Şimdi Ara

keşke kestirmeseydim saçları çok moralim bozuk :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
3.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • saçlarım baya uzundu ama güzel gözüküyodu okuldan da kızmıyolardı . dedim uyarı almayalım kestireyim en iyisi . dün gittim kuaföre kestirdim saçları . enseleri bıraktırdım biraz . bugn baktım enseler biraz uzun olunca ve saçlara şekil vermeyince berbat gözüküyo . bende saç dikmeyi hiç sevmem . ne yapacağımı çözemedim bi türlü saçlarıma şekil vermeyi beceremedim . saçlarım uzayıncaya kadar dışarı çıkmamayı düşünüyorum . nasıl şekil vericem bu saçlara anlamadım ki beceremiyorum bi türlü

• Peruk tak
  • yüzün yuvarlaksa vur 3 numaraya gitsin^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuN_PeaCe

Peruk tak

• quote:

Orijinalden alıntı: meteor4in

yüzün yuvarlaksa vur 3 numaraya gitsin^^

sorun bu zaten kısa saç kestirmeyi hiç sevmiyorum . şu anda çok kısa değil ama kötü görünüyor bence nasıl şekil verebileceğimi çözemedim bi türlü

saçıma jensen ackles ( dean winchester ) in saçı gibi şekil vermeyi düşündüm ama beceremedim
  • nasıl şekil verebilirim saçıma jöle kullanmayı pek sevmiyorum ama yardımcı olursanız çok sevinirim kimsenin şu an beni görmesini istemiyorum
  • Banyoya girer çıkarsın alırsın eline kurutma makinesini istediğin şekli verene kadar oraya tutarsın havayı. Saç öyle kalır. Bu arada kısa saçtan bende nefret ederim. 1 hafta önce kestirdim saçımı hala pişmanım. Biraz toparladı en azından. Çok kısa kestirsem saçımı bunalıma girerim sanırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: painscream 

Banyoya girer çıkarsın alırsın eline kurutma makinesini istediğin şekli verene kadar oraya tutarsın havayı. Saç öyle kalır. Bu arada kısa saçtan bende nefret ederim. 1 hafta önce kestirdim saçımı hala pişmanım. Biraz toparladı en azından. Çok kısa kestirsem saçımı bunalıma girerim sanırım.

çok kestirmedim saçımı ama bunalımdayım şu an resmen şu kötü gözükcek korkusu olmasa yapıcam bişeyler ama biraz deneyim şekil vermeyi, umarım doğru düzgün bi şekil verebilirim .
  • Valla ben hayatımda ilk defa 9 numnaraya vurdurdum nasıl 9 numaraysa 3 gibiydi Pek fazla takmadım tamam çok çirlkin durmadı bende ama takdabilirdim . Sen de takma bu biraz da güven meselesi bence , kendini seviyorsan , kendine güveniyorsan istersen 0'a( 0'a vurdursam ruh halim naıl olurdu acaba ) vurdur ne olucak Hem arada değişiklik iyidir çok hoşuma gitti benim kısa saç mesela hele o berber kafamın arkasından vurmaya başlayınca birden rahatlama hissettim Yalnız ensem vardı o gitti o ayrı konu ama olsun

• Kafana niye takıyorsun ? Nasıl olsa uzar bir süre sonra.. Kendini kimseye beğendirmeye çalışma.. Sen kendi verdiğin kararın arkasında durmaya bak çünkü kararın sonucunda senin saçın öyle oldu..
  • yorumlarınız güzel bende böyle olmaya çalışıyorum ama kendime güvenim pek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

Kafana niye takıyorsun ? Nasıl olsa uzar bir süre sonra.. Kendini kimseye beğendirmeye çalışma.. Sen kendi verdiğin kararın arkasında durmaya bak çünkü kararın sonucunda senin saçın öyle oldu..

Yoruma bak

• quote:

Orijinalden alıntı: Cumhuriyet.

quote:

Kafana niye takıyorsun ? Nasıl olsa uzar bir süre sonra.. Kendini kimseye beğendirmeye çalışma.. Sen kendi verdiğin kararın arkasında durmaya bak çünkü kararın sonucunda senin saçın öyle oldu..

Yoruma bak

yorumu gayet güzel bence ama herkesin yapabileceği türden bir şey değil mesela ben yapamam böyle . hep içimde o his kalır ya kötü görünürse vs.

çevreylede ilgisi var bunun her hareketinle dalga geçilince böyle olması doğal .

• Yaa bırakın yapmacık olmayı, yok kararının arkasında dur falan. Alt tarafı saçını kestirmişsin pişman olmuşsun. Saçını kestiren her yüz kişiden 90 ı kestirdikten sonra pişman olur. O kadar derin bi konu değil yani, neyin arkasında duruyosunuz anlamıyorum
  • Benim kaşlar kalın yoksa hep 3e vururum ama yakışmıyor işte
  • Bir ss koyarsan daha iyi yardımcı oluruz şekil konusunda
  • git bir kuaföre yapılabilecek bir still varsa adamlar zaten yapar.kendin uğraşma
  • Yakışıklıysan kısa saçta yakışır, uzun saçta. Kasma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: koorn

quote:

Orijinalden alıntı: Cumhuriyet.

quote:

Yoruma bak

yorumu gayet güzel bence ama herkesin yapabileceği türden bir şey değil mesela ben yapamam böyle . hep içimde o his kalır ya kötü görünürse vs.

çevreylede ilgisi var bunun her hareketinle dalga geçilince böyle olması doğal .

Muhtemelen benden küçüksün. O zaman sana bir abi tavsiyesi vereyim. Ortaokulda feci dalga geçerlerdi benimle. Adım "aptal"a çıkmıştı. Annemler bir ara zeka geriliğinden şüphelendi. Sonra psikoloğa gidildi testler vs. yapıldı zeka geriliği değil hiç beklenmedik şekilde tam tersi sonuç çıktı. Bana söylenmedi bu durum tabiki. Psikolojik destek vs. aldım ve 1-1.5 yıl sonra o kadar rahattım ki kim ne derse desin bildiğimden şaşmamaya ve güvenim yerine gelmeye başladı. Hatta o dönemde ilk kavgamı o sayede yaptım. Kısacası kim ne dermiş diye değil sen ne düşünüyorsun o önemli. Birazdan bende berbere gidicem mesela. Sıranın bitmesini bekliyorum (evimin karşısında) Kötü keserse tabiki kötü olur ama gidersin düzelttirirsin olur biter. 2 aya mis gibi uzar.

• sende kendimi gördüm benimde saç uzundu kestirdim ense duruyo biraz adam şekil verdi güzel oldu ama ben kendim evde yapamıyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.