Şimdi Ara

kepege karsi etkili sampuan tavsiyesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
4.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sacimda gorulur duzeyde kepek artisi olmaya basladi.bioblas kepege karsi etkili kullaaniyodm eskiden gecirmisti.1 aydir baska kullaniyorum sizce gene bioblasmi yoksa ne onerirsiniz?

• hedenşoldırs
  •  kepege karsi etkili sampuan tavsiyesi?
  • envai çeşit kepek şampuanı kullandım zamanında, hiç biri fayda etmedi.Son olarak Elidor'un kepeğe karşı olanını kullandım, daha 2. yıkamada kepek namına bişey kalmadı.Şiddetle tavsiye ederim dostum.

Ama kepek bir cilt problemidir.Yani sende de bende gösterdiği etkiyi göstermeyebilir.En azından dene...
  • heden&şoldırs yazılış yanlış kusura bakma :D bendede vardı bundan kullanmaya başladım kepek kalmadı sayılır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • clearmen
  • clear kepege karşı etkili formül ronaldo tavsiye etti banada güzel ikimizde onu kullanıyoz

Düzeltme yapıyorum bunun saç dökülmesiyle ilgili olanıda kullanıyorum saclarıma elimi attıgımda 6-7 saç geliyo bununla yıkadıgım annda köpük gidince saclarımı cekiyom saç gelmiyo kepegge karsılı olanda öyle bence +10000

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musdroo -- 18 Kasım 2011; 0:08:31 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dostum en iyi kepek şampuanı eczaneden cüzzi bi paraya alacağın KATORAL şampuandır.tek yıkamada problemın gecer dua edersın bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: onzy

dostum en iyi kepek şampuanı eczaneden cüzzi bi paraya alacağın KATORAL şampuandır.tek yıkamada problemın gecer dua edersın bana

Ne kadar bu hoca?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: altnkrtl

heden&şoldırs yazılış yanlış kusura bakma :D bendede vardı bundan kullanmaya başladım kepek kalmadı sayılır.

FAIL

hed &(and) şoldırs
  • aynştayn mode on

head and shoulders ( kafa ve omuzlar)

aynştayn mode off
  • quote:

Orijinalden alıntı: clubber42

quote:

Orijinalden alıntı: altnkrtl

heden&şoldırs yazılış yanlış kusura bakma :D bendede vardı bundan kullanmaya başladım kepek kalmadı sayılır.

FAIL

hed &(and) şoldırs

FAIL

Head & Shoulders
  • Ketoral,fungoral eczaneden al kökten çözer.8 tl civarı bişey olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: quAjwuu*

quote:

Orijinalden alıntı: onzy

dostum en iyi kepek şampuanı eczaneden cüzzi bi paraya alacağın KATORAL şampuandır.tek yıkamada problemın gecer dua edersın bana

Ne kadar bu hoca?

valla 5 yıl once 7-8 tl idi cok pahalı degıl yani 20 tl olacagını sanmam gider sorarsın ama tek yıkamalık işin var o kadar soleyım anında etkı edıyor
  • prozinc
  • head and shoulders . 2 yıldır saçım 1 tane kepek bile yok, dene kesin çözüm başkasını deneme bile=)
  • beyler kliır kullanıyordum işe yaramadı.bi aralar head shou. kullandım yine işe yaramadı.yeşil sabun kullandım oda yaramadı.ne önerirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: -iltimas-

beyler kliır kullanıyordum işe yaramadı.bi aralar head shou. kullandım yine işe yaramadı.yeşil sabun kullandım oda yaramadı.ne önerirsiniz

Prozinc, mor kutuda olanından. Daha ilk haftada etkisini gösteriyor, ben 2 haftadır kullanıyorum şu an neredeyse sıfır kepek var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Df329tRHdcVa7

quote:

Orijinalden alıntı: -iltimas-

beyler kliır kullanıyordum işe yaramadı.bi aralar head shou. kullandım yine işe yaramadı.yeşil sabun kullandım oda yaramadı.ne önerirsiniz

Prozinc, mor kutuda olanından. Daha ilk haftada etkisini gösteriyor, ben 2 haftadır kullanıyorum şu an neredeyse sıfır kepek var.

30 tl olduğu için açıkcası çekiniyorum şimdi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hacı şakir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.