Şimdi Ara

Kendisi küçük performansı büyük: iPhone SE (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
872
Cevap
6
Favori
17.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: javaprof

quote:

Orijinalden alıntı: kill1033

quote:

Orijinalden alıntı: strathmorea

Ekranı en basitinden HD bile olmayan bir alet. 2000 değil 1200 tl bile fazla buna. Gerçekten alacak olan biriyle karşılaşsam da şöyle bir yüzüne baksam. Apple mağazaları Türkiye ye geldi ama gelen gideni aratır misali daha da düdüklüyorlar milleti. Kazığın önde gideni bir fiyat. Almayın, aldırmayın arkadaşlar.

1080p 4inc ekranli bir telefon var mi?
    kucucuk telefonda niye bu cozunurluk talebi?

RAM 2gb ise, en az 3 yil performansini baska bir telefonun gecebilecegini sanmiyorum.

ekranı 4 inç olabilir ama hayvan gibi çerçeve var z5 compact 1080 p diye biliyorum.

Compact ailesi 720p dir. Abileri zaten FHD. :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Créw

Daha 2 gun once kontratli 24 ay 5s aldim. 1700liraya denk geliyor. Acaba hatami yaptim suan bilemedim?maddi durumum anca buna yetebildi

Performans olarak bayağı fark var gibi
    Bu mesaja eklenen görseller:

Kendisi küçük performansı büyük: iPhone SE

• quote:

Orijinalden alıntı: Kefelon

Gerçekten küçük ekrana ihtiyacı olan insan için fiyatıda, özellikleri de mükemmel. iPhone 6S ile tüm özellikleri neredeyse aynı.

Ama benim gibi büyük ekran seviyor veya bana her ekran uyar sorun yok diyorsanız millet 2000 TL ye Note 5 alıyor ki her yönüyle SE'den kat kat üstün.

Edit: Bir de 3 TL den hesaplanan dolar kuruyla bile 1200 TL yapan cihaz 2000 TL ile ülkemize nasıl geliyor anlamış değilim. Tamam bizdeki vergiler fazla kabul ama bu kadar da değil. Telefonun fiyatı ülkeye girerken iki kat artmış resmen...

Edit 2: Şuan yurt dışında Z5 Compact fiyatı 430 dolar, ülkemizde ise 1700 TL ye satılıyor. Apple nasıl oluyorda 400 dolarlık telefonu 2000 TL'den getiriyor ülkemize? Apple Türkiye iyice sömürücü bir hal aldı. Bir de Apple Store açılsada fiyatlar yurt dışı ile yaklaşsa diye düşünüyorduk. Apple Store geldi fiyatlar iyice azdı!!!!

İşte forumdaki bazı tuhaf insanlara anlatamadığım bu. Millet sanıyor ki Amerika veya Avrupa'da vergi alınmıyor. Tamam ben de kabul ediyorum Türkiye'deki vergiler daha fazla eyvallah ama bu Apple gibi firmaların özellikle ülkemizde fahiş karlar koymasını haklı çıkarmaz. Şimdi yine bi fanboy'la uğraşacağımı biliyorum ama yazmak zorunda hissediyorum nedense. Maalesef üniversite okumak da insanın cahilliğinden hiçbir şey eksiltmiyormuş. Forumun bana bunu öğretti.

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: strathmorea

Ekranı en basitinden HD bile olmayan bir alet. 2000 değil 1200 tl bile fazla buna. Gerçekten alacak olan biriyle karşılaşsam da şöyle bir yüzüne baksam. Apple mağazaları Türkiye ye geldi ama gelen gideni aratır misali daha da düdüklüyorlar milleti. Kazığın önde gideni bir fiyat. Almayın, aldırmayın arkadaşlar.

1080p 4inc ekranli bir telefon var mi?
    kucucuk telefonda niye bu cozunurluk talebi?

RAM 2gb ise, en az 3 yil performansini baska bir telefonun gecebilecegini sanmiyorum.

ekranı 4 inç olabilir ama hayvan gibi çerçeve var z5 compact 1080 p diye biliyorum.

z5 compact 720p ve 323ppi ekrani (4.6inc) var. iphone SE ve 5S'deki ekran 326ppi.

