Şimdi Ara

Kendisi küçük performansı büyük: iPhone SE (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
872
Cevap
6
Favori
17.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2700tl ye 6s almaktansa 2000 e benzer performansi hem de 4" te veren bir telefon almak daha mantikli olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: coolsten

quote:

Orijinalden alıntı: WoXeD

şimdi ama apple ın yazılım olayı çok farlhauhauahauhed3woqwue0fıpıaspfoı cümleyi tamamlayamadımya la.

Niye androidmi yüklü sende

aay çok yaratıcı bi espri...
  • Satış rekorları kıracak. Özellikle teknolojiyle arası çok iyi olmayan tüketicelere yönelik bir telefon. Ekranın küçük olması aslında büyük bir artı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALPEREN A.

Her sene aynı olay ram hep gizli 😀

iOS cihazlarda RAM'in pek bir önemi olmadığı için olabilir bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YereDusenAdam -- 23 Mart 2016; 8:24:37 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YereDusenAdam

quote:

Orijinalden alıntı: ALPEREN A.

Her sene aynı olay ram hep gizli 😀

iOS cihazlarda RAM'in pek bir önemi olmadığı için olabilir bence.

Madem Ram in onemi yok. 256 mb ram koysunlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WonLt kullanıcısına yanıt
    Yapmayın ama

• 5s i zaten 1999tl den satıyordu apple storeda şimdi onun yerine se yi koymuş aynı fiyata isteyen alır istemeyen almaz arkadaşlar bu kadar tartışılacak bir konu değil
  • westerosun fedaisi W kullanıcısına yanıt
    Yaw hocam telefonu merak ettim bi yorumlara bakayım dedim bu yazdığınızı gördüm.inanin tam 10 dkdir gülüyorum.efsane olmuş tek kelimeyle:)

• quote:

Orijinalden alıntı: westerosun fedaisi

android kalitesiz anadolu insanıdır, ortadoğudur, yozgattır, kezban kızıdır, çomarlıktır esmer tenine rağmen saçını boyatınca kendini sarışın sanan şopardır. gösterir ama vermez. 2 sevişince sıkılırsın, def edmek istersin.

ios aydınlık türkiyenin yüzüdür, batıdır, isveçtir, iskandinav kızıdır, kalitedir. orjinal sarışındır teni de sarışındır, aşktır. gösterir ve verir. performansı düşse bile ölene kadar sevişmek istersin. özlersin.

bu mesajı korumaya alalım

• Samsung sevmem ama o yeni seri cihazları al bir eline incele derim.malzeme kalitesi nedir bak bi.yeni a serisi ve s6 ve sonrasındaki seride malzeme kalitesini tavan yaptı Samsung. Yazılım olarakta kendini fena halde geliştirmiş.

İphone 5s ilk çıktığında almıştım.1 ay dayanabildim ios a.ben alışmışım torentten müziğimi filmimi indirip Flash belleği telefonuma atıp tvye takıp izlemeye.başkası nasıl kullanır bilemem ama android cidden özgürlüktür.adam gibi işletim sistemi kullanıyoruz.

İphone se ye gelince adamlara helal olsun diyorum.kaç senelik tasarımı yeni iphone diye ittirecekler ucuz iphone diye.iphone 7 nasıl olacak diye mek etmeyede gerek yok.

İphone statü göstergesi Türkiye de.kimse neden iphone kullandığını bilmiyor ama iphone diye ölüyor. Helal olsun adamlara

@westerosun fedaisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master-Fİ -- 23 Mart 2016; 9:06:07 >
  • Ben bu insanları anlamıyorum. Telefon 4" diye pahalı diyorlar. İçindeki donanımın farkında değiller sanırım. Sadece ekranı büyütmek mi para ediyor ? Tabii sizde haklısınız alıştınız 5" lik telefonlara 3 bin lira vermeye.

