Şimdi Ara

Kendisi küçük performansı büyük: iPhone SE (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
872
Cevap
6
Favori
17.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • uzun süreli testlerde a9 ile arasında yarı yarıya fark var gfxbench sitesinden bakabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GreyParrot -- 23 Mart 2016; 0:40:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guaire kullanıcısına yanıt
    Son yazdığım yorumda hiç umudum olmadığını belirtmiştim beni yanıltmadığın için seni tebrik ediyorum. Evvela sondan başlayalım. Senin yerinde olsam ufak ufak kaçarım demişsin. Bence sen kaç çünkü beni tanıyanlar kuru gürültüye pabuç bırakmayacağımı iyi bilir.

Şimdi gelelim yazdığın kuru gürültü ego tatmini yaptığın yorumlara. Bak kardeşim yukarıda yazdıkların ve önceki yazdığın kuru gürültüler benim yazdığım ve senin "atma" diyerek tepki gösterdiğin hususlar ile uzaktan yakından alakası yok. Peki sen bunu niye yapıyorsun? Çünkü burayı kalabalık tutup ego tatmini yapıyorsun. Sana bir çok kez belirttim yazdıkların doğrudur yada değildir konumuz bu değil diye? Fakat ilginçtir sen bu tavrında aşırı derecede ısrar ederek kendini komik duruma düşürüyorsun.

Gelelim alıntı yaptığın fakat cevap vermediğin/veremediğin ve yine kuru gürültü ile savuşturduğun hususlara.

Birinci alıntıda vereceğin cevap belliydi. "Yok kardeşim biz dışa bağımlı falan değiliz ihracat fazlamız var. Bu yüzden istediğimiz gibi dışarıdan ürün ithal edip istediğimiz fiyattan satarız. Kimse de karışamaz." Cevap bu şekilde olmalıydı çünkü sen bu alıntıyı yaptığın yorumuma atma diye cevap vermiştin. Fakat elbette böyle yazamayacağın için hiç alakası olmayan bir cevap yazmışsın laf olsun torba dolsun, okuyanlar bir şey zannetsin. Yada daha kötüsü. Hiç bir şey anlamadım bari alakasız bir şey yazayım da cevapsız kalmasın" düşüncesi ile hareket etmişsin.

Yukarıda bahsettiğim hususların aynısı ikinci alıntıda da geçerli. Bankalar kapitalist sistemin bir parçası değil mi diyerek ya hiç bir şey anlamadığını gösteriyorsun ya da "Oğlum gerçek cevabı yazarsak rezili rüsva oluruz laf kalabalığı yapalım geçiştirelim" zihniyeti ile yorum yapmışsın. Çünkü sen burada yaptığım yorum için de atma demiştin Burada senin. "Olur mu kardeşim insanlar hiç marka bağımlısı olur mu? Hiç bu markalar bize bu ürünleri dikte ederler mi? Bir kaç ayda bir tanıtılan ürünleri biz kendi hür irademizle alıyoruz..." ve benzeri ifadelerle cevaplaman gerekiyordu.

Gelelim son alıntıya.
    Açıkçası bu yorumunda senden biraz umutluydum ancak ilginçtir en güzel burada Çuvallamış sın Çünkü burada bu mekanizmanın çalışmadığı yönündeki yorum benim iddiam değil. İstersen bir daha oku. Kendin bir iddiada bulunuyorsun ve sanki ben aksini söylemişim gibi yorum yapıyorsun. Benim yorumum paspaye ve cahilce oluyor ancak böylesine yalan yazarak okuyanları yanlış yönlendirmeye çalışmak ne oluyor onu çok merak ediyorum?

Yaptığın Laf kalabalığı, dezenformasyon, yalanlar ve hakaretler senin çapını ele veriyor. Bak kardeşim daha önce de söyledim biz kuru gürültüye pabuç bırakmayız Ancak bir söz de vardır. "Ahmaklar ile tartışma, dışarıdan seyredenler aradaki farkı anlamayabilir" diye. Bunda sonra yapacağın yorumların hak ettiği tek cevap bu olacaktır.

