Şimdi Ara

Kendisi küçük performansı büyük: iPhone SE (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
872
Cevap
6
Favori
17.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    zaten şikayet edilmişsiniz 15 gün ban hayırlı olsun.
  • xRoot kullanıcısına yanıt
    bizim tekno magazalarimiz fiyati cok şişiriyor üstüne sen de abartmışsın. ben 2015 mid macbook pro 13 ü pcdepo.com dan 3.500 milyara aldim. tabi sonra zam falan geldi hatta bu aldigim site de iflas etti ama sizin abarttiginiz sekilde degil. 6 bin tl ye bu yil cikacak olan yeni mid 2016 macbook alirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu telefonu bu fiyata alanlar icin diyecegim tek şey stockholm sendromu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eleştiriyoruz ama bu boyutta amiral telefonlar gibi donanımı olan kaç tane telefon var?

• ram 1,5 veya 2 ise cidden bir amiral gemisi olmuş. 6s le kapışır

• GhotSht G kullanıcısına yanıt
    Keşkek 1600 e gelsede alsak ama san mıyorum ki sizin hesaba göre bile 2000-7%= 1860 yapiyo :(

• quote:

Orijinalden alıntı: brhmrsln

ram 1,5 veya 2 ise cidden bir amiral gemisi olmuş. 6s le kapışır

Belli olmadı mı hocam bunlar ? 2gb ram diye biliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TypeR_Mbt kullanıcısına yanıt
    arada 4 yıl yok ama 2 yıl var. s3-s3 neo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FIRAT_G_

Butun siteler 1gb ram diyor. 5s in fiyati iyice dussede sifir 5s alsak. Oyun oynamayacak biri icin bu kadar yuksek donanim gereksiz gibi. Batarya suresi 5s ile afaki fark yaparsa dusunulebilir.

hocam zaten apple'in taktigi bu su an apple store'da 5s satistan kalkti. distributor uzerinden alirsin ama.
  • şimdi baktığın zaman Apple kalitesi diğer yandan güncelleme stres olmayacak hiç güzel bir seçenek

• quote:

Orijinalden alıntı: ALPEREN A.

Eleştiriyoruz ama bu boyutta amiral telefonlar gibi donanımı olan kaç tane telefon var?

küçük ekranlı cihazlar her zaman kullanışlıdır. Asla çağ dışı kalamazlar. Aslında fiyata göre alınabilir ama dendiği gibi 2 bin civarında alınmaz. Gider iphone 6 alırım o paraya.

• brhmrsln B kullanıcısına yanıt
    Hocam ben 2013 yılından bahsediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: burki_rock

3,5 yıldır Iphone 5 kullanıyorum. En son bataryası öldü, değiştirttim ve hala canavar gibi.
    Yeni pilden sonra 1 günü de oyun dahil çıkarıyor. Tabi çok grafik isteyen oyunlar değil.
    SE direkt alınır. Android alacak arkadaşlara da şiddetle tavsiye ederim. Ben 5'i aldığımda S3 vardı. Plastik garip bi telefon ve ben aldığımda 5 2300 idi, S3 2200!
    Değer düşmesi konusunu geçtim, S3 alanlar ertesi sene baya bi uğraştı değiştirmeye.
    Android platformu güzel içerik sunuyor ama "fayda-maliyet" adına maalesef Iphoneların çok gerisinde.
    Büyük ekran istemiyor olsam %100 almıştım SE'yi. A9 işlemci ve 2 GB ram ne demektir bu boyda IOS cihaz için? Süper...
    Sony Z5C bence piyasadan çeksin ya da 1200'e indirsin, başka türlü 1900 seviyesine Iphone varken 1700'e satamaz!

hocam tartıştığın adamın zeka seviyesine bak öyle yanıt ver bence.

bunun kafaya göre altın da altı üstü maden, doğada bedava bulunuyor ama neden bu kadar pahalı satılıyor?

tam anadolu çomarı işte.