Fiyat bence çok uygun. Apple üst limiti koymuş. Vatan, teknosa vs. teknoloji marketlerde 1500 liraya kadar görürüz büyük ihtimal. 1500 lira da şuan ki kurda bu donanımda bir telefon için BEDAVA

• quote:

Orijinalden alıntı: Master-Fİ

Samsung sevmem ama o yeni seri cihazları al bir eline incele derim.malzeme kalitesi nedir bak bi.yeni a serisi ve s6 ve sonrasındaki seride malzeme kalitesini tavan yaptı Samsung. Yazılım olarakta kendini fena halde geliştirmiş. İphone 5s ilk çıktığında almıştım.1 ay dayanabildim ios a.ben alışmışım torentten müziğimi filmimi indirip Flash belleği telefonuma atıp tvye takıp izlemeye.başkası nasıl kullanır bilemem ama android cidden özgürlüktür.adam gibi işletim sistemi kullanıyoruz. İphone se ye gelince adamlara helal olsun diyorum.kaç senelik tasarımı yeni iphone diye ittirecekler ucuz iphone diye.iphone 7 nasıl olacak diye mek etmeyede gerek yok. İphone statü göstergesi Türkiye de.kimse neden iphone kullandığını bilmiyor ama iphone diye ölüyor. Helal olsun adamlara @westerosun fedaisi

Ben s7 edge'i de inceledim. Malzeme kalitesi ne htc ne de iphone gibi sağlam durmuyor. Torrent vs. gelirsek o konuda haklısınız iphone torrent programını sadece jailbreak yapınca kullandırıyor. Kimse neden iphone kullandığını bilmiyor demek çok yanlış. Şu an s7 edge 3300tl, eğer pahalı olan iyidir mantığıyla gidilecekse iphone kullananlar komple s7edge kullanması gerekir. Öyle bir şey olacak mı peki zaman gösterecek. İphone se gelirsek hala piyasada iphone 5s'den daha güzel tasarımı ve işçiliği olan bir cihaz çıkmadı. Bu telefonu kullanacaklar sırf iphone 5s in kasası var diye koşarak gidip alacaktır. Kamerayı eleştirebilirsiniz, ips yerine amoled niye kullanılmadı diyebilirsiniz ama bu kasayı eleştirmek çok yanlış olur. İphone kullananlar neden kullandığını da şöyle söyleyim; gündelik kullanımda sorunsuz, hızlı, marketi sağlam, teknik servisi iyi olduğu için bu cihazı kullanıyorlar. Aşağıdaki videodaki gibi 2000 tl ye çıkan bir cihazın gündelik kullanımdaki akıcılığı 3300tl ye çıkan cihazdan fazlaysa bunu diğer markaların düşünmesi gerekir. https://m.youtube.com/watch?v=10UBsSo6O4I

• en sonunda gidip alicam bir iphone kendime cok cezbetmeye basladi.

• Yepis yeni bir tasarim olmus asik oldum mutiss:))

apple milleti gercekten enayi yerine koyuyo

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmedaltair

quote:

Orijinalden alıntı: Xtrud

Adamlar 4 sene önceki tasarımla yeni telefon çıkarıyorlar helal olsun.

Senin o çok övdüğün sony z3+'ya kadar tuğla tasarımlı birbirinin aynısı telefon çıkardı hiç laf ettiğini görmedim

Konuya gelirsek hayatta o kadar küçük telefon kullanmam ama küçük sevenler için bayağı iyi olmuş (eğer ram 2 cigolayt ise) Fiyatıyla da şu ana kadar ki en ucuz iphone oldu sanırım 400 dolarla

şu tasarımları görüyor musunuz?

çingene pazarından çıkma ürünler gibi, 3 ayda bir rezalet tasarımları şişirilmiş ramle ekran bilmem nesiyle satıyorlar 2000 bin 3000 bintlya.

havuzda aa bak suyun içinde foto çöküyooozz diyenler gösteriş meraklısı değil de apple kullananlar mı statü meraklısı?

yahu 1 tane telefon söyle apple dan daha estetik tasarımı olan, hepsi istisnasız takoz şunların, belki biraz htc iyi.

ios la yarışacak sistem yok zaten, retina ekran da döver sizin o telefonlarınızı.

