Şimdi Ara

Keratin bakım nedir? Saçı düzleştirirmi. Ne kadar kalıcı. Zararı varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dalgalı saçlardan şikayetçi biri olarak sürekli fön çekmekten gına geldi çokta iyi beceremem. O kremi kullan onu dene bunu dene başka tarak dene sonuç hep hüsran.
    (soru en altta)

Saçları kalıcı düzleştirmek (bir kaç ay süreli) için bir kaç işlem yaptırmıştım..
    İlki silindir düzleştirici Bursada çok meşhur iyi sur yapı avm deki kuaförde yaptırmıştım iyi olsun derken beteri oldu. Saçlarım yandı çok yıprandı. Silindir düzleştirici kesinlikle kimseye tavsiye etmiyorum yada belki benim yaptırdığım yerde yapılmasını tavsiye etmiyorum çok kötü oldu saçlarım. Neyse 2 3ay saçlar düz kaldı ama çok igrenç bi yapısı vardı.

2 işlem keratin bakım.
    Mahallemde kesimini beğendiğim traş oldugum berberime keratin düzleştirici yaptırıdım. İlk yaptırdığım bir kaç gün harikaydı. Saçlar çok bakımlı doygun ve düz. Bi kaç haftaya gene eskiye döndü.

Şimdi yaz geliyor saçlarım yanlardan kısa üstler uzun. Arkaya yada yandan arkaya atıyorum ama şuan dalgalı oldugu için güzel durmuyor. Haziran ayında tatile çıkcam ozmana kadar arkadan toplancak uzunluğa gelir diye düşünüyorum ama saçımı düz kullanmak istiyorum

Şimdi sorularıma geliyorum.

Keratin nedir?
    Keratin ne kadar kalıcıdır?
    Keratin saçı düzleştirirmi? Saç ne kadar süre düz kalır?
    Benim için düzlük önemli.
    En iyi kalıcı şaç düzleştirme yöntemi hangisidir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Brezilya fönü çektirmiştim 1 aya yakın dayandı ama hiç biri çözüm değil çıkan kök kıvırcık sonuçta en mantıklısı saçının makul uzunluğunu bul ve kendine yakışan modeli yap.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keratin bakımıyla ilgili aradığınız tüm soruların cevabını Keratin Bakımı Nedir? Evde Nasıl Yapılır ? yazımızda bulabilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.