araştırmalar, o madrni çıkarmak için verilen uğraşlar makine envaterleri bunların geliştirilmesi ekipmanlara harcanan paralar stok maliyeti işçi maliyetleri vs vs vs hiçbiri önemli değil adam için.

en büyük düşünceleri bu, yeaaa kız telefonu yeaaa 4k videooo oynatmıyooo yeaaa 32gb ramiii yok yeaaaa.

salak afyoncular yeeeaa keriz bunu alanlar yeaaaa

yemin ediyorum zırlak mahalle karısı gibi hepsi.

hayatlarındaki en büyük başarısı yeni çıkacak telefonun donanım özelliklerini ezberlemek adamların.

32 gb hafızanla sex on the city izlersin 4k akıl yok fikir var adamlarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biclioch -- 23 Mart 2016; 13:40:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tachyon

Ulan alıntı yapmadan, cevap vermeden kokak dövüşen Apple çakalı. 50 dolar olmasın da 100 dolar olsun. Sen bunu 4 ile çarpıyorsun. Apple dediğin firma dünya üzerinde nakit rezervi en fazla olan firma. Niye biliyor musun? Senin gibi çakalları yada günümüz diliyle isheepleri iyi söğüşlediği için.

Bana gelmiş argeden falan söz etmiş, böyle söylerse firmayı daha iyi savunacağını düşünüyor her halde. Sana çarpı dört diyorum okuman yazman var mı? Hangi sektörde böylesine kar marjı ile satış yapılıyor. Söyler misin? Söyle de biz de girelim o işe. Adamın aldığı maaş belli. Apple denen soyguncu bilişim faşisti firmanın nakit rezervi belli, hala gelmiş üç kuruş maaşınla alacağın boktan bir telefon için çarpı 4 katı kar marjı ile sana yağlı geçireceği Apple'ı savunuyorsun. Vatan savunması olsa bu kadar savunmazsınız.

O kadar cahil ve cahillik egosuna sahipsinki sana ayrıntılı cevap vermeye tenezzül bile etmem , vaktimi harcayacak daha faydalı alanlar var. Senin aynı versiyondan zaten bir tane var ülkede, sabah akşam tv de cahilce atıp tutuyor , onu örnek almaya devam edin , çok iyi yerlere gelirsiniz.
    Zeka ,bilgi ,tecrübe ve en önemlisi de vizyonun olmadan tabi ki x4 profit yapamazsın, sizin gibi adamları aşar bu teknoloji - innovasyon sektörü. Kolay yoldan para kazanma derdindesiniz , iddaa piyango falan takılın siz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark_Soul -- 23 Mart 2016; 13:48:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: teoska

quote:

Orijinalden alıntı: krocker09
    quote:

Orijinalden alıntı: westerosun fedaisi android kalitesiz anadolu insanıdır, ortadoğudur, yozgattır, kezban kızıdır, çomarlıktır esmer tenine rağmen saçını boyatınca kendini sarışın sanan şopardır. gösterir ama vermez. 2 sevişince sıkılırsın, def edmek istersin. ios aydınlık türkiyenin yüzüdür, batıdır, isveçtir, iskandinav kızıdır, kalitedir. orjinal sarışındır teni de sarışındır, aşktır. gösterir ve verir. performansı düşse bile ölene kadar sevişmek istersin. özlersin.
    bu mesajı korumaya alalım
    Windows Phone kullananlar dış mihrak, karanlık eller falan mı oluyor?

Baştan sona ırkçılığa vurgu yapan ırkçılığı öven bir yazı. Eleştirmek bile anlamsız. Tarihin çöplüğüne kaldırılmış bir düşüncenin eleştirilmesi ona değer vermek olur. Bu da bir eleştiri oldu ama paradokslar hayatın kaçınılmazı.

• quote:

Orijinalden alıntı: BestRiven

quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

4 inçlik telefonda ne 720p'sinden bahsediyorsunuz? Boyutuna göre 480p bile yeterli gelir.

