Şimdi Ara

Kendisi küçük performansı büyük: iPhone SE (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
872
Cevap
6
Favori
17.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3,5 yıldır Iphone 5 kullanıyorum. En son bataryası öldü, değiştirttim ve hala canavar gibi.
    Yeni pilden sonra 1 günü de oyun dahil çıkarıyor. Tabi çok grafik isteyen oyunlar değil.
    SE direkt alınır. Android alacak arkadaşlara da şiddetle tavsiye ederim. Ben 5'i aldığımda S3 vardı. Plastik garip bi telefon ve ben aldığımda 5 2300 idi, S3 2200!
    Değer düşmesi konusunu geçtim, S3 alanlar ertesi sene baya bi uğraştı değiştirmeye.
    Android platformu güzel içerik sunuyor ama "fayda-maliyet" adına maalesef Iphoneların çok gerisinde.
    Büyük ekran istemiyor olsam %100 almıştım SE'yi. A9 işlemci ve 2 GB ram ne demektir bu boyda IOS cihaz için? Süper...
    Sony Z5C bence piyasadan çeksin ya da 1200'e indirsin, başka türlü 1900 seviyesine Iphone varken 1700'e satamaz!
  • quote:

Orijinalden alıntı: xRoot

La 5S'i allayıp pullayıp itelemiş adamlar :))

Satar mı? Evet satar. Çünkü mal çok bu ülkede.

Aypon bu yeaaaağğğğ elma olsun çamurdan olsun.

Hocam ona bakarsan

Xbox muazzam bir live ortamı online platform sunarken , sony ps4 konsolda frame atlamaktan, abuk subuk menulerden gına geldi
    burada ps4 alan biz mallarda , olsun yeağğğ ps4 ama çamurdan olsada diyoruz bir nevi.
  • Fiyatını eleştirip durmayın yahu

Apple sitesindeki 1999 max fiyatı
    Hiç bir teknoloji mağazası o fiyata satmaz
    İphone 6s apple sitesinde 3099TL iken vatan bilgisayar da 2899TL

Arada %7 lik indirim var.

Bu telefon indirimlerle birlikte 1600TL ye alınır.
    Ve 64GB modeli de 2000TL Olur.

Gidip benim gibi sürekli Android cihaz alıp aldıktan 1 yıl sonra yarı fiyatına bile satamayan biri olacağınıza gidin adam akıllı güncelleme destekli kalitesini dünyaya duyurmuş Apple cihazları alın.

Adamlar zaten bizim hiç bir ürünümüz ucuz değil, Fiyatı pahalı bulan alt modellere baksın diyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ram 2gb mi 1gb mi? Ortalikta bunla ilgili sadece antutu test goruntusundeki 2gb ram bilgisi var oda kesin degil .

• Arkadaşlar bir iPhone 5s kullanıcısı olarak şunu söyleyim ki kamera ve sözde 'yenilenmiş' işlemci haricinde hiçbir fark yok. Bu ürünü alarak paranızı hiç çöpe atmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: curukcul

Ram 2gb mi 1gb mi? Ortalikta bunla ilgili sadece antutu test goruntusundeki 2gb ram bilgisi var oda kesin degil .

Genelde bu konuda Antutu güvenilir oluyor. Zaten 6S ile 2gb olmasa aynı performansı yakalayamaz diye düşünüyorum.
    Cihaz çıkınca karşılaştırma videolarında net olarak göreceğiz bunun hızlarına olan katkısını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

quote:

Orijinalden alıntı: BestRiven

quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

4 inçlik telefonda ne 720p'sinden bahsediyorsunuz? Boyutuna göre 480p bile yeterli gelir.

4K video çekiyorsun, 1080p bile izleyemiyorsun.

Bu mantığa göre 4k çeken her telefonun ekranı da 4k olmalı. Ayrıca o boyuttaki telefonda bırak 1080p yi 4k izlesen bile farkı anlayamazsın. Renk canlılığı yeterli olduğu müddetçe sorun yok.

1080p (bile) dedim fark ettiysen.

• Dark_Soul kullanıcısına yanıt
    Ulan alıntı yapmadan, cevap vermeden korkak dövüşen Apple çakalı. 50 dolar olmasın da 100 dolar olsun. Sen bunu 4 ile çarpıyorsun. Apple dediğin firma dünya üzerinde nakit rezervi en fazla olan firma. Niye biliyor musun? Senin gibi çakalları yada günümüz diliyle isheep'leri iyi söğüşlediği için.

Bana gelmiş argeden falan söz etmiş, böyle söylerse firmayı daha iyi savunacağını düşünüyor her halde. Sana çarpı dört diyorum okuman yazman var mı? Hangi sektörde böylesine kar marjı ile satış yapılıyor. Söyler misin? Söyle biz de girelim o işe. Adamın aldığı maaş belli. Apple denen soyguncu bilişim faşisti firmanın nakit rezervi belli, hala gelmiş üç kuruş maaşınla alacağın boktan bir telefon için çarpı 4 katı kar marjı ile sana yağlı geçiren Apple'ı savunuyorsun. Vatan savunması olsa bu kadar savunmazsınız.

