Şimdi Ara

Kendisi küçük performansı büyük: iPhone SE (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
872
Cevap
6
Favori
17.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne boş insanlar var Apple bu telefonu yeni nesil olarak mi tanıttı? Sitesine bakın görürsünüz. Adamlar dış tasarımı çok sevilen 5S tasarımı kullanıp içine de 6S donanımı koymuş. Ne sığ insanlarsınız ara model bu. 4" Seven benim gibiler için inanılmaz güzel bir telefon. Şahsen 6'nın tasarı hiç hoşuma gitmedi ve benim için büyük.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu telefonu alanlar net cahildir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada IPhone SE deki touch id first generation. 6S/6S plus a göre baya yavaş kalıyor.

https://youtu.be/nCWyaBisAak
  • quote:

Orijinalden alıntı: krocker09

quote:

Orijinalden alıntı: westerosun fedaisi

android kalitesiz anadolu insanıdır, ortadoğudur, yozgattır, kezban kızıdır, çomarlıktır esmer tenine rağmen saçını boyatınca kendini sarışın sanan şopardır. gösterir ama vermez. 2 sevişince sıkılırsın, def edmek istersin.

ios aydınlık türkiyenin yüzüdür, batıdır, isveçtir, iskandinav kızıdır, kalitedir. orjinal sarışındır teni de sarışındır, aşktır. gösterir ve verir. performansı düşse bile ölene kadar sevişmek istersin. özlersin.

bu mesajı korumaya alalım

bende birkaç ekleme yapayım :D

android mahallenin çirkin kızıdır, mahallenin güzel kızını kıskanır.

android şişko obez bir kızdır , her hafta lcw de dar elbiseler dener, üzerine olmayınca da elbiseye çemkirir, şişman olduğunu görmez.

ios gerektiğinde zaraya giden, ihtiyacı olan elbiseyi alıp uzun süre kullanan kızdır.

android egosu şişik kızdır , ne kendisine nede başkasına hiçbir faydası olmayan özellikleriyle kasım kasım kasılır. atarlıdır, paso trip atar.

ios doğal kızdır, kendine faydası olucak özellikleri en iyi şekilde kullanır.

android klasik türk insanıdır, hiç kitap okumaz ama her konuda fikir sahibidir, en iyisini en doğrusunu o bilir, şekilcidir ama giyinmesini bilmez, yetersizdir ama sürekli bir özgüven patlaması yaşar.

4 inc telefonda 4 gb ram ve uhd video isteyecek kadar kafası güzeldir,

tüplü televizyonu olmasına rağmen 4k uydu alıcısı kullanmak ister.

apple ise "onlar konuşur ios yapar" der

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biclioch -- 23 Mart 2016; 10:27:10 >

• 2012'de ikinci el olarak aldığım iphone 4s'i hala kullanıyorum.Telefona ayıracak 3 bin TL bütçem yok.Bu yüzden istemeye istemeye z5c filan bakmaya başlamıştım.SE benim için harika oldu.2011 yılında üretilen 4s hala kullanılıyor, o yıl üretilen bir android cihazı alanlar şuan 3.telefonunu alıyor.z5c 1800 TL.2000 TL'ye SE almanın nesi enayilik anlamadım?

Tasarım filan diyen olmuş da zaten 4s ve 5s'in tasarımına bayılıyor herkes ve aynı kasaya güncel donanım istiyordu.O da oldu.Daha ne yahu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellzone22

Bu arada IPhone SE deki touch id first generation. 6S/6S plus a göre baya yavaş kalıyor.

https://youtu.be/nCWyaBisAak

Hocam bunu bilmiyordum sağolun. i6'ım var bu touch ıd yüzüden değiştirmeyi düşünüyordum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4.5g yi sonuna kadar kullanmak isteyen arkadaşlar 6S/6S plus alsın ya da 7 beklesin. Iphone SE 150mbit de kalıo.

https://www.youtube.com/watch?v=tsNmmtuYLiY
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellzone22

4.5g yi sonuna kadar kullanmak isteyen arkadaşlar 6S/6S plus alsın ya da 7 beklesin. Iphone SE 150mbit de kalıo.

https://www.youtube.com/watch?v=tsNmmtuYLiY

150 mbit de mi kalıyo

vah vah ne büyük problem japonyada yaşadığımız için hız çok düşük tabi,

bizim köyde gprs zor çekiyor kardeş daha 3g bile gelmedi. en büyük derdin 150mbit olsun.