4K video çekiyorsun, 1080p bile izleyemiyorsun.

hacı bu apple kullanıcı kitlesine bir şeyi anlatmak çok zordur.apple yapıysa 480 p en iyidir o kadar onu diyeceksin.günümüzde resim işleme 24 bit düzeyinde gerçekleşir 1280*720 bit bir resimde 1280*720*24(bunların 8 i red 8 i green 8 i blue) bit vardır ve 720 p film 480 p olarak işlendiğide bilgisayar diferansiyel yöntemlerle yeni bit analizi yapar ama sen youtuba 1080 p video koyarsan bu analiz işlemi youtube tarafından 1080p 720p 480 p 360 ve 144 olarak kendi serverında yapılır ve bizim cyberlink kullanarak yaptığımızdan çok daha kaliteli bir iş çıkar ortaya ama yinede ana resime göre bir sürü fark oluşur bu ekranlar en azından 720p olsaydı görüntü fazla bozulmayacakktı ama iphone kullananlar kaliteli bir film izlemek istiyorsa 720 p lik filmi indirip 1136*640 olarak kendileri işleyerek kullanabilir.
    bu görüntü işleme de mesela gri rengi işlenecek program 0 dan k ya kadar nj bölü n formülü ile resim içindeki gri noktalar dağıtılır.burada 2 durum var resim genişletme teknolojisi kullanılarak bir resim önceden genişletilmiş ise 720 p resmin 1080 p ye çıkarılması gibi özel programlar kullanılarak uzun sürede büyük analizler yapılarak alt pixeller oluşturulduğu için resim işletim sisteminin gerçekleştirdiği kısa zamanlı resim gösterme algoritmasının verdiği sonuçtan çok daha iyi bir sonuç verir.eğer bir 5 inç 300 ppi telefon ve 4 inç 300 ppi telefon arasında resim 360 p olarak gösterilecekse biri büyük pixellerle aynı resmi gösterecek diğeri küçük pixellerle aynı resmi gösterecek tek fark bir tanesi otomatik olarak yüzde 25 daha fazla alt pixel üretecektir burdaki fark işletim sisteminin o alt pixelleri ne kadar kaliteli oluşturduğudur bu videolar farklı programlar ile farklı sonuçlarda verebilir.ama şimdi gelelim aynı inçteki farklı ppi değeri olan telefonlara burada tabiki ppi değeri yüksek olan daha iyi bir sonuç verir tabi resmin çözünürlüğü yüksekse raymond Soniera'ya göre iyi bir görüş, pikselleri 600PPI'a kadar ayırt edebiliyor.bu görüşünüzün ne kadar iyi gördüğü ile alakalı alt sınır ise 300 ppi bu biyolojik bir farklılaşım.
    4.7 inç bir telefonun 4k çöznürlüğünde 941 ppi değeri verdiği anlaşılıyor peki o zaman normal telefonlarda 4k gereksiz mi hayır değil çünkü senin gözünün kaliteyi anlamaması farklı görüntünün matematiksel yöntemlerle çamur edilmesi ap ayrı sen bir filmi zaten 1080p çekmişsindir bir de 4k çekip 1080 p ye düşürmüşsündür 1080 p olarak çekilen film daha kaliteli olur neden çünkü matematikselrenk hesaplamalarıyla değil direk optik sentez sonucu oluşuyor.ben çoğu zaman cyberlink kullanıyorum fiyatı 240 dolar mı ne en ucuzu oydu adobe ve sony pahalı ama onları da kullandım orada bile bir resmi eşlerken bir sürü seçenek zaman farkları falan filan mesela 2 video da 1080 p ama biri 20 dk da diğeri 60 dk da çıkıyor oluşan videolar arasında derin bir fark var.

