Bildirim
Kepazelik
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
torpilli adamları işe alırlarsa olucağı bu. -
Olur öyle. Yazılımın doğası bu. Hatırlatırım Yemeksepeti bile domain yeniletmeyip down olmuştu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Exception'da gösterilecek sayfayı bile ayarlayamamışlar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu unchecked exception degil, Java bilmiyorsan hiç öyle doğasıdır suyudur falan diye ahkam kesme.quote:
Orijinalden alıntı: mahoni_38
Olur öyle. Yazılımın doğası bu. Hatırlatırım Yemeksepeti bile domain yeniletmeyip down olmuştu.
Yemeksepeti ile e-devlet bir olur mu? laf olsun forum dolsun diye yazılmış mutad cevap.. -
Kamuya hiç kod geliştirdiniz mi? Bunu şu yüzden söylüyorum. Çalıştığınızda görüyorsunuz ki ideali yapmak çok zor. Zaman baskısı var. Kapsam belirsiz. Bazen yönetici değiştiyor oluyor sil baştan, managed bir sistem yok ağdan sunucuya, güvenliğe herşey birilerinin sorumluluğu yani Bare metal. Özelde alırsın koyarsın app elastic beanstalk arkadan güvenli altyapısı sektörün en iyilerine emanet. Memur direnç gösterir kötü de olsa eskisini ister, derken ideali zor. Olana Şükür
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahoni_38 -- 16 Haziran 2018; 19:28:57 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Icraat 0 herseyi elestir. 2 mobil oyun yapip kendini engineer god sanmak :Dd
Siz bir de uyap'i gorun -
Bir randevu aldım, sonra randevuyu iptal ettim. Ana sayfada hala randevu var görünüyor, logout ettim, tüm browser cache temizledim, tekrar login oldum, hala anasayfada randevum var görünüyor, ilgili hekimin o saati hala dolu görünüyor, 1 saat oldu hala sync olamadı sistem. Bu ne acemiliktir böyle, kim yazıyor lan bunları...
Geçen ay bir arkadaşım için epasaport.egm.gov.tr 'den pasaport için randevu almak istedim, sayfa açmadı. Geçen sene aynı adresten başka arkadaş için randevu almıştım. Bu sene telefonla güç bela randevu alabildik. Çalışan uygulamayı kaldırmışlar.
birde sorun e devlet değil edevlet altyapısı güzel. edevlete entegre servisler bazen içerde bazen ihaleyle hallediliyor. Gönül ister ki bulletprof olsun ama siyasi partiden bağımsız üç aşağı beş yukarı böyle olacaktır.
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
Icraat 0 herseyi elestir. 2 mobil oyun yapip kendini engineer god sanmak :Dd
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X