Şimdi Ara

Keşke daha çok çalışsaydım diye kendini yiyip bitirenler..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sürekli böyle konular görüyorum arkadaşlar
    Keşke daha çok ders çalılsaydım daha iyi bir üniversiteye girseydim falan
    ama hiç gerek yok emin olun
    Tıp okuyanları ele alalım;
    Adamlar ilk okulda deli gibi ders çalışır iyi bir liseye girerler
    lisede delininde delisi ders çalışırlar ve ne lise nede ilk okul hayatı yaşayamazlar
    üniversiteye giderler delinin delisinin delisi ders çalışırlar uyuyacak vakitleri bile olmaz bırakın takılmayı. Ve gelirler 24 yaşına(buda en az)
    24 yaşına kadar çoğunun bi sevgilisi bile olmamıştır
    oturdugu mahallede yürürken en fazla 3 4 kişiden selam alıp verirler
    arkadaşları olmaz.
    Tıpçıların ekai yönü bu işte gençliğini yaşayamazlar
    ha çocuk zaten asosyal işe yaramazın tekiyse tıp okumak onun için çok iyi bişeydir. Sadece tıpta değil en iyi üniversitelerde mühendislik falanda iyidir. Şimdi tıp dışında yada en iyi üniversitelerde başka bir bölüm dışında okuyosan veya kapasiten bunlara yetmiyorsa hani ben üniversite sınavnda 500 puan yapamam diyorsan hiç okuma kardeşim
    hukuk bitik mühendislik bitik iktisat falan zaten bitik
    yani 500 puan ve üzeri yapamıyosan boş okuyosun

Şimdi okudun diyelim garip bişey

8 ilk okul 4 lise 4 üniversite 16 yıl çöpe gitti. 16 yıl boyunca çalışsan aylık 2000 lira alsan diyelim ( şimdi demeyin 7 8 yaşında aylık 2000 kim vercek diye. Sen bi işte sürekli çalışırsan o maaş 4 5 bin bile olur ilerde, ben ortalamaya vurdum)
    380bin lira yapar, bide okula 16 yıl byounca harcadıgın paraya 50 bin lira dersek 430 yapar. 70de harcasan 360 lira yapar. 22 yaşında elinde 360 bin lira var. Bu parayla artık ev al sat mı yaparsın lüks bi cafe restaurant falanmı açarsın naparsan yap. Hayatının en güzel dönemlerinde krallar gibi takılabilirsin. Ve artık gelirin aylık 4 5 değil 10 bin lira falan olur en az( eğer kafan çalışıyosa)
    Yani yıllarca ders çalışan biri doktor olur elinde 1 kuruş parası olmadan 24 yaşında işe başlar aylık 5 6 bin lira alır. Okumayan akıllı adam ise 22 yaşında elinde 400 binliralık serveti + aylık 10 binlira falan geliri olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lise terk di mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: FLameS.7

Lise terk di mi?

Hayır ilk okuldan sonra bıraktım 6 yıldır çalışıyorum elimde 80 bin lira para ve 4000 liraya yakın maaşım var yaşım 20

• quote:

Orijinalden alıntı: karenaist

quote:

Lise terk di mi?

Hayır ilk okuldan sonra bıraktım 6 yıldır çalışıyorum elimde 80 bin lira para ve 4000 liraya yakın maaşım var yaşım 20

Hocam beni evlatlık olarak alabilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tipik bir 124 puanli insan yazisi olmus tebrikler diyorum ve konu disinda takilmak amaciyla konudan cikiyorum

• Bu sene ilk 35 bindeydim istanbulda bir devlet üniversitesinde hukuk tutturamadığım için tekrar hazırlanıyorum arkadaşlarım şuam başka illerde evlerinde ya da yurtlarında yada burada istanbulda okulları için tasalanıyorlar ben ise kendimi boşlukta hissediyorum
    Not: dediklerimin konuyla alakası yok biliyorum içimi dökmek istedim

• Ne diyon sen ya millet iş bulamıyo sen ortalama maaş 2000 lira diyon ben tekniker olarak görünüyorum çalıştığım yerde (müh son sınıf) ayrıca 4 yılın üstünde de orada çalışıyorum hala 2000 lira maaşı göremedim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SideBlastisafeeder

Bu sene ilk 35 bindeydim istanbulda bir devlet üniversitesinde hukuk tutturamadığım için tekrar hazırlanıyorum arkadaşlarım şuam başka illerde evlerinde ya da yurtlarında yada burada istanbulda okulları için tasalanıyorlar ben ise kendimi boşlukta hissediyorum

İlk 10 bine girsen mutlu olucagınımı zannediyosun?

