Şimdi Ara

Kendisi küçük performansı büyük: iPhone SE (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
872
Cevap
6
Favori
17.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ram 2gb ise 6s aldıgıma ciddi ciddi pişman olurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine sıraya girecekler mağaza önünde

• Doğan görünümlü şahin olmuş la bu
    ama busefer iyi bir model çıkartmşlar haklarını yememk lazım

• 16 GB = ÇÖP

• quote:

Orijinalden alıntı: 36

Ram 2 mi acaba

Ram 2GB olsaydı, Apple üstüne bastıra bastıra 2GB ram koyduk derdi. O yüzden 2Gb olması çok zor, bir ihtimal 1.5GB olabilir.

• sony nin ve htc nin çerçevelerine laf edenler nerde göremiyorum bu gün.adamlar küçük ekranlı telefon çıkarmışlar sonra da koskoca çerçeve koyup galaxy s7 ile aynı boyuta getirmişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86F03B400 -- 21 Mart 2016; 21:09:19 >
  • Ram 1gb beyler kotu oldu ya...

• Samsung dan S7 Mini 4.7 inç ekran snapdragon 820 li 3gb ram li su geçirmez tel bekleniyor

• Yine bu cihaza bu para verilir mi ciler cikmis piyasaya :D

• Fiyat nasıl 2000 TL olmuş henüz çözemedim. %18 KDV ve %25 ÖİV dahil 1683 TL yapıyor, 100 TL kar koysalar 1783 TL yapar. Hadi düz hesap 1800 TL dersin ama 2000 TL demek adamı resmen sömürmektir. Fiyatını hakeder mi orasıda ayrı.
  • iPhone 5S ile karşılaştırmalarını bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xtrud

Adamlar 4 sene önceki tasarımla yeni telefon çıkarıyorlar helal olsun.

5s'in tasarımı gayet hoş, ortada güzel bir tasarım varken kullanmaları iyi olmuş.Zaten bekleyenide vardı 5s tasarımıyla güçlü bir telefon.Telefonun donanımı güzel olmuş asıl merak edilen kısımlar hakkında sanırım bilgi yok.Ram miktarı ve batarya kapasitesini öğrenemedik.Bence ram 1 gb batarya 1600 mah olabilir.En iyi ihtimal 2 gb ram 2000 mah batarya.Tabi bataryayı güçlendirdik diyorlar üretimde geçen haberde görmüştük iyileşme var.
  • Kotu niyetle sormuyorum 64 gb olan modeli ile ayni fiyata note 5 ve lg g5 varken bu telefonu alacak olan var mı? Tartisma amacinda degilim merak ettim sadece buyuzden ios android tartismasina gitmeyelim.

• Hocam verilere göre 6s den 1 tık daha iy i. Hatta 3g internet performansı 6s plus dan daha iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: javaprof

çöp amerikada 1100 lira türkiyede 2000 lira bu apple türkleri iyice keriz yerine koymaya başladı.

2000 lira'nin 600 lirasini vergi alan devlet'e şikayetini bildir. Bu durumda apple degil hükümetin seni keriz yerine koymus oluyor ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenomenon

quote:

Ram 2 mi acaba

Ram 2GB olsaydı, Apple üstüne bastıra bastıra 2GB ram koyduk derdi. O yüzden 2Gb olması çok zor, bir ihtimal 1.5GB olabilir.

RAM kaç olur bilmiyorum ama şunu net hatırlıyorum 6s tanıtıldığında ram den hiç bahsetmediler tek kelime dahi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Ram 2 mi acaba

Bu iPhone Apple'in lansmanini yaptığı 10. Cihaz oldu. Hangi lansmanda RAM miktarında bahsetti Apple söyler misin?

Neyse! Ben cevaplayayim; "0"! Yazı ile :" Sıfır"!

RAM miktarını 2 katına çıkardığı(iPhone 4s - 5s - 6s) cihazlarda bile bunu hic dile getirmedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: soralalp

Kotu niyetle sormuyorum 64 gb olan modeli ile ayni fiyata note 5 ve lg g5 varken bu telefonu alacak olan var mı? Tartisma amacinda degilim merak ettim sadece buyuzden ios android tartismasina gitmeyelim.

bu telefon kızlar ve yaşlı adamlar için olduğundan alan olur.normal bir adam hd video izleyemeyeceği telefonu niye alsınbari nokia 3310 un ekranını koysalarmış en azından nostaljik olurmuş gerçi bu telefon da nostaljik 2012 teknolojisyle 2016 telefonu yapmışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unzerstörbar

quote:

quote:

Ram 2 mi acaba

RAM kaç olur bilmiyorum ama şunu net hatırlıyorum 6s tanıtıldığında ram den hiç bahsetmediler tek kelime dahi.

umarım 2 gb olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soralalp

Kotu niyetle sormuyorum 64 gb olan modeli ile ayni fiyata note 5 ve lg g5 varken bu telefonu alacak olan var mı? Tartisma amacinda degilim merak ettim sadece buyuzden ios android tartismasina gitmeyelim.

Ram en azindan 1.5gb ise ben alacagim
    1 gb yetmediginden degil ama psikolojik olarak biraz fazla olmasini istiyorum sadece

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.