Şimdi Ara

Keşke normal bir tipim olsaydı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
4.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kadar ret yemezdim. İnsanlar beni dışlamazdı. Sevgilim olurdu. Çekingen içine kapalı biri olmadım hiçbir zaman.
    Teker teker baktığımızda burun göz falan çok da kötü değil ama birleşimi çok kötü bir şey çıktı. Baya çirkin biriyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yo gayet iyisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moving On

Yo gayet iyisin
    Olm teselli vermeyi bırak la. Bugün yine dışarı çıktım, görevimiz tehlike izlemeye gittim. Yine insanlar bana iğrenerek bakıyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-B78B1833E

Olm teselli vermeyi bırak la. Bugün yine dışarı çıktım, görevimiz tehlike izlemeye gittim. Yine insanlar bana iğrenerek bakıyordu.

Alıntıları Göster
    Hadi oradan kimse sana iğrenerek bakmaz en büyük yalan bu, milletin sana ciddi ciddi iğrenerek bakması için tanınan ve hapisten çıkan suçlu falan olman gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moving On

Hadi oradan kimse sana iğrenerek bakmaz en büyük yalan bu, milletin sana ciddi ciddi iğrenerek bakması için tanınan ve hapisten çıkan suçlu falan olman gerek.

Alıntıları Göster
    Çirkin olmam yeterli bir neden.

• Yüce Efendim Sauron der ki;
    Zuhr intefra gal-le gondor ine tefra trollé ort vackteai. Or cerra zugr in Morgot betaeta kerra Zuhr kirra.
    értagr 9 merra metra ash zuhrtagur.

Meali;
    Bu meselenin ne kadar sana dokunduğunu nickin ve konu içeriğinin birbiriyle alakasını görünce anladım. Her şey tip olsaydı dokuzlular yüzsüz halleriyle gönüllere demokrasi salmazdı.

Edit: Tugri ash metra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sauronun Ağzı -- 27 Temmuz 2018; 1:5:1 >
  • Arkadaş bana özelden fotoğrafını attı. Hiç de bahsettiği gibi çirkin biri değil. Insanlar iğrenerek baktı falan hiç inandırıcı değil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sauronun Ağzı

Yüce Efendim Sauron der ki;
    Zuhr intefra gal-le gondor ine tefra trollé ort vackteai. Or cerra zugr in Morgot betaeta kerra Zuhr kirra.
    értagr 9 merra metra ash zuhrtagur.

Meali;
    Bu meselenin ne kadar sana dokunduğunu nickin ve konu içeriğinin birbiriyle alakasını görünce anladım. Her şey tip olsaydı dokuzlular yüzsüz halleriyle gönüllere demokrasi salmazdı.

Edit: Tugri ash metra.
    Kafanı yaşamak isterdim

• Tipinin kötü olması zayıflıktır, güçsüzlüktür ve ilginin çoğu zaman sende olmamasıdır. Durum bu, isyan edince eline birşey geçmeyecek. Kendini böyle ezip içine kapanırsan bu durumu daha da kötü hale getirirsin.

Kısaca ya kötüyü seçeceksin ya da daha kötüyü seçeceksin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hybrid Theory*

Arkadaş bana özelden fotoğrafını attı. Hiç de bahsettiği gibi çirkin biri değil. Insanlar iğrenerek baktı falan hiç inandırıcı değil.
    Bugün pek iğrenerek bakan olmadı açıkçası. Anadolu yakasının en elit insanlarının takıldığı avm’ye gittim bugün ondan olabilir. Zengin ve genellikle kültürlü olduğundan insanlara bakmıyorlar kendi halindeler. Sadece Starbucksta bir kız bana baktı hafiften gülümseyerek ama iğrenmiş gibiydi. Genelde gittiğim avm daha alt tabakanın takıldığı avm olduğundan hepsi bakıp iğreniyor.

• Diş görünüş takıntılarınin çoğu insanın gerçekten çirkin olduğu için değil de beynine çirkinim telkinini çok fazla verip kabullenmesinden kaynaklanır. Bende de var bu olay ama sebebinin çirkin olduğumdan dolayi olmadığını zorla da olsa kabullendim.