bunlara ek olarak bunlar teknik bilgiler olduğu halde ben forumun genel zeka seviyesine güveniyorum.başka firmaların fanlarına bakın her sözleri hakaret çünkü farklı bir görüşe yer vermek istemezler bunlara cevaben kaliteli eleştiriler yapacak herkese görüşüm açıktır ama aptal mal diye milleti aşağılayan kişiyle işim olmaz şikayetimi ederim banlayıp banlamamak dh forumun elinde.ki çoğu banlanmamış demekki forum da apple kafasında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86F03B400 -- 23 Mart 2016; 14:05:05 >

• Güçlü işlemci gerektiren oyunları oynayan, 4K video çeken kullanıcılar hariç çoğu kullanıcı için çok gereksiz. Facebook'a giriyor, candy crush oynuyorsanız 700 TL'ye aldığım GM 4G android one gayet yeterli. Üstüne üstlük daha kimse kullanmadan ben Android N sürümünü test edebiliyorum. Bana göre bir eksiği varsa o da eski telefonum HTC sensation xe gibi (beats sayesinde) çok kaliteli bir kulaklık sesi verememesi. Gerçi bu haliyle de yeterli ama HTC'nin sesi başkaydı. Ancak şöyle bir durum var ki GM'ye kampanyayla 600TL vermişken HTC'yi 1900 TL'ye almıştım ve neredeyse 2000 TL olan telefonumun tek üstün tarafı çaldığı müzikti. GM'yi şarj etmeden 2 gün kullanabiliyorken HTC yeni bataryayla ancak bir günü çıkartabiliyordu. O da sabaj şarjdan alıp gece yatmadan şarja takarak :)

Sadede gelirsem eğer, bu boyutta bir ekran için bile olsa, o kadar gücü kullanmayacak bile olsa, bir çok insan sırf iphone olduğu için bir ton parayı basacaktır bu telefon için.

• quote:

Orijinalden alıntı: biclioch

quote:

Orijinalden alıntı: krocker09

quote:

Orijinalden alıntı: westerosun fedaisi

android kalitesiz anadolu insanıdır, ortadoğudur, yozgattır, kezban kızıdır, çomarlıktır esmer tenine rağmen saçını boyatınca kendini sarışın sanan şopardır. gösterir ama vermez. 2 sevişince sıkılırsın, def edmek istersin.

ios aydınlık türkiyenin yüzüdür, batıdır, isveçtir, iskandinav kızıdır, kalitedir. orjinal sarışındır teni de sarışındır, aşktır. gösterir ve verir. performansı düşse bile ölene kadar sevişmek istersin. özlersin.

bu mesajı korumaya alalım

bende birkaç ekleme yapayım :D

android mahallenin çirkin kızıdır, mahallenin güzel kızını kıskanır.

android şişko obez bir kızdır , her hafta lcw de dar elbiseler dener, üzerine olmayınca da elbiseye çemkirir, şişman olduğunu görmez.

ios gerektiğinde zaraya giden, ihtiyacı olan elbiseyi alıp uzun süre kullanan kızdır.

android egosu şişik kızdır , ne kendisine nede başkasına hiçbir faydası olmayan özellikleriyle kasım kasım kasılır. atarlıdır, paso trip atar.

ios doğal kızdır, kendine faydası olucak özellikleri en iyi şekilde kullanır.

android klasik türk insanıdır, hiç kitap okumaz ama her konuda fikir sahibidir, en iyisini en doğrusunu o bilir, şekilcidir ama giyinmesini bilmez, yetersizdir ama sürekli bir özgüven patlaması yaşar.

4 inc telefonda 4 gb ram ve uhd video isteyecek kadar kafası güzeldir,

tüplü televizyonu olmasına rağmen 4k uydu alıcısı kullanmak ister.

apple ise "onlar konuşur ios yapar" der

Süpersin.