• Cahillik yine paçalardan akmış konuda , ağzı olan konşmuş , neymiş ABD'de 1200 tl burda 1900-2000 tl ymiş.
    Güzel kardeşim, Türkiyede mobil cihazlardan(sim kartı olanlar) , özel iletişim cart curt adı altında toplamda %40'a yakın vergi alıyor devlet.
    Abd fiyatı 1200 tl olan iphone daki vergi oranı eyalete göre %0 ile % 16 arasında değişiyor. Yazıyla bir daha yazayım YÜZDE 0 VERGİ.

hele bir çomar varki konuda tam evlere şenlik , sağdan soldan duyduğu yarım yamalak bilgilerle gelmiş ahkam kesiyor. Neymiş apple 50 dolara malettiği telefonu 400 dolara satıyormus.Be kıt akıllı , hiç düşünmedinmi bu adamlar bu telefonunun yazılımını donanımını bu seviyeye getirmek için kaç yıllarını harcadılar , kaç mühendis çalıştırdılar , kısaca Arge'ye harcadıkları zaman ve para ne kadar hiç düşündün mü? Düşünmedin tabi , ülkedeki üniversiteli oranı %10 larda gezince durum böyle oluyor maalesef. İşin daha da kötüsü bu üniversitelerin %90 ı liseden bozma , tabela üniversitesi.

Iphone denginde , yazılım ve donanım uyumu muazzam olan telefon üretmeyi başar , 600 dolara alalım, nasıl olsa maliyeti 100 dolarmış 500 doları sana kalsın.Gelmiş buraya ilkokul terk ağzıyla 100 dolorlok tolofono 500 doloro sotoyor dersen tüm dünya kıçıyla güler , gülüyorlar zaten baştaki yüzünden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark_Soul -- 23 Mart 2016; 13:26:56 >

• westerosun fedaisi W kullanıcısına yanıt
    Tartismadan uzagim ancak lg g3 aldim 1.5 sene oldu. Sicaklik sorunu ve buna bagli donmalar ve sarji yemesi disinda sorunu yok. En az 1.5 sene daha kullanirim hic sorunsuz. Bu tabi markaya ve kullaniciya bagli.

Tartismadan ayri olarak, bu vergiler ve alim gucu ile zengin olmayan zaten 1000 liradan fazla verip telefon almasin. Amerikali bir ogretmen ile turk bir ogretmenin alim guclerine bakin mesela.

Amerikada bir ogretmen yillik ortalama 60 bin civari kazaniyor. Aylik olarak 5 bin dolar. Bizim ogretmen maasina bakarsak 800 dolar falan ediyor tam emin degilim. Tabi bize 400 dolardan verilemiyor bu telefon, 700 dolardan veriliyor. Yani bizim ogretmen 1 aylik maasiyla aliyor, onlarin ogretmen ayda 12 tane alabiliyor. Bu beni cok üzüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Börcır -- 23 Mart 2016; 9:49:22 >
  • Kullanım tarzıma yakın kişiler olabileceğini düşünüyorum:

1)Öyle cepten oyunla, cepten film dizi izlemekle falan işim olmaz. Bu tarz aktivitelerin keyfini sadece büyük ekran led tv'de alabiliyorum.

2)Ele sığmayan, eşşek kadar büyük ekranlı telefon sevmiyorum. Daha sade, şık, ele tam oturan, cebe rahatlıkla sığan telefon seviyorum.

Bu 2 maddeden sonra telefonun 720p çözünürlüğe sahip olup olmaması çok önemli olmuyor bence, hele ki ekranı 4inc iken.

3)Telefonu dakika başı kurcalayan, elli tane farklı uygulama yükleyen, sürekli telefona birşeyler indiren (torrent v.s.) birisi değilim.

4)İnternette gezinirken, video sitelerinde takılırken, mobil banka işlemlerimi yapabileceğim v.b. gibi genel geçer günlük işlemlerde zerre takılmayan, kasası sade ve şık, güncel işletim sistemli ve performanslı bir telefon istiyorum.

5)1800 TL civarında para ödeme şansına sahibim. (2000 TL ile çıktıktan sonra teknoloji marketlerinde kredi kart puan kampanyaları ile falan 1800 TL'ye gelecektir birkaç ay içinde)

Ha diyeceksiniz bu tarz bir kullanımdan sonra 1000 TL'lik Asus, Samsung modelleri de işinizi görebilir ama ben ciddi anlamda uzun yıllar götürecek sorunsuz telefon, sağlam bir teknik servis ve bariz diğerlerine göre daha kaliteli bir telefon istiyorum. Bu yüzden de SE doğru bir tercih olacaktır kanısındayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OxBlue -- 23 Mart 2016; 9:59:31 >

• selmand kullanıcısına yanıt
    Iphone ile amd ne alaka anlamadım. Amd telefondamı üretmeye başladı?

• Börcır kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum. Teknoloji alım güçleri çok yüksek bize göre.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.