Edit: imvla, vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tachyon -- 24 Mart 2016; 17:20:39 >

• Eylülde kasmaya başlayacak 5s e 1500 vererek mi çöpe atmayayım paramı. Kusura bakmayın 500 daha veririm 2 sene daha fazla kullanırım cihazımı. Ayrıca işlemci ram kamera yenileme ürünü olan bir cihaz için gayet de iyi özellikler.

• tachyon kullanıcısına yanıt
    Bana sadece samsung s7 edgenin maliyetini söyleyin

• 16 GB biraz daha ucuz olmalıydı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz burada atıp tutun adamlar iphone 5/5s kasasıyla hala satışını yapıyor ve bu cihazda iyi satış yapacak hadi bizim ülkediler mal elma yağğğğ diyecekler diğer ülkelerde mi mal o halde tüm dünya mal. :)

• 5s i allayıp pullamanın ötesinde iş çıkarmışlar. Ben bu kadarını beklemiyordum. 4" telefon almak isteyenler için uzun süre kullanacakları bir alternatif olmuş. Bu telefon kolay kolay eskimez. Fiyatı da bir süre sonra daha makul seviyelere inecektir. O ekrana göre o işlemci çok fazla. ram çok iyi. bana göre ip6 dan daha iyi bir seçenek olur çoğu kişi için.

• Bu telefonlar üzerinden birbirine hakaret eden,''şunu alan maldır'' ''şunu kullanan budur'' mantığını çözemiyorum,android ile ios farklı artıları,eksileri olan sistemler.
    Hele iphone'da şu RAM var şunda şu Ram varcılarıda anlamıyorum,Apple herzaman kağıt üzerinde geridir,eksiktir,ama yazılımıyla,kapalı devre işletim sistemi ile kağıt üstünde çok daha üstün cihazlar ile rekabet edebilir.
    Android'de esnek,nerdeyse pc gibi kullanabileceğiniz bir cihaz.Bu yüzden olcukça eğlenceli.Bunları ''Lütfen'' şu ''çöptür'' bu ''şudur'' gibisinden kıyaslamayın.
  • beko1903 B kullanıcısına yanıt
    Zaten 5s al demedim sana. Sadece se ye vereceğin paraya yazık diyorum

• Adamlar 270$ (800TL) maliyetli telefonu 400$ (1150TL) ye satıyor %42 kar...!!!

Bizimkiler 1150TL maliyetli telefonu 1650TL ye % %47,5 kar ve ithalatçı şirketler ve vergileri bindirilmiş 1650TL lik telefonu 2000TL ye %21 kar ile satıyor...!!!

Yeni gelen Akıllı telefonlar vergisiyle hükümet boşalan hazineyi doldurmaya çalışıyor... Her sene satılan 5 milyon akıllı telefondan getirdiği ekstra vergi yüküyle 1 milyar tl haksız kazanç elde ediyor...

Neden %43 değilde %47,5 diye sorabilirsiniz!
    Nedeni KDV nin de ÖİV sini alarak hesaplıyorlar... (Verginin Vergisini alan bir zihniyet!!!) %4,5 daha fazla kar elde ediyor...

Getirdiği ekstra akıllı telefon vergisiyle (%29,5) telefon başına ortalama fazladan 200TL net vergi geliri elde etse... Her yıl 5 milyon akıllı telefon satılıyor... 5milyon*200TL = 1milyar TL

Şimdi burada asıl suçlu ve sömürücü kim!

%20 Elma, %30 İthalatçı şirketler, ve %50...!!!

Bize cahil, araştırmayan, düşünmeyen, basit 4 işlemi bile yapamayan nesiller lazım... "Prof. Dr. Bülent Arı"

Ki onları daha kolay ve iyi sömürebilelim...

Birbirinize sataşacağınıza asıl suçlulara sataşın...

• 4 inç ekranlı alınabilecek en iyi telefon bu. çıkıpta adamlar eski telefonu satıyor demenin mantığı yok sonuçta 3310 kasası satmıyorlar.bence bu kasa iphone 6 serisinden çok daha güzel.iphone denince akla bu tip geliyor.
  • telefon harika
  • tachyon kullanıcısına yanıt
    Bütün hislerime tercüman oldunuz hocam :) Bende bir ara macbook almaya karar Vermiştim. MağazaYa gittim 128 gb depolama i3 işlemci ve 2 gb rama 6bin lira vereceğimi gördüm ve hemen oradan uzaklaştım :)) Mal bunlar yemin ederim.

• Uzun zamandır Appledan beklediğim atılım geldi. Her açıdan yeterli gözüken bir telefon. Belki sadece ekran/kasa oranı artırılabilirdi.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.