Şimdi Ara

Keysepeti.com Güvenilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, windows 10 pro lisans anahtarı almak istiyorum tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. internette uygun fiyatlı windows 10 pro lisans anahtarı buldum alışveriş yapmadım henüz Keysepeti.com Güvenilir mi? lisanslar gerçekten orjinal mi satıyorlar yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.

https://keysepeti.com/windows-10-pro-lisans-anahtari/

• Yapay Zekanın Yanıtı

Online alışveriş platformu Keysepeti.com, güvenilirliği konusunda çeşitli görüşlere sahiptir. Bu makalede, Keysepeti'nin güvenilirliğini değerlendirmek için bilmeniz gerekenleri ele alacağız.

Keysepeti, 2000 yılında kurulan ve Türkiye'nin önde gelen e-ticaret sitelerinden biridir. Geniş bir ürün yelpazesi sunmakta ve müşterilerine çeşitli ödeme seçenekleri sağlamaktadır. Ancak, bazı müşteriler Keysepeti'nin güvenliği ve güvenilirliği konusunda şikayetlerde bulunmuştur.

Keysepeti Güvenilirlik İncelemeleri

Keysepeti'nin güvenilirliğiyle ilgili çevrimiçi incelemeler karışıktır. Bazı müşteriler siparişlerinin zamanında ve beklendiği gibi teslim edildiğinden memnun kalırken, diğerleri gecikmiş teslimatlar, hatalı ürünler ve zayıf müşteri hizmetlerinden şikayet etmektedir.

Keysepeti Şikayetleri

Keysepeti hakkında en yaygın şikayetler şunlardır:

• Gecikmiş teslimatlar
    • Hatalı veya hasarlı ürünler
    • Zayıf müşteri hizmetleri
    • Sahte veya taklit ürünler

Keysepeti Güvenlik Önlemleri

Keysepeti, müşterilerinin kişisel ve finansal bilgilerini korumak için çeşitli güvenlik önlemleri uygulamaktadır. Bunlar arasında şunlar yer almaktadır:

• SSL şifreleme
    • PCI DSS uyumluluğu
    • Güvenilir ödeme ağ geçitleri

Sonuç

Keysepeti.com'un güvenilirliği müşteri yorumlarına ve deneyimlerine göre değişmektedir. Bazı müşteriler güvenli ve güvenilir bir alışveriş deneyimi yaşarken, diğerleri şikayetlerde bulunmuştur. Keysepeti'den alışveriş yapmadan önce çevrimiçi incelemeleri dikkatlice okumanız ve bilinçli bir karar vermeniz önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bu tarz sitelere güvenmemekte yarar var. Bunun için güvenilir yerlere yönelmenizi tavsiye ederim.

• yusufir kullanıcısına yanıt

merhaba konuya dönmeyi unutmuştum siteden 1 adet lisans anahtarı aldım mecbur kaldığım için. whatsapp müşteri hizmetleri numarası yaklaşık 15-20 dakika içinde kurulum ve lisans bilgilerini gönderdi. öğrenci olduğum için 1 adette office 2019 pro plus dijital lisans anahtarı hediye ettiler ilgilerinden dokayı çok şaşırdım gerçekten. office 2019 pro plus dijital lisans anahtarı ihtiyacı olan varsa altta ürün linkini bırakıyorum sevgiler.

https://keysepeti.com/office-2019-pro-plus-lisans-anahtari/

• bu keyler genelde bir kaç ay sonra patlıyor.

• merhaba office lisanslar format atılana kadar kullanılıyor bunun bilgisini veriyorlar zaten, bu sebepten ötürü fiyatları çok uygun tutuyorlar ayrıca windows lisanslar ise ömür boyu kullanım ben windows lisans aldığım zaman aynı pc formatladım yeniden lisansı kullanabildim bilginize.

• hwidgen ile kalıcı lisans almak varken neden bu sitelere para veriyorsunuz ki?

• Kesinlikle güvenilir bir site değildir hakkında yüzlerce şikayet var verdikleri hiçbir lisans çalışmaz geri ödeme istenildiğinde banlanırsınız eğer kim ona güvenilir diyorsa o da onlardandır, dahası bu site yasal staüde çalışıyor ve de yasal yoldan dolandırıcılık yapmaya devam ediyor, mühim olan bu sitenin dolandırıcılığına nasıl göz yumulur anlamıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ucuzbudur.com güvenilir mi?
    10 yıl önce açıldı
    Natro.com güvenilir mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kesinlik tavsiye etmiyorum.

Kaba ve terbiye dışı bir firma, hakaret ettiği için işlemleri tamamlamadım, parayı firmaya bıraktım, ürünü almadım.

Ürün orjinal bile olsa bu firma ile hiçbir alışveriş yapılmaz.

Bu siteden alışveriş yapmayı düşünen varsa, müşteri temsilcisinin yazdıklarını okusun.

• Bunları bedava da bulabiliyorsunuz,
    Para kaptırmayın sunlara..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Siz bence bu sitenin reklamını yapıyorsunuz bana da hiç güven vermedi bu site.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.