• quote:

Orijinalden alıntı: yaniolurbence

quote:

Orijinalden alıntı: mmmashm

quote:

quote:

Arkadaşlar biz kardeşime bütçemiz yettiği için 5s aldık dün sipairş veerdik daha gelmedi size bir sorum olacak acaba 5s ve 5se arasında çok büyük bir uçurum mu var acaba?

hemde koskoca bir uçurum var geçmiş olsun 2016 yılında o işlemcili telefon alınır mıydı hiç mi düşünmedin sen.

ben o zaman iadeedeyim hiç açmadan hocam

yalnız arada fiyat farkıda var. hepsiburada.com'da iPhone 5S 1400 TL iken, bu iPhone SE 1999TL den piyasaya çıkıcak.

evet hocamda artık mecburen verecez içim hiç rahat etmez vallaha

• quote:

Orijinalden alıntı: Erasmus78

Dünyayı bilmem de bu cihaz bu fiyatı ile Android cihazlara çok ciddi darbe vurur Turkiye'de.

Her ne kadar çoğu kimse bunu kabul etmese de sırf adi iPhone markası Apple olduğu için bile çok fazla satıyordu. Anacak son kurlar, acımasız vergiler ve Apple'in burnundan kil aldirmayan kar politikası nedeni ile ciddi bir kayba uğramıştı Türkiye de.

Çok net iddia ediyorum bu iPhone 1.500 ila 2.500 TL arasındaki Android pazarına çok ciddi darbe vuracak. Hatta dünyada bu darbe daha da şiddetli olabilir zira dünyanın bir çok bölgesinde bizdeki kur derdi ve özellikle vergiden vergi alan bir sistem yok.

Bekleyip göreceğiz. Sonuçlar 3. Çeyrek finansal raporlarında göreceğiz.

General Mobile 5 Plus varken bu telefon android cephesine hayatta darbe vuramaz.

Gör bak demedi deme General Mobile 5 Plus bu telefondan daha fazla satacak.

2016 yılında 4 inch, ekranı hd bile olmayan telefona 1999TL vermek saçmalık hatta neyse bunu demiyim bende kalsın.

399 Dolarlık telefonu Türkiye'de 1999TL den satmak resmen küfürdür.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar biz kardeşime bütçemiz yettiği için 5s aldık dün sipairş veerdik daha gelmedi size bir sorum olacak acaba 5s ve 5se arasında çok büyük bir uçurum mu var acaba?

hemde koskoca bir uçurum var geçmiş olsun 2016 yılında o işlemcili telefon alınır mıydı hiç mi düşünmedin sen.

yalnız arada fiyat farkıda var. hepsiburada.com'da iPhone 5S 1400 TL iken, bu iPhone SE 1999TL den piyasaya çıkıcak.

hocam bence acele etmeyin biraz düşünün. 4 inch bir telefona 1999 TL vermek, biraz garip.

kardeşinize aldığınızı söylediniz, ilerde büyük ekranlı bir telefon isteyebilir. çünki artık sokaktaki 7-8 yaşındaki çocuklarda bile 5.5 inch dev telefonlar var. iyi düşünün bence. hayırlısı olsun.

• quote:

quote:

Dünyayı bilmem de bu cihaz bu fiyatı ile Android cihazlara çok ciddi darbe vurur Turkiye'de.

Her ne kadar çoğu kimse bunu kabul etmese de sırf adi iPhone markası Apple olduğu için bile çok fazla satıyordu. Anacak son kurlar, acımasız vergiler ve Apple'in burnundan kil aldirmayan kar politikası nedeni ile ciddi bir kayba uğramıştı Türkiye de.

Çok net iddia ediyorum bu iPhone 1.500 ila 2.500 TL arasındaki Android pazarına çok ciddi darbe vuracak. Hatta dünyada bu darbe daha da şiddetli olabilir zira dünyanın bir çok bölgesinde bizdeki kur derdi ve özellikle vergiden vergi alan bir sistem yok.

General Mobile 5 Plus varken bu telefon android cephesine hayatta darbe vuramaz.

2016 yılında 4 inch, ekranı hd bile olmayan telefona 1999TL vermek saçmalık hatta neyse bunu demiyim bende kalsın.

Kamera nerde?

iPhone 5s 2015 de 30 milyon satmis. Yani Samung Galaxy S6 ailesi kadar. General Mobile nerenin kazası imiş?

Gerçi keşke dediğin olsa. Yerli bir firmanın boyle bir başarıya ulaşmasından çok mutlu olurum. Umarım dediğimiz gibi olur ama çok gerçekçi değil bu dilek.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 0MG90

399$=1999TL ??? Apple sazan avlıyor resmen. Özelliklerde şaka gibi. Z5 Compact bunu tokatlar resmen.

z5 compacttaki 810 islemci kendini tokatlar ancak. alev alev yaniyor islemci. Qualcomm 2015'te sazan avladi resmen. bok gibi islemciyi kakaladi.

aynen z5 compact ta çöp ısı borusuymuş da falan filan 810 lu hiç bir cihaz a 5 para verilmez türkiyeye 810 çöplerini depolamayın.
  • quote:

quote:

quote:

Kamera nerde?

iPhone 5s 2015 de 30 milyon satmis. Yani Samung Galaxy S6 ailesi kadar. General Mobile nerenin kazası imiş?