Not: Bir de. Azıcık zeka pırıltısı göster, tamamen benim idarem altına girdin. Gerçi başka da çaren yok. Anlamadıysan bile bir kısım okuyanlar anladı. Merak etme. ;D

Edit: Bozuk karakter gösterimi düzeltildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tachyon -- 23 Mart 2016; 1:07:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: beko1903

Hocam verilere göre 6s den yüzde 30 daha iyi pil ömrü var. Örneğin 6s plus A 12 saat lte internet performansı verirken se 13 saat veriyor.

Cevap için teşekkürler. İyiymiş madem. Bizim hatunun telefonunu degistirme zamanı gelmişti. Şimdi Usa yolcusu bulalım...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kahrolsun Turk Lirasi
    300 Neredeeeee 2000 neredeeeeee
  • SE ile ilk defa iPhone almayı düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: GhotSht

Beyler 6s 16gb 800 dolar olduğu halde 3.22 euro kuru ve %20 vergi ile 3100 yaparken vatan bilgisayarda 2899tl ye satılıyor.
    Bu SE de 400 euro 3.22 kur ile + %20 vergi ile 1545tl yapıyor.Sizce vatan bilgisayar gibi yerler 1500 tl fiyat etiketi ile satarlar mı ?

Bu telefon 1500 TL Olursa var ya düşünemiyorum :D Ortalığı yıkar geçer Türkiye de

1.si 800 dolar demişsin Euronun mevcut kuru ile çarpmışsın bu yanlış.
    2.si sen direk ABD satış fiyatının üstüne vergi ekliyosun bu zaten kökten yanlış.400 dolardan çıkan telefon Türkiyeye direk 400 dolar üzerinden işlem görmüyor.Mesela örnek vereyim 6S demişsin kendine göre dolarlı eurolu hesap yapmıssın ama 800 dolarla çarpamazsın zaten ABD deki Appstore o 800 dolar içine zaten karını koyuyor.Türkiyeye 800 den giriş yapmıyor (Ticari işletmeler için söylüyorum)

• Arkadaslar telefonda 1gb ram mi var yoksa 2gb ram mi var? GSM arena da 2gb yaziyor cogu yabanci guvenilir denilecek sitelerde 2gb yaziyor ama bazi siteler inatlan 1gb ram var diyor eger 2gb ram varsa 5s ten gecmeyi dusunuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: -dehşet-

SE ile ilk defa iPhone almayı düşünüyorum.

Aynen. SE alarak ben de ilk defa iphone'a geçeceğim. Muhtemelen kampanyalarla falan 2 ay içinde 1800-1850 TL gibi rakamlara satın alınacaktır.

Evet büyük ekran hastaları için Apple eli mahkum yeni modellerini geniş ekranlı olarak piyasaya sürdü
    ama bence iphone'ların asıl karizması ve o kendine has görünümü daha küçük ekranlı telefonlarında bariz hissediliyordu (özellikle 5S serisi)
    ki bence böyle düşünen ve ele tam oturan, ortalama boyut ekran sevenler fazla olduğundan güncel özellikli SE'yi çıkardılar.

Bu telefonla sağlam bir kitle edineceklerdir diye düşünüyorum. Ah bir de başlangıç fiyatı 1800 TL falan gelseydi tadından yenmezdi.

• Koşun koşun alın..Özellik desen bir halt yok, İphone 5'i itele gitsin mantığı, fiyatı bindir ve sat. Bu hayatı boşa yaşıyoruz ya köle gibi ne güzel dünya, enayiler milyonlarca olduktan sonra...
  • Kimse kusura bakmasın ama bu cihazda 4 gb ram olsa da farklı bir tarafı yok.Büyük ekran sevmeyenlere hitap edeceksen farklı bir tasarım yap. Steve kimlere bırakmış bu işi
  • 2 GB ram olsun note 5 i satar bunu alırım.. İphone 7 yi de görmek lazım, se küçük ekran isteyenler için özel olarak yapılsa da 7 yi aldıracak ekstra özelik olabilir. Sonuç olarak ekran boyutu düz iphone arasında fazla fark yok.