• Dark_Soul kullanıcısına yanıt
    hocam ne bilsin o arge felan? adam hd video oynatmadığını iddaa etmiş.

araştırdığı tek şey işlemci ve ram. reelde ne faydası olduğunu biliyor mu hiç sanmam, birde ios kullananlara şekilci demezler mi bitiyorum.

her yıl telefon değiştirirler tatmin olmazlar, gelip 4-5 yıl apple kullanan adamlara laf sokuyorlar akıllarınca.

galaxy 3-4 kullanan kaldı mı yaw aranızda hiç? hani şu 2200 tlya satılan plastikler vardı ya

maliyet fayda analizini de hayatların da hiç duyduklarını sanmıyorum, eğitim şart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biclioch -- 23 Mart 2016; 10:53:34 >
  • Ya tamam anladık. 4 İnç boyut isteyenler de var okey de.
    İyi güzel donanımı da güncellemişsin eyvallah.
    Kasa boyutu aynı kalaydı da ekranı biraz büyüteydin be Apple. 4 inç yerine 4,5 yapaydın.
    5 ten 5S ten farklı gözükeydi be anam.
    Çok mu şey istiyoz yav, elde kalan 5s kasalarını da kaktırmayaydın bize.
    Tamam boyutu iyi cebimize sığıyo, tek elle kullanıyoz ama işte şu kasayı da bi güncelleyivereydin be baboş.
    Zaten fiyat olarak çakıyosun, bari biraz da zevk alalım demi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

4 inçlik telefonda ne 720p'sinden bahsediyorsunuz? Boyutuna göre 480p bile yeterli gelir.

4K video çekiyorsun, 1080p bile izleyemiyorsun.

• sahafiec kullanıcısına yanıt
    Hocam bu şu demek. Bmw audi mercedes gibi modeller en az 100 bin tl den başlıyor. Onlara çıkar bakalım 60 bin e ara bak bakalım fiat Renault alınıyor mu demek gibi bişey.

• ilk defa iphone beğendim ve alma isteği uyandırdı bende . eğer ki 2gb ram ile gelirse gerçekten çok başarılı olur
  • iPhone'ları düşündüğümüzde telefonun fiyatı anormal değil. Fakat çözünürlüğü hiç değilse 720p desteklemeliydi.

iPhone 6S donanımlarını iPhone 5 kasasına yerleştirerek ve bunu yarı fiyatına satarak Apple mantıklı bir iş yapmış.
  • Beyler cihazda barometre yokmuş. Bu neyi etkiler. Bir yerde ne kadar kat çıktığımızı öğrenmemizi sağlıyor diyordu ama bana pek mantıklı gelmedi

• Telefon gerek fiyatı gerek özellikleri ile gayet iyi iş çıkarıyor.Z5 compact alıcaktım şimdi bu telefonun 64 gb versiyonunu düşünüyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BestRiven

quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

4 inçlik telefonda ne 720p'sinden bahsediyorsunuz? Boyutuna göre 480p bile yeterli gelir.

4K video çekiyorsun, 1080p bile izleyemiyorsun.

Bu mantığa göre 4k çeken her telefonun ekranı da 4k olmalı. Ayrıca o boyuttaki telefonda bırak 1080p yi 4k izlesen bile farkı anlayamazsın. Renk canlılığı yeterli olduğu müddetçe sorun yok.

• biclioch kullanıcısına yanıt
    Telefon konusunda cahildir

• BestRiven kullanıcısına yanıt
    O ekranda 4k izlesen ne olur çek sonra 4k tv varsa izle. Gör görüntüyü. Ben öyle yapıyorum. 6s plus bile 4k izlenmez farkı göremezsin . Tv 4k varsa tadını alırsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: krocker09

quote:

Orijinalden alıntı: westerosun fedaisi

android kalitesiz anadolu insanıdır, ortadoğudur, yozgattır, kezban kızıdır, çomarlıktır esmer tenine rağmen saçını boyatınca kendini sarışın sanan şopardır. gösterir ama vermez. 2 sevişince sıkılırsın, def edmek istersin.

ios aydınlık türkiyenin yüzüdür, batıdır, isveçtir, iskandinav kızıdır, kalitedir. orjinal sarışındır teni de sarışındır, aşktır. gösterir ve verir. performansı düşse bile ölene kadar sevişmek istersin. özlersin.

bu mesajı korumaya alalım

Windows Phone kullananlar dış mihrak, karanlık eller falan mı oluyor?

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.