Şimdi Ara

Kendisi küçük performansı büyük: iPhone SE (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
872
Cevap
6
Favori
17.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: javaprof

quote:

Orijinalden alıntı: endmov3
    quote:

Orijinalden alıntı: javaprof çöp amerikada 1100 lira türkiyede 2000 lira bu apple türkleri iyice keriz yerine koymaya başladı.
    2000 liranin 600 lirasini vergi alan devlete şikayetini bildir. Bu durumda apple degil hükümetin seni keriz yerine koymus oluyor ;)
    amerika hiç vergi almıyor di mi üstelik samsung galaxyler burda amerika fiyatıyla parelel satılırken bunlar kazığı çakıyor.699 euro olan s6 burda 2700 lira arada sadece 600 lira fark var 399 dolar olan telefon burda 2000 lira arada 900 lira fark var.biraz düşün arkadaşım insanların sizin devletinizi ezmelerine böyle izin vermeyin birde bunlar geçen sene 5s leri 2500 liraya satıyordu şimdi 1400 lira kazığı geçerebildikleri kadar geçiriyor adamlar.

Hocam ben de onu anlamıyorum. S7 7-8 ay sonra 2000 civarına iner. Peki adamlar 2000 e satarken kar etmeyecek mi? 2700 tl neyin kafası. 700 lirayı millet sokaktan mı topluyor? Sabit bir fiyat çıkar alan alsın. Forum Üç gün sonra fiyatı inecek diye bekleyenlerle dolu bu yüzden.

• pil diyorumm .. gerisi hikaye .. nokta
  • 5s kaç para olmuş onu deyin bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler gsm arena 1gb ram yazısını kaldırmış. Bence 2gb ram geliyor

• merhum jobs yaşasaydı İphone zor 6 inc lere cıkardı...çıksa bile baya cok zaman sonra olurdu,zira rahmetli büyük ekran sevmezdi,ısrarlar 3,5 4 inc cihazlar cıkarmıştı.

busaatten sonra küçük ekran gitmez,alıcısı olur mutlaka bana uzak,daha doğrusu ıphone uzak,şirket olarak sevmediğim gitti...

• bu apple artik komediden oteye gecemez bu tasarimlla samsung gelseydi herkes yerden yere vururdu 4 once cikar kasayi yeni telefon gibi lansa et bunlar hangi dunyada yasiyorlar 4 k video cekmek 16gb bir harika:))) apple sonu bi nokia gibi olur diyorum ve bekliyorum....

• quote:

Orijinalden alıntı: amonRa

bu özellikteki 16 gb modele 2000 tl bayılan net ker...dir

hangi cihaza 2.000TL bayılacağız pardon? Türkiye şartlarına göre gayet de uygun 2.000TL.
  • Türkiyedeki vergi sistemini dogru buluyorsan sana birsey diyemem. Adamlar asgari ücretinin 3/1 ile su cihazi alirken biz 1.5-2 maaş ile alabiliyoruz. Ama gel gör ki apple türkleri sevmiyor kazikliyor kafalar piril piril.
  • ios 9.3 ile batarya kullanımı 7,5 saati rahat görürse, bu telefonu satın alırım.
    Yani batarya performansı iPhone 6S gibi olmalı mutlaka, yoksa bu para çok!

• Herşey istediğim gibi ama sadece ram kaldı aklıma takılan. 2GB ram varsa 64GB siyah ön siparişle alacağım. Havale fiyatı yaklaşık 2300 lira. 1 GB ram varsa sanmıyorum alacağımı. Ben uzun ömürlü olsun diye alacaktım. Sayfaların yenilenmesi daha fazla kota tüketimi demek.

• frux kullanıcısına yanıt
    Hocam 6s den net daha iyi batarya performansı olacak. Hatta 3g internette gezinme 6s plus da 12 saat iken se de 13 saat.

• 399 dolar = 1999 TL

• Bence gayet güzel bir telefon olmuş 4 ınc telefon isteyenler için ideal olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: endmov3

Türkiyedeki vergi sistemini dogru buluyorsan sana birsey diyemem. Adamlar asgari ücretinin 3/1 ile su cihazi alirken biz 1.5-2 maaş ile alabiliyoruz. Ama gel gör ki apple türkleri sevmiyor kazikliyor kafalar piril piril.

tabi ki vergi vereceksin amerikalılarda vergi veriyor ek vergi falan gelecekti o da gelmedi yani her zamanki vergiler bunlar şimdi bir tek devlet apple dan mı vergi alıyor hayır samsungdan da alıyor ama samsung ve lg türkleri kazıklamaıyor çünkü batılılar gibi türk düşmanı değiller avrupadaki fiyatı ne ise buradaki fiyatı da o.699 euroluk cihaz nasıl burad 2700 liraya satılıyor da 399 dolrlık cihaz 2000 liraya satılıyor hiç sayısal analiz istatistik ve olasılık gibi dersler almadın mı akıl var fikir var.
  • Sene 2016 hala 16gb hafıza var

• 2016 yılında yüzde 60 ekran kasa oranı :)
    Bu çağ dışı tasarım çizgileriyle enayi avlamaya çıkmış Apple. Göz var izan var bari o çerçeveleri küçültseydiniz. Gerçi küçültmek için ayrı bir arge falan gerekiyor. Ne gereği var demiştir Apple boşuna zaman ve para kaybı, nasıl olsa mal bulmuş magribi gibi atlayacak sazan çok ortalıkta

• BABABAKKK İSİMLERE BAK iSight camera facetime camera puhahahha

1.2mp ne ulann

DESENİZE BU YIL ORTALIL BOOMBOOK OLUCAK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazy585858 -- 21 Mart 2016; 21:57:37 >
  • A9 işlemci, 6s camera emin misin alt seviye olduğuna? Ayrıca özellik olarak değil belli bir kitleyi kendine çekerse S7nin satışlarını doğal olarak kırpacaktır bu cihaz, sonuç olarak 2016 model bir cihaz 130bin antutu alan cihaza alt seviye demek vicdana sığmaz :)
    Şunuda söyleyim Apple'dan sonra Samsung'da insanları keriz yerine koymaya başladı. Telefon tamam olmuş fakat o fiyatı görmek bile büyük bir eksi S7 Edge için.
    Not: Android kullanıcısı!

• Arkadaş piyasa ortada git x bir markete al eline çek fotoğrafları iyice ayarına sağına soluna bak karar ver al niye millete tercihi için hakaret ediyorsunuz firmalar birbirlerine bu kadar sallamıyor

• Arkadaşlar fiyatı dolar ile değil euro ile hesaplayın bir de 1 senelik ek garanti parasını ilave edin ( Avrupa ve Amerika'da cihazlar 1 sene garantili, +1 sene için fazladan para ödemeniz gerekiyor.)Yine fiyat fazla bence de haklısınız ama hesabın doğru olması için yazıyorum.Bir de Apple'ın yüksek fiyatları sadece ülkemizdeki vergilerle ilgili olsaydı Samsung ve Sony'nin Avrupa fiyatlarıyla bizim aramızda uçurumun iPhone kadar olması gerekirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yekzan -- 21 Mart 2016; 22:26:52 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.