• ARKADAŞLAR BU CİHAZ IPHONE 6 İLE KIYASLANDIĞINDA DONANIM VE EKRAN KALİTESİ AÇISINDAN DAHA MI ÜSTÜN?

• Bazı arkadaşlar inatla şunu anlamıyorlar ki her sayfada benzer yorumlar var.

Bu adamlar halen Iphone 5S satabiliyorlar ve bu modelin sağlam bir kitlesi halihazırda mevcut.

Yaptıkları şey ise; birebir aynı kasayı sevenler için, çok daha iyi özellikli (6s seviyesinde), güncel işletim sistemli, daha uzun yıllar sorunsuz götürecek bir model çıkardılar.

Ha 2000 TL etmez bu telefon denebilir orası kişiden kişiye değişir ve tartışılır (ki Apple'ın tüm ürünlerinin uçuk fiyatlarda olduğu zaten senelerdir ortada)
    ama neden birebir aynı telefonu çıkarıyorlar gibi bir yaklaşım doğru değil.
    Hazır elinde eskisini bile satın alan kitlesi varken adam neden tasarımı bozup riske girsin? Neden değiştirsin?
    Halihazırda sevilen kasanın tasarımın üstüne özellik ekliyor, güncelleştiriyor ve 500 TL daha pahalı satıyor. Olay bu.
  • captain orta kapı kullanıcısına yanıt
    Donanımı daha üstün ekran kalitesi ise ikisi de 326ppi ama biri 720p biri 480p

• O FARK EKRAN BÜYÜKLÜĞÜ NEDENİYLE Mİ OLUŞUYOR?

• Bu ram olayı kesin belli mi 1 mi 2 mi acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: tachyon

Son yazdığım yorumda hiç umudum olmadığını belirtmiştim beni yanıltmadığın için seni tebrik ediyorum. Evvela sondan başlayalım. Senin yerinde olsam ufak ufak kaçarım demişsin. Bence sen kaç çünkü beni tanıyanlar kuru gürültüye pabuç bırakmayacağımı iyi bilir.

Şimdi gelelim yazdığın kuru gürültü ego tatmini yaptığın yorumlara. Bak kardeşim yukarıda yazdıkların ve önceki yazdığın kuru gürültüler benim yazdığım ve senin "atma" diyerek tepki gösterdiğin hususlar ile uzaktan yakından alakası yok. Peki sen bunu niye yapıyorsun? Çünkü burayı kalabalık tutup ego tatmini yapıyorsun. Sana bir çok kez belirttim yazdıkların doğrudur yada değildir konumuz bu değil diye? Fakat ilginçtir sen bu tavrında aşırı derecede ısrar ederek kendini komik duruma düşürüyorsun.

Gelelim alıntı yaptığın fakat cevap vermediğin/veremediğin ve yine kuru gürültü ile savuşturduğun hususlara.

Birinci alıntıda vereceğin cevap belliydi. "Yok kardeşim biz dışa bağımlı falan değiliz ihracat fazlamız var. Bu yüzden istediğimiz gibi dışarıdan ürün ithal edip istediğimiz fiyattan satarız. Kimse de karışamaz." Cevap bu şekilde olmalıydı çünkü sen bu alıntıyı yaptığın yorumuma atma diye cevap vermiştin. Fakat elbette böyle yazamayacağın için hiç alakası olmayan bir cevap yazmışsın laf olsun torba dolsun, okuyanlar bir şey zannetsin. Yada daha kötüsü. Hiç bir şey anlamadım bari alakasız bir şey yazayım da cevapsız kalmasın" düşüncesi ile hareket etmişsin.

