Bu set hakkında bilgisi olan var mı ? İnternetten araştırdım fakat ele gelir bir şey bulamadım. Resmini eklediğim kolon ile iyi performans alabilir miyim ?
Dostum Amfi katının ve hoparlörün arkasında kaç ohm ve kaç watt oldukları yazar. Birbiriyle uyumunu buradan kontrol edebiliriz ama bu hoparlör sanıyorum surround hoparlör. Yazıları tam görünmüyor. Senin sistemin ise stereo. Yani aslında iyi performans "bana göre" kesinlikle alınamaz ama sonuçta eldeki malzemeler buysa "iyi performans" senin kulağına kalmış demektir. Ürünleri bağlayıp deneyebilirsin. Sana güzel geliyorsa devam edersin.. Bu setten iyi performans alabilmen için eğer bütçe varsa bir çift "stereo hoparlör" almalısın.
tr.teknikressam
kullanıcısına yanıt
Öncelikle çok teşekkürler Dostum cevabın için, siz dedikten sonra baktım hoparlörün üstüne 4 Way Active Speakers falan yazıyor. Şimdilik işimi görüyor ev için ideal gibi
Hoparlörün markası&modeli gradiente vc 403 plus, türkçe kaynak hiç bulamadım. Brezilya taraflarından herhalde
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme