Merhaba arkadaşlar key alıp trade işlerine girmek istiyorum ama hangi itemler en çok kar getirir satışları yüksektir bilmiyorum.
Bir çok trade uzmanı var bu forumda.Küçük itemler key ile hemen hemen aynı paralara gidiyor hiç kar sağlanmıyor
Siz neler yaptınız bir çok kişi için yardımı olucak bir konu diye düşünüyorum Şimdiden teşekkürler
frostN
kullanıcısına yanıt
Trade uzmanı kimse yok forumda. Çoğu belirli bir nakiti gözden çıkarıp o şekilde başladı trade işine tabi birazda şans lazım.
frostN
kullanıcısına yanıt
Bütçen olması lazım zamanında Fire serpentler alıp satmıştım bayağı bir kar sağlamıştı fakat şuan ne olur kimse bilemez. Loungede bıçakları (En az mid tier) %80 den alıp %85 gibi fiyatlardan satmaya başlayabilirsin. Yada beklerim diyorsan %80 den biraz fazla verirsin (milletin verdiğinden 1-2 key fazla verirsen daha rahat alırsın) %90 Fiyatına satarsın veya asiimovlarla falan takaslarsın. Redditte satarsın yada. En az bir 50 key gerekiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: frostN
Merhaba arkadaşlar key alıp trade işlerine girmek istiyorum ama hangi itemler en çok kar getirir satışları yüksektir bilmiyorum.
Bir çok trade uzmanı var bu forumda.Küçük itemler key ile hemen hemen aynı paralara gidiyor hiç kar sağlanmıyor
Siz neler yaptınız bir çok kişi için yardımı olucak bir konu diye düşünüyorum Şimdiden teşekkürler
kaç key alacağına bağlı 100-150 key alman lazım en az gerisi kolay
Yüksek miktarda key alıcam sanırım yaklaşık 150-250 arası ama karlı olmasını istiyorum birçok arkadaşım gibi herkesin dediği tek şey ''küçük itemlerden kar yapamazsın''