Yukarıda bahsettiğim hususların aynısı ikinci alıntıda da geçerli. Bankalar kapitalist sistemin bir parçası değil mi diyerek ya hiç bir şey anlamadığını gösteriyorsun ya da "Oğlum gerçek cevabı yazarsak rezili rüsva oluruz laf kalabalığı yapalım geçiştirelim" zihniyeti ile yorum yapmışsın. Çünkü sen burada yaptığım yorum için de atma demiştin Burada senin. "Olur mu kardeşim insanlar hiç marka bağımlısı olur mu? Hiç bu markalar bize bu ürünleri dikte ederler mi? Bir kaç ayda bir tanıtılan ürünleri biz kendi hür irademizle alıyoruz..." ve benzeri ifadelerle cevaplaman gerekiyordu.

Gelelim son alıntıya.
    Açıkçası bu yorumunda senden biraz umutluydum ancak ilginçtir en güzel burada Çuvallamış sın Çünkü burada bu mekanizmanın çalışmadığı yönündeki yorum benim iddiam değil. İstersen bir daha oku. Kendin bir iddiada bulunuyorsun ve sanki ben aksini söylemişim gibi yorum yapıyorsun. Benim yorumum paspaye ve cahilce oluyor ancak böylesine yalan yazarak okuyanları yanlış yönlendirmeye çalışmak ne oluyor onu çok merak ediyorum?

Yaptığın Laf kalabalığı, dezenformasyon, yalanlar ve hakaretler senin çapını ele veriyor. Bak kardeşim daha önce de söyledim biz kuru gürültüye pabuç bırakmayız Ancak bir söz de vardır. "Ahmaklar ile tartışma, dışarıdan seyredenler aradaki farkı anlamayabilir" diye. Bunda sonra yapacağın yorumların hak ettiği tek cevap bu olacaktır.

Not: Bir de. Azıcık zeka pırıltısı göster, tamamen benim idarem altına girdin. Gerçi başka da çaren yok. Anlamadıysan bile bir kısım okuyanlar anladı. Merak etme. ;D

Edit: Bozuk karakter gösterimi düzeltildi.

"Ad hominem ya da argumentum ad hominem, kalıplaşmış bir Latince deyimdir. Bir reaksiyonun, belirli bir kişinin herhangi bir konudaki duruşu yerine şahsına yöneltilmesidir. Örneğin bir argümana cevap verirken, argümanı eleştirmekten ziyade, argümanı ortaya atan kişinin alakasız bir özelliğini gündeme getirerek fikirlerini çürütmeye çalışmaktır. Önerme yerine, önerme yapan kişi tartışma konusu edilerek iddialara karşı çıkmak suretiyle yapılır. Ad hominem, mantıksal bir safsata kabul edilir." (Alıntıdır.)

Pabuç bırakmazmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guaire -- 23 Mart 2016; 1:36:10 >

• Apple, 4 inç ekranlı klasik iPhone modelini sürekli yenileyerek üretecektir.
    SE modeline gösterilen büyük ilgi, bunu kanıtlıyor.
    Şimdi den ikinci el i5 ve 5S satılık ilanları aniden arttı.. İ6 modeli telefonu olanlar bile, ciddi olarak 5SE satın almayı düşünmeye başladı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple pazarına göre 2k ₺ eh yani. Ama genel olarak baktığımızda bu parayı vermek = enayiliktir.

Rose gold çok güzel yalnız. Çilekli pudingler geldi aklıma.

Tabii ki bir zamanlar Apple fanıydım ama yıllar geçer insanlar değişir. LG G4 düşünüyorum bence şuan ki en güzel telefonlardan biri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WoXeD

şimdi ama apple ın yazılım olayı çok farlhauhauahauhed3woqwue0fıpıaspfoı cümleyi tamamlayamadımya la.

Niye androidmi yüklü sende

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.