• Kedi ciğer ilişkisi Kendini avut bakalım şu kadar alıyorum hayatımı yaşadım diye. Ulan her şeyi geçtim sosyal statü diye bir şey var, tabii sen nereden bilicen bunu zira hayatını yaşıyorsun.

• Her şey para değil, fazladan 1 bilgi bile öğreneceksem şu yaşamımda bırak 4 yılı 10 yıl bile giderim o üniversiteye.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ygs de barajı geçemeyen birinin saçmalığını ilk cümlesinden anladım. Tıpçılar asosyal filan değillerdir. Bir çoğu da kendi bölümünden biri ile evlenir. Hadi gülüm ....

• Mühendislik bitmiş beyler

• quote:

quote:

Lise terk di mi?

Ne iş yapıyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: metinsemer

Ne diyon sen ya millet iş bulamıyo sen ortalama maaş 2000 lira diyon ben tekniker olarak görünüyorum çalıştığım yerde (müh son sınıf) ayrıca 4 yılın üstünde de orada çalışıyorum hala 2000 lira maaşı göremedim.

Kardeşim saçma sapan işlerde çalışmican olumayan adam için en iyi meslek garsonluktur. Tamam ezerler falan ama bi kaç yıl sonra kendi işini açıcaksın zaten..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SideBlastisafeeder

Bu sene ilk 35 bindeydim istanbulda bir devlet üniversitesinde hukuk tutturamadığım için tekrar hazırlanıyorum arkadaşlarım şuam başka illerde evlerinde ya da yurtlarında yada burada istanbulda okulları için tasalanıyorlar ben ise kendimi boşlukta hissediyorum

İlk 10 bine girsen mutlu olucagınımı zannediyosun?

Aslına bakarsan evet mutlu olucam liseye başlarken kendime bir hedef belirlemiştim ve ilk sene buna ulaşamamak beni yıktı bu sene başarabilirsem elimden gelenin en iyisini yapıcam ve ilk fırsatta kendimi yurt dışına atıcam amacım bu

• Belirtmek istiyorum. Tıp kazanan herkes 7/24 ders çalışan asosyal tipler değil. Kafanızdaki tabuları yıkmanız dileğiyle.

• Avut kendini avut

• Okul felan boş iş bilader, her şeyi amacı mutlu olmak. Mutlu olcaksanız en dandik işi bile yapın.
    Ayrıca başarısızlığını millete sarma ben sosyal yaşantısı çok iyi olup tıp okuyan birsürü insan tanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilverLining

Belirtmek istiyorum. Tıp kazanan herkes 7/24 ders çalışan asosyal tipler değil. Kafanızdaki tabuları yıkmanız dileğiyle.

Ya sanki yok kardeşim etrafımızda tıpçı biliyoruzda konuşuypruz kendini avutma boş yere

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SilverLining

Belirtmek istiyorum. Tıp kazanan herkes 7/24 ders çalışan asosyal tipler değil. Kafanızdaki tabuları yıkmanız dileğiyle.

Ya sanki yok kardeşim etrafımızda tıpçı biliyoruzda konuşuypruz kendini avutma boş yere

Çevrenizde yok belli. 8 tıp okuyan arkadaşım var bir de sınıftan asosyal tanımadığım bir tıpçı var.
    Ben mühendislik seçtim ama emin olun sekiz insan da gayet sosyal. 12 yıl hayatı zindan etmek değil son yıl düzgün çalışmak başarıyı getirir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.