Bildirim
Kezbanların Yapmaya Çalıştıkları Mimikler (HD)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
-
kezbanus işte ne yapıcan -
Videoyu niye indirip kendi kanalına yükledin? -
komikmiş. -
quote:
Orijinalden alıntı: erdem277
Videoyu niye indirip kendi kanalına yükledin?
Kim kendi kanalına yüklemiş arkadaşım!? Bu videoyu ilk olarak bu isimde youtube.com/seufilm hesabına yüklemiştim, daha sonra hesap kapatılınca bu hesaba yüklemek zorunda kaldım. Arkadaşım bilip bilmeden konuşmayın. Bu videoyu ilk yükleyen benimdir!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEU -- 30 Temmuz 2013; 13:59:14 > -
quote:
Orijinalden alıntı: metamavi
quote:
Kim kendi kanalına yüklemiş arkadaşım!? Bu videoyu ilk olarak bu isimde youtube.com/seufilm hesabına yüklemiştim, daha sonra hesap kapatılınca bu hesaba yüklemek zorunda kaldım. Arkadaşım bilip bilmeden konuşmayın. Bu videoyu ilk yükleyen benimdir!
Eminim öyledir. Nelly Karpova arkadaşındır zaten. Videoyu da sen çekmişsindir. -
-
-
Yok hatun 10 numara da, böylesi kezban olsada çekilir -
quote:
Orijinalden alıntı: onur01651
Yok hatun 10 numara da, böylesi kezban olsada çekilir
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: metamavi
quote:
Eminim öyledir. Nelly Karpova arkadaşındır zaten. Videoyu da sen çekmişsindir.
Dostum bak, ben o isimde ilk ben yükledim dedim farkındaysan? Nerenden anlıyosun?
-
Kıza aşık oldum beyler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X