• Nick-konu uyumsuzlugu
    Pm at tipi merak ettim dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Young Sinatra -- 27 Temmuz 2018; 1:12:28 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rosarian

Tipinin kötü olması zayıflıktır, güçsüzlüktür ve ilginin çoğu zaman sende olmamasıdır. Durum bu, isyan edince eline birşey geçmeyecek. Kendini böyle ezip içine kapanırsan bu durumu daha da kötü hale getirirsin.

Kısaca ya kötüyü seçeceksin ya da daha kötüyü seçeceksin.
    Evet hocam bence de öyle. Çirkinlik bence fakirliğin de göstergesi. Babamın dolgun maaşı olaydı at gibi karı alırdı ben de 180 değil 190 olurdum tipsiz değil yakışıklı olurdum.

Evrimsel hiyerarşi olarak da zayıf halkayım.

Tipimi yolluyorum, umarım abartmadığımı ve cidden çirkin olduğumu dürüstçe söylersiniz.

• Yolla hocam bakayım

• quote:

Bugün pek iğrenerek bakan olmadı açıkçası. Anadolu yakasının en elit insanlarının takıldığı avm’ye gittim bugün ondan olabilir. Zengin ve genellikle kültürlü olduğundan insanlara bakmıyorlar kendi halindeler. Sadece Starbucksta bir kız bana baktı hafiften gülümseyerek ama iğrenmiş gibiydi. Genelde gittiğim avm daha alt tabakanın takıldığı avm olduğundan hepsi bakıp iğreniyor.

Alıntıları Göster
    Seni mutlu etmek için söylemiyorum, gerçekten tipinde bir sorun yok. Yaşının 22-23 olduğunu farzediyorum. Daha gençsin, böyle kuruntularla gençliğini harcama. Eğlen, gez, dolaş.

Kitap oku, kendini geliştir, güncel olayları takip et, bakımlı ol, yürürken dik yürü, dışarıya kendinden emin olduğunu göster.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pankreasına Talibim

Diş görünüş takıntılarınin çoğu insanın gerçekten çirkin olduğu için değil de beynine çirkinim telkinini çok fazla verip kabullenmesinden kaynaklanır. Bende de var bu olay ama sebebinin çirkin olduğumdan dolayi olmadığını zorla da olsa kabullendim.
    Yoo ben kendimi Christian Bale kadar yakışıklı görürdüm ama hiçbir kız beni istemeyince ve insanlar yüzüme çirkinsin deyince gerçekle yüzleştim.

• quote:

Seni mutlu etmek için söylemiyorum, gerçekten tipinde bir sorun yok. Yaşının 22-23 olduğunu farzediyorum. Daha gençsin, böyle kuruntularla gençliğini harcama. Eğlen, gez, dolaş.

Kitap oku, kendini geliştir, güncel olayları takip et, bakımlı ol, yürürken dik yürü, dışarıya kendinden emin olduğunu göster.

Alıntıları Göster
    Hepsini yapıyorum zaten.

• quote:

Hepsini yapıyorum zaten.

Alıntıları Göster
    O zaman senin farkında olmadığın ve karşı tarafın beğenmediği bir huyun bir davranışın vs var ki o yüzden reddetmiştir. Ayrıca güzellik/yakışıklılık göreceli olduğundan beğenmeyebilirler.

• quote:

O zaman senin farkında olmadığın ve karşı tarafın beğenmediği bir huyun bir davranışın vs var ki o yüzden reddetmiştir. Ayrıca güzellik/yakışıklılık göreceli olduğundan beğenmeyebilirler.

Alıntıları Göster
    Onlarca ret yedim. Güzellik de göreceli değil. Nat geo belgeseli var güzellik çirkinlik nesnel %95

• quote:

Onlarca ret yedim. Güzellik de göreceli değil. Nat geo belgeseli var güzellik çirkinlik nesnel %95

Alıntıları Göster
    %95 olayına inanmıyorum. Güzellik çok daha özneldir bence. Bu yaşa kadar benim beğenip arkadaşımın beğenmediği veya tam tersi çok kız oldu. Hepsi o %5lik dilimin içinde olamaz.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.