• quote:

Orijinalden alıntı: biclioch

quote:

Orijinalden alıntı: burki_rock

3,5 yıldır Iphone 5 kullanıyorum. En son bataryası öldü, değiştirttim ve hala canavar gibi.
    Yeni pilden sonra 1 günü de oyun dahil çıkarıyor. Tabi çok grafik isteyen oyunlar değil.
    SE direkt alınır. Android alacak arkadaşlara da şiddetle tavsiye ederim. Ben 5'i aldığımda S3 vardı. Plastik garip bi telefon ve ben aldığımda 5 2300 idi, S3 2200!
    Değer düşmesi konusunu geçtim, S3 alanlar ertesi sene baya bi uğraştı değiştirmeye.
    Android platformu güzel içerik sunuyor ama "fayda-maliyet" adına maalesef Iphoneların çok gerisinde.
    Büyük ekran istemiyor olsam %100 almıştım SE'yi. A9 işlemci ve 2 GB ram ne demektir bu boyda IOS cihaz için? Süper...
    Sony Z5C bence piyasadan çeksin ya da 1200'e indirsin, başka türlü 1900 seviyesine Iphone varken 1700'e satamaz!

hocam tartıştığın adamın zeka seviyesine bak öyle yanıt ver bence.

bunun kafaya göre altın da altı üstü maden, doğada bedava bulunuyor ama neden bu kadar pahalı satılıyor?

tam anadolu çomarı işte.

araştırmalar, o madrni çıkarmak için verilen uğraşlar makine envaterleri bunların geliştirilmesi ekipmanlara harcanan paralar stok maliyeti işçi maliyetleri vs vs vs hiçbiri önemli değil adam için.

en büyük düşünceleri bu, yeaaa kız telefonu yeaaa 4k videooo oynatmıyooo yeaaa 32gb ramiii yok yeaaaa.

salak afyoncular yeeeaa keriz bunu alanlar yeaaaa

yemin ediyorum zırlak mahalle karısı gibi hepsi.

hayatlarındaki en büyük başarısı yeni çıkacak telefonun donanım özelliklerini ezberlemek adamların.

32 gb hafızanla sex on the city izlersin 4k akıl yok fikir var adamlarda.

Yani ben fanboy değilim, şuan tek kullanmadığım marka LG. Samsung, sony, nokia, iphone hatta bir kaç çin malı :)
    Kimseyle tartışmaya da gerek yok. Ama ben 2012'de çıkan cihazımı hala tam randıman kullanıyorsam bu bir firma başarısıdır.
    "E Apple tek modele, tek yazılım veriyor!" o zaman bana Samsung, Lg savunma. Git Nexus al 1 sene değil 2 sene kullan en azından.
    Ülkemizde vergiler yüksek doğrudur. Ancak 1999 TL burada 490Euro avrupa fiyatı (1550 gibi birşey yapıyor şuan ki kur ile). Buna 150 de pasaport kaydı gerekiyor 1700 civarı. Fiyat da mantıklı şuan.
    Ayrıca hala "hafıza" olayına takılmak çok komik. "Bulut" diye bir teknoloji var. Biz şirkette bile bu şkeilde çalışıyoruz. At müziğini, fotoğrafını videonu oraya.
    4K Allah 4K... Şuan 4K ekran desteği tek Sony Z5 Pre.de var, o da cpu ve gpu olarak desteklemediği için kullanılamıyor. E 4K video çekimi mantığı "4K desteği veren monitör ve tvlerde izle" diye. Zaten 5,5inç bile olsa ekranın o 4K tadını alamazsın.
    Kimse keriz değil, herkesin bir zevki var, tercihi var. Benbiraz daha büyük ekran istediğim için muallaktayım ama şuan SE'nin karşılaştırmalarını bekliyorum.
    6S, S7 Edge', hız testlerinde geride bırakıyor. S7 Edge "tekrar açmalarda" yakalıyor 6S'i. SE ile 6S aynı performansı bu testlerde verir ise alırım gibi geliyor.

• Adamlar telefona göre fiyat vermemişler. Fiyatına göre telefon yapmışlar 400 dolar a bu kadar oluyor demekki onlara göre. 4" nedir arkadaş oyuncak gibi büyük ekran kullanan birisi nasıl 4"ekran a aşılabilirki ben mümkün değil kullanamam

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.