Şimdi Ara

Keysmart Fotoğraf Makinaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dijital fotoğraf makinası almayı düşünüyorum. Uzun süredir keysmart markasının çıkardığı bu makina dikkatimi çekiyor : KEYSMART KDC325 5.5 MP DİJİTAL FOTOĞRAF MAKİNASI
    http://www.bascuda.com/Bascuda.aspx?cmp=Bascuda&catId=2800&pId=605421&aType=product

Bu aleti kullanan - bilen var mı? Sanırım bunu Beko Elektronik ithal ediyormuş. Bu garanti olayı yani arızalanınca yenisiyle değiştirme bayağı güzel bir olay.

Kullanan varsa yorumlarını ve çektiği resim örneklerini gönderebilir mi?

• dostum ben sana optik zoom olan bir makina tavsiyte ederim kodak olabilir mesela.175 milyon uzerine 100-150 milyon daha koy iyi birsey al
  • Arkadaşım omakinayı sakın alma kullandığı sensör cmos ısık yetersizse çok kötü sonuçlar alırsın aldığın makinadaki sensörün CCD olmasına özen göster ve mega piksel olayı bu makinalarda aldatmaca oluyor interplasyon denen bi teknikle yazılım sayesinde 3.1 megapiksellik gorüntüyü 5.1 yükseltiyor ama iyi bir sonuç vermiyor sıfır bu makinayı alacağına ikinci el kodak hp canon gibi markalarabak ben kodak cx4300 kullanıyorum gerçektende iyi sonuçlar veriyor araştırırsan ikinci ellerini bu fiyata alabilirsin optik zumu olmasıda çok önemli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mirae -- 9 Eylül 2004, 17:51:54 >
  • daybreak kardeşim, bu fotoğraf makineleri hep aynı üreticiden çıkıyor baksana dizayları hep aynı (bkz. Datron). Bende Datron var işte bunun 3.1 megapixel olanı, şahsen performansından hiç memnun değilim, çok güzel çekeceği yerde kötü çekiyor, kötü çekecek dediğin yerde bi bakıyorsun daha iyi.. Arkadaşlarımda gördüğüm kodak, canon gibi makineler 2.1 megapixel olmasına rağmen mirasoglu arkadaşımın dediği gibi çok daha iyiydi çünkü interpolarizasyon gibi bir "aldatmaca" ları yok, lensleri de çok daha kaliteli. Fotoğrafları karşılaştırırsan sen de farkı bariz bir şekilde göreceksin. Bence biraz daha biriktir hiç olmazsa o 2.1 megapixel olanlardan al, gerçekten çok farklılar, hadi kolay gelsin.
  • Olm bunun yeri burası değel fotografçılık filanla ilgili bi bölüm var oraya hade !!!
  • Sakın CMOS alma
  • quote:

Orjinalden alıntı: utkuidikut

Sakın CMOS alma

cmos'un ne zararı var ki? bugun üst düzey makilarda bile cmos kullanan modeller var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Canon 600D Fotoğraf Makinesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Taşındı ...
  • canon veya fujinin alt modellerinden al daha memnun kalırsın..cmos sakın alma ccd olcak lla..
  • Yok mu kardeşim CMOS'a süper diyen birisi? :)

Herkes CCD al diyor. Fotoğraf kalitesi de oldukça yüksek... İyi de ben bu paraya bir ccd makina alırsam kesin bir eksikliği olacak. Ne bileyim video kaydı olmayacak ya da kısa olacak mesela?

Her ikisini de sağlayıp 300 mil. aşmayacak bir makina var mı? Özellikle Kodak olsa çok iyi olur.
  • Şu makinayı bir inceler misiniz?

Pretec DC2302 2.0Mp LCD 8MB Optik zoom 3X

Sizce nasıl? Almaya değer mi?
  • VALLA SANKİ GÜZEL BİSEY GİBİ.BENDE 3301 MODELİNİ ALSAM MI DİYE DÜŞÜNÜYORUM KAÇ GÜNDÜR.ONA DA Bİ BAK, HIZLI SİSTEMDE 150DOLAR CİVARINDAYDI FAKAT ALINABİLECEK VE SIKINTI YARATMAYACAK BİR MARKA MI BİLMİYORUM???BENDE O YÜZDEN KARARSIZIM
  • Arkadaşlar linkini de vereyim de bir de siz bakın :

http://www.bascuda.com/Bascuda.aspx?cmp=Bascuda&pId=594967&aType=product&catId=4194
  • bencede alma. casionun bi modelini görmüştüm 5.25mplik ccd sensörle 2560*1920 çekiyordu bu ise 3.3mplik cmos sensörle 2720x2040 çekiyor. kesin aldatmaca bence..
  • Bende Kodak 6330 var istersen sana satabilirim düşünürsen:
    http://forum.donanimhaber.com/m_1063202/tm.htm
  • bende cmoslardan alamayı düşünüyordum ama iyiki almamışım biraz daha biriktirip ccd sensörlüsünü almak en iyisi...Kodakın ccd sensörlü ucuz makinaları var onları önerebilirim kaliteleride iyi sayılır.....
  • sakın cmos sensörlü makine alma 2 gün sonra pişman olursun..
    ccd olmayan makineler webcamdan başka bi işe yaramaz...
    nerdenmi biliyorum almıştım şimdi vitrinde duruyor..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.