Şimdi Ara

Keylogger sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternet kafe ana makinasında virüs programı olarak kaspersky kurulu ve sürekli keyloggler bulup duruyor ama silme falan yapamıyor. hijackthis veya adaware ile de tarattım ama onlar bişi bulamadı. Bundan kurtulmanın bir yolu var mı(format dışında) kasperskyın verdiği uyarı aşağıdaki linkte. Yardım edeceklere şimdiden teşekkürler.
    http://img394.imageshack.us/img394/1207/ads305z6wy.jpg

• SİSTEM GERİ YÜKLEMEYİ KAPAT YENİDEN TARAT SAFE MODDA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi computeron -- 9 Haziran 2006; 19:35:09 >
  • bence senin derdin activasion keyini girmendir her halde kaspersky 2006 kullanıyorsun crackını iyi
    yapamamışsındır
  • quote:

Orjinalden alıntı: computeron

SİSTEM GERİ YÜKLEMEYİ KAPAT YENİDEN TARAT SAFE MODDA

dostum senin dediğini daha önce yaptım bir şey değişmedi.

quote:

bence senin derdin activasion keyini girmendir her halde kaspersky 2006 kullanıyorsun crackını iyi
    yapamamışsındır

Aktivasyonla ilgli problem olduğunu sanmıyorum çünkü bu zaman kadar böyle bir hata vermiyordu.
  • arkadaşım Webroot Sweeper kur, keylogger dan kesinlikli kurtulursun %100 ihtimal... Kaspersky daha çok virus üzerine kuruludur, dolayısıyla keyloggeri algılamayabilir. Benim makinaya bilerek keylogger kurmuştum home keylogger diye... Kaspersky tanımamıştı ama sweeper SPY dedigimiz bu tip seylere özgü oldugunda hemen farketmişti. Bence kaspersky yanına bir de spyware olarak sweeper kur ya da spy bot and search destroy programını kur. işi bitirirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Postal_Phreak

arkadaşım Webroot Sweeper kur, keylogger dan kesinlikli kurtulursun %100 ihtimal... Kaspersky daha çok virus üzerine kuruludur, dolayısıyla keyloggeri algılamayabilir. Benim makinaya bilerek keylogger kurmuştum home keylogger diye... Kaspersky tanımamıştı ama sweeper SPY dedigimiz bu tip seylere özgü oldugunda hemen farketmişti. Bence kaspersky yanına bir de spyware olarak sweeper kur ya da spy bot and search destroy programını kur. işi bitirirsin

ok bir de onu deniyeyim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    google authenticator sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Windows Sorun Giderici Sorunu
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.