Şimdi Ara

Keyler kayboldu!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün karambit tetanoz diye adlandırdığımız bıçağı 56 key karşılığı başkasına takaslıyordum.Ancak 56keyden bana gelen sadece 5 key.Geri kalan 51keyim kayboldu

steamstatus den ontrol ettim inventroy delayed diyordu ancak 4 saattir geçmedi bu olay keylerim geri dönmedi. Trade historye de giremiyorum aynı zamanda
    quote:

Sorry!
    An error was encountered while processing your request:

There was a problem loading your inventory history.

şöyle bi hata veriyor.

Bu hata düzelir keylerim geri döner mi? ayrıca şöyle bi gariplik daha var.Bana 3 kişiden trade isteği gelmişti ancak hangisini kabul ettim hatırlamıyorum(gelen takas tekliflerinde de kabul edilen gözükmüyor) 3 hesabı da kontrol ettim onlara da bıçağım ulaşmamış.Şu an bi gariplik var ama çözemedim.Ticket attım kaç güne çözümlenir?

• Sakin ol yakında geri gelir. Serverlar fena halde yine. Envanterler gecikmeli durumda.

buradan takip edebilirsin.
    https://steamstat.us/
  • CSGO envanter sunucuları çöküyor hocam sıkıntı yok. Yeni stickerler yüzünden çöküyor.
  • şu anlık sıkıntı başka boyuta geçti,trade yaptığım adamla irtibata geçtik onun 56 keyi ona geri döndü ama şöyle bi sorun var benim karambit kayboldu şu an kimsede değil+ adamın 5 keyi bende kaldı anlam veremiyorum şu an olanlara :D karambitim dönerse gaben bana 5 key hediye etmiş olacak ama dönmezse...
  • redditte yazmışlardı bu aralar trade yapmayın diye, giden geri gelmeyebilir demişler.
  • ayni sknti bndede oldu takas istegi gonderdm sora iptal ettim envantere baktm 15 key yok umarm geri gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 gün sonra tradeler iptal oldu benim bıçak geri geldi keyler adama geri döndü.Sorunu böyle çözdüler :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.