bir de yanında gözlüğü hediye ediyor orda.http://www.amazon.com/Samsung-Unlocked-Smartphone-International-Black/dp/B01C4H29VY
    Nasıl bir fanatikliktir arkadaş mbir de bizi seviyorlar demişsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarahaten -- 21 Mart 2016; 22:06:25 >

• Arkadaşlar biz kardeşime bütçemiz yettiği için 5s aldık dün sipairş veerdik daha gelmedi size bir sorum olacak acaba 5s ve 5se arasında çok büyük bir uçurum mu var acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rezn0v.dll

A9 işlemci, 6s camera emin misin alt seviye olduğuna? Ayrıca özellik olarak değil belli bir kitleyi kendine çekerse S7nin satışlarını doğal olarak kırpacaktır bu cihaz, sonuç olarak 2016 model bir cihaz 130bin antutu alan cihaza alt seviye demek vicdana sığmaz :)
    Şunuda söyleyim Apple'dan sonra Samsung'da insanları keriz yerine koymaya başladı. Telefon tamam olmuş fakat o fiyatı görmek bile büyük bir eksi S7 Edge için.
    Not: Android kullanıcısı!

6s in kamerası zaten çağ dışıydı.2.3 diyafram var a9 ilemci de sd820 ye göre yüzde 30 daha kötü bir işlemci.1gb ram de cabası iphone 6 daki gibi safari yeniden yüklenip durur ne multitasking de yapılmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: redbloodedman

quote:

Orijinalden alıntı: Erasmus78

Cihaza gelince; kurlar ve vergiler yüzünden uzun suredir ayrı kaldığım iPhonea geri donecegim için çok mutluyum. Benim için telefona verilecek maksimum para 2.000 TL idi o yüzden son iPhonedan beri sırasıyla Huawei Mate 7, Turkcell T60 ve Vodafone smart 6 kullanıyordu. Neyseki bu işkence yakında son bulacak.

2000 liraya telefon bulamayıp (note 5, s6, z5, g4, m9 vs) Turkcell T60 ve vodfone smart 6 aldığınız için sizi tebrik ediyorum. Size iphone yakışır hiç durmayın hemen alın bu telefonu, 4k video çekmeyi de unutmayın...

Haklisiniz. Daha açıklayıcı olmaliydim.

2.000 TL benim bir telefona vereceğim en yuksek bedel ama onunda bir şartı var.

O cihaz iOS işletim sistemine sahip olmalı.

Android tarafında ise bir cihaza 1.000 TL den fazla vermem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mmmashm

Arkadaşlar biz kardeşime bütçemiz yettiği için 5s aldık dün sipairş veerdik daha gelmedi size bir sorum olacak acaba 5s ve 5se arasında çok büyük bir uçurum mu var acaba?

hemde koskoca bir uçurum var geçmiş olsun 2016 yılında o işlemcili telefon alınır mıydı hiç mi düşünmedin sen.
  • 399$=1999TL ??? Apple sazan avlıyor resmen. Özelliklerde şaka gibi. Z5 Compact bunu tokatlar resmen.

• Daha 2 gun once kontratli 24 ay 5s aldim. 1700liraya denk geliyor. Acaba hatami yaptim suan bilemedim?maddi durumum anca buna yetebildi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Arkadaşlar biz kardeşime bütçemiz yettiği için 5s aldık dün sipairş veerdik daha gelmedi size bir sorum olacak acaba 5s ve 5se arasında çok büyük bir uçurum mu var acaba?

hemde koskoca bir uçurum var geçmiş olsun 2016 yılında o işlemcili telefon alınır mıydı hiç mi düşünmedin sen.

ben o zaman iadeedeyim hiç açmadan hocam
  • Fiyat çok fazla tamam 6s de kullandığı işlemciyi kullanmış ama 1 gb ram ne hacı? Kamera desen 2000 lira ve altına bulunabilen note 5,s6,g4,note 4 varf iyatı 1500 lira olsa z5 compacta rakip olabilirdi ama androidin pratikliği ve özgürlüğüne alışan biri işin ios pek iyi bir seçenek değil.