Gerçi keşke dediğin olsa. Yerli bir firmanın boyle bir başarıya ulaşmasından çok mutlu olurum. Umarım dediğimiz gibi olur ama çok gerçekçi değil bu dilek.

hocam yanlış anladınız, ben Türkiye için bahsettim.

iPhone 5S Global bir model ve nerdeyse tüm dünyada satıldı, tabiki de General Mobile'i geçmiştir...

Ben Türkiye pazarı için konuşuyorum. General Mobile 5 Plus ciddi anlamda fiyat/performans telefonu fiyatıda gerçekten uygun.

Tahminimce [Türkiye Pazarında] GM5PLUS satışları iPhone SE'nin satışlarını geçecektir.

siz bu telefon android pazarına darbe vurucak demiştiniz, ben ona hitaben yorum yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5B59C177F -- 21 Mart 2016; 22:32:13 >

• 5s fiyatı ne olacak bakalım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmedaltair

quote:

Orijinalden alıntı: Xtrud Adamlar 4 sene önceki tasarımla yeni telefon çıkarıyorlar helal olsun.
    Senin o çok övdüğün sony z3+ya kadar tuğla tasarımlı birbirinin aynısı telefon çıkardı hiç laf ettiğini görmedim Kendisi küçük performansı büyük: iPhone SE

Düz bakan insanın yorumu tabii böyle olur. Öyle ya da böyle kullanımı da etkileyen tasarım farkları vardı alette. Her daim gelişme gösterdi ama burada arkadaşın yorumu ilerleyen bir tasarımdan birdenbire eski bir tasarıma geçmek. Ben bunu yargılamıyorum ama arkadaşın dediğine karşı yaklaşımın da yanlış.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hocam bence acele etmeyin biraz düşünün. 4 inch bir telefona 1999 TL vermek, biraz garip.

kardeşinize aldığınızı söylediniz, ilerde büyük ekranlı bir telefon isteyebilir. çünki artık sokaktaki 7-8 yaşındaki çocuklarda bile 5.5 inch dev telefonlar var. iyi düşünün bence. hayırlısı olsun.

Haklısın hocam 600 tl fiyat farkı gerçekten fazla 5s kardeşimi 2 yıl götüreecğini düşünüyorum vazgeçtim iptal etmekten

• quote:

Orijinalden alıntı: Can_R6

5s fiyatı ne olacak bakalım

şu anda 1300 lira ama alırsan elinde kalır 3 yıllık cihaz artık satışı da durdu elde kalanlar satılıyor geçen sene 2300 lira idi alanlara yazık oldu.
  • Her şey iyi güzelde "piksel yoğunluğu da ikonik 326ppi seviyesinde kalıyor" cümlesi nedir Allah aşkına! Ha telefon kötü değil o ayrı ama bu durum övünülmesi gereken İKONİK bir durum değil.

• Yıl olmuş 2016 ve 1 GB bellek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen aldım anneme kullanıyor gayet memnun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: endmov3

Türkiyedeki vergi sistemini dogru buluyorsan sana birsey diyemem. Adamlar asgari ücretinin 3/1 ile su cihazi alirken biz 1.5-2 maaş ile alabiliyoruz. Ama gel gör ki apple türkleri sevmiyor kazikliyor kafalar piril piril.

Apple da soyguncu hükümette soyguncu birbirlerinden pek bir farkları yok.

• Kocaman cerceve birazda ekran eklemisler muzeden gelmis antika gibi 5 para etmez s3 mini bundan daha tipli duruyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Haklısın hocam 600 tl fiyat farkı gerçekten fazla 5s kardeşimi 2 yıl götüreecğini düşünüyorum vazgeçtim iptal etmekten

kafanızı karıştırmak istemem ama ben olsam iptal ederdim herhalde.

yeni bir model çıktığı için 5S'in fiyatı düşer biraz daha ucuza alırdım.

ek olarak 5S in pilinin çok çabuk bittiği ve İOS9 ile cihazın biraz zorlandığı söyleniyor. iyi düşünmek gerek.

kafanız şimdi iyice karıştı :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5B59C177F -- 21 Mart 2016; 22:43:47 >

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.