• Önemli olan boyu değil işlevi :)

• Dünyayı bilmem de bu cihaz bu fiyatı ile Android cihazlara çok ciddi darbe vurur Turkiye'de.

Her ne kadar çoğu kimse bunu kabul etmese de sırf adi iPhone markası Apple olduğu için bile çok fazla satıyordu. Anacak son kurlar, acımasız vergiler ve Apple'in burnundan kil aldirmayan kar politikası nedeni ile ciddi bir kayba uğramıştı Türkiye de.

Çok net iddia ediyorum bu iPhone 1.500 ila 2.500 TL arasındaki Android pazarına çok ciddi darbe vuracak. Hatta dünyada bu darbe daha da şiddetli olabilir zira dünyanın bir çok bölgesinde bizdeki kur derdi ve özellikle vergiden vergi alan bir sistem yok.

Bekleyip göreceğiz. Sonuçlar 3. Çeyrek finansal raporlarında göreceğiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: inexo

5s kaç para olmuş onu deyin bana

resmi siteden 5S i kaldırmışlar, büyük ihtimal satışı durdurulur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0MG90

399$=1999TL ??? Apple sazan avlıyor resmen. Özelliklerde şaka gibi. Z5 Compact bunu tokatlar resmen.

Hangi açıdan tokatlar? İşlemci? GPU? OS? Kamera? Ya da ne?

• quote:

Orijinalden alıntı: strathmorea

Ekranı en basitinden HD bile olmayan bir alet. 2000 değil 1200 tl bile fazla buna. Gerçekten alacak olan biriyle karşılaşsam da şöyle bir yüzüne baksam. Apple mağazaları Türkiye ye geldi ama gelen gideni aratır misali daha da düdüklüyorlar milleti. Kazığın önde gideni bir fiyat. Almayın, aldırmayın arkadaşlar.

1080p 4inc ekranli bir telefon var mi?
    kucucuk telefonda niye bu cozunurluk talebi?

RAM 2gb ise, en az 3 yil performansini baska bir telefonun gecebilecegini sanmiyorum.
  • quote:

quote:

quote:

bence et.
  • quote:

quote:

quote:

yalnız arada fiyat farkıda var. hepsiburada.com'da iPhone 5S 1400 TL iken, bu iPhone SE 1999TL den piyasaya çıkıcak.

• Yurtdışından 6 veya 6S 128 GB almayı planlıyordum. SE modeli uygun fiyata ülkemize gelirse hiç uğraşmadan buradan alacaktım. Ancak fiyatı gördükten sonra yurtdışı kararımdan vazgeçmedim.

64 GB'nin TR fiyatına neredeyse 6 veya 6S'nin 128 GB modeli ABD'den alınabiliyor. TR piyasasına 16 GB => 1599 TL, 64 GB => 1999 TL olarak girmeliydi.

Ayrıca 1.2 MP ön kamera mı kaldı, o nedir öyle? Selfie kullanımı konusunda rezalet 1 adıma imza atmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kill1033

quote:

Orijinalden alıntı: strathmorea

Ekranı en basitinden HD bile olmayan bir alet. 2000 değil 1200 tl bile fazla buna. Gerçekten alacak olan biriyle karşılaşsam da şöyle bir yüzüne baksam. Apple mağazaları Türkiye ye geldi ama gelen gideni aratır misali daha da düdüklüyorlar milleti. Kazığın önde gideni bir fiyat. Almayın, aldırmayın arkadaşlar.

1080p 4inc ekranli bir telefon var mi?
    kucucuk telefonda niye bu cozunurluk talebi?

RAM 2gb ise, en az 3 yil performansini baska bir telefonun gecebilecegini sanmiyorum.

ekranı 4 inç olabilir ama hayvan gibi çerçeve var z5 compact 1080 p diye biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: 0MG90

399$=1999TL ??? Apple sazan avlıyor resmen. Özelliklerde şaka gibi. Z5 Compact bunu tokatlar resmen.

z5 compacttaki 810 islemci kendini tokatlar ancak. alev alev yaniyor islemci. Qualcomm 2015'te sazan avladi resmen. bok gibi islemciyi kakaladi.
  • mmmashm kullanıcısına yanıt
    Hiç bekleme dostum yasal hakkın olarak hemen geri